Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu Mare
Postat

Buna tuturor am un prieten care vrea sa guste niste fete prin satu mare in jur de 20-30 de lei,stie cineva ceva prin satu mare si discret ? Va multumesc.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Buna tuturor am un prieten care vrea sa guste niste fete prin satu mare in jur de 20-30 de lei,stie cineva ceva prin satu mare si discret ? Va multumesc.

adica , de  ''lux '' ... ??   :laugh2  :laugh2  :laugh2

pe la o vulcanizare , ati incercat ?

poate gasiti , niste papusi gonflabile care nu mai pot fi reesapate / readuse la viata ...  :laugh2

• Like 4
Vizitator denyarad
Reputație: 0
Postat

Sigur o sa gasesti la tariful oferit =)) ..o laba :D
  • Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pai plm,tu din SM nu stii ce sa-i recomanzi de pui intrebari aici?

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:constanta
Postat

20 - 30 lei :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2  mai pune frate inca un 0 si atunci sa te gandesti ca o sa gasesti pe cineva

• Like 1
Postat

Hei acum nu trebuie luat omul la misto doar am intrebat simplu...de fapt..este sau nu...

Vizitator alexaschiuta
Reputație: 0
Postat

Daca nu conteaza cum arata, cauta pe langa fostul liceu CFR este un in zona aia la strada care poate accepta

Postat

la bani astia nici LABA nu ti-o face :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2  te si bate

• Telefon: 0740502153
  • Telefon: 0740502153
Postat

Hei acum nu trebuie luat omul la misto doar am intrebat simplu...de fapt..este sau nu...

Ok, iti dau eu niste raspunsuri (la banii astia.... ) langa Electrolux , in parcarea de tiruri ; la jazz , intersectia Calea Traian/Corvinilor ; fostul hotel Dacia in centru ; langa liceul CFR (zona taxi bar) ; Lucian Blaga langa parcarea de taxi ( Incaltamintea ) ; L.Blaga/Paulestiului ; Auchan ( Careiului ) ; ......mai gasesti la colt de strada....... dar ..nespalate, fara tigari, cu boli ( probabil )..si gravide......etc , multa bafta !  :pepsi ....foarte discret.....

p.s.:pentru prietenul tau.....  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...