Sari la conținut

0760892433

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

Poze false. Vizavi de Plazza Mall, e o tiganca supraponderala, privirea descentrata. N-as fute-o nici daca ar fi ultima femeie de pe Pamant.

• Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

Poze false. Vizavi de Plazza Mall, e o tiganca supraponderala, privirea descentrata. N-as fute-o nici daca ar fi ultima femeie de pe Pamant.

:laugh2

Mulțumim mult pentru testare.

Reputație: 24088
  • Oras:Los Angeles
Postat

Imi pare rau ca te-ai dus! Trebuia sa se duca jajajaja. :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Multam de inforare.

Postat

Imi pare rau ca te-ai dus! Trebuia sa se duca jajajaja. :)

Pai incep sa cred ca am ghinion iar tu noroc. Am deschis eu subiect pentru mignona de la Plaza la care ti-ai facut abonament, ai fost la ea si a fost ok. Apoi ai descoperit-o pe asta noua de la Hanul Drumetului. In schimb unde ma duc eu ....... dezastru. :laugh2

Astept sa mergi tu la Ramona, blonda aia noua de la Orientare, mi-e teama ca daca ma duc eu se urateste instant. :laugh2

• Like 1
Postat

Pai incep sa cred ca am ghinion iar tu noroc. Am deschis eu subiect pentru mignona de la Plaza la care ti-ai facut abonament, ai fost la ea si a fost ok. Apoi ai descoperit-o pe asta noua de la Hanul Drumetului. In schimb unde ma duc eu ....... dezastru. :laugh2

Astept sa mergi tu la Ramona, blonda aia noua de la Orientare, mi-e teama ca daca ma duc eu se urateste instant. :laugh2

Te iau cu mine ca sa spargem ghinionul. Vrei?
Postat

Si daca ti se sparge tie norocul? N-as risca... :laugh2

Postat

Lasa frate thuia sa mergem noi apoi te luam si pe tine,:-)

Imi pare rau omule .

Postat

Am fost si eu dar nu am stat.Asa este o GRASA URATA CU DINTII CARIATI IN FATA SI MAI ARE SI MUSTATA.eu nu imi dau seama ce gandesc astea cand se apuca de meseria asta.deci ea nici pe centura nu merge!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Postat

Lasa frate thuia sa mergem noi apoi te luam si pe tine,:-)

Imi pare rau omule .

:) :)
Postat

Am fost si eu dar nu am stat.Asa este o GRASA URATA CU DINTII CARIATI IN FATA SI MAI ARE SI MUSTATA.eu nu imi dau seama ce gandesc astea cand se apuca de meseria asta.deci ea nici pe centura nu merge!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Banuiam frate @manikoss. Multumim de informare si ca ne-ai scutit de drumuri!

Vroiam sa se duca @Thuia la o lupta cu dragonul dar a intuit el ceva...

:)

• Like 3
Postat

Laury ti-am promis ca iti d-au detalii despre tot ce miscă pe zona,deci: asta chiar e TEAPA,in primul rand arată naspa rau si mai este si figuranta,nu mai zic ca totul este protejat si se uita la tine ca la un aurolac..deci nu.era cat pe adio raman...mare greseala a-si fi facut...deci de evitat mai multe detalii nu-si mai au rostul.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...