vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Iunie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2015 Ema e o fata draguta cu tenul bronzat frumos si pielea fina. Asta e felul tău mai delicat de a ne comunica faptul că are gene conlocuitoare? Cand am terminat eram fleasca de transpirat si imi tremura mana. Mmm... De ce? 2
cosmin r Reputație: -982 Postat Iunie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 29, 2015 Asta e felul tău mai delicat de a ne comunica faptul că are gene conlocuitoare? Mmm... De ce? Nu mi se pare conlocuitoare, doar ca are tenul mai inchis la culoare. E grav? Si daca totusi sa zicem ca e, Ema e o fata draguta, cu bun simt si foarte buna in pat. De la efort si intensitatea sexului. Ia fute-te matale o ora calumea si vezi daca nu iti tremura nimic! Daca nu, inseamna ca nu a fost calumea! 1
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Iunie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2015 Nu mi se pare conlocuitoare, doar ca are tenul mai inchis la culoare. E grav? Si daca totusi sa zicem ca e, Ema e o fata draguta, cu bun simt si foarte buna in pat. De la efort si intensitatea sexului. Ia fute-te matale o ora calumea si vezi daca nu iti tremura nimic! Daca nu, inseamna ca nu a fost calumea! Se prea poate dacă fuţi stând în mâini sau dacă faci laba timp de o oră neîntrerupt ca la sfârşit să-ţi tremure... mâna! Dar dacă nu - nu! Tu în care situaţie ai fost? 2
cosmin r Reputație: -982 Postat Iunie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 29, 2015 Io sunt in situatia de a nu-ti mai da apa la moara aiurea pe topicul fetei. Crezi/imagineaza-ti ce vrei! Succesuri! 1
ema24 Reputație: 10441 Postat Iunie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 29, 2015 Nu mi se pare conlocuitoare, doar ca are tenul mai inchis la culoare. E grav? Si daca totusi sa zicem ca e, Ema e o fata draguta, cu bun simt si foarte buna in pat. De la efort si intensitatea sexului. Ia fute-te matale o ora calumea si vezi daca nu iti tremura nimic! Daca nu, inseamna ca nu a fost calumea! dragul meu...vad ca esti interesat de culoarea tenului meu, desi mostenesc o coare de ten frumoasa(creola)eu o vreau si mai creola merg de 2 ori pe saptamana la solar...asa ca daca tie iti plac fetele albe sau foarte albe asta nu iti da niciun drept de a judeaca culoarea sau "geana" mea 3
ema24 Reputație: 10441 Postat Iunie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 29, 2015 dragul meu...vad ca esti interesat de culoarea tenului meu, desi mostenesc o coare de ten frumoasa(creola)eu o vreau si mai creola merg de 2 ori pe saptamana la solar...asa ca daca tie iti plac fetele albe sau foarte albe asta nu iti da niciun drept de a judeaca culoarea sau "geana" meascz-ma asta era pt domnul care este deranjat de culoarea mea...tie iti multumesc foarte mult pt cuvintele frumoase 3
laurman Reputație: 121 Postat Iunie 29, 2015 Postat Iunie 29, 2015 Sincer,am fost la Ema,dar departe de impresia ta!Poate nu e cea mai fenomenală femeie din Univers,nici ea nu pretinde,dar nici comentariul tau nu e obiectiv!Posibil sa nu fie pe gustul tau,dar nici o legătura cu ce ai scris acolo!Si in nici un caz nu e de etnie!Sper ca domnul Vasile sa nu fie de "la concurenta"! 3
cosmin r Reputație: -982 Postat Iunie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 29, 2015 Asa ziceam si eu! Cu un comentariu extrem de obiectiv. Pe mine nu ma ia valul sa scriu de bine aiurea in tramvai. Observatie: Data viitoare cand postezi un raspuns citeaza si postarea ca ne bagi pe toti in ceata. Io de exemplu n-am inteles cu cine vorbesti. Ca Vasilepoamarosie parca nu are nici o recenzie la fata asta. Sincer,am fost la Ema,dar departe de impresia ta!Poate nu e cea mai fenomenală femeie din Univers,nici ea nu pretinde,dar nici comentariul tau nu e obiectiv!Posibil sa nu fie pe gustul tau,dar nici o legătura cu ce ai scris acolo!Si in nici un caz nu e de etnie!Sper ca domnul Vasile sa nu fie de "la concurenta"! 1
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 29, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 29, 2015 Azi a fost vremea sa ajung si la Ema. Asa zicea in agenda la mine. Si am prins-o proaspat trezita din somn. M-am programat si am ajuns la vreme. M-a indrumat usor si am nimerit la fata in apartament.Ema e o fata draguta cu tenul bronzat frumos si pielea fina. Sanii mari si frumosi. Prietenoasa si comunicativa. Locatia e in zona Nerva Traian, curatenie ok, dormitorul unde activeaza fata fiind dotat, printre altele, cu un pat mare cu o saltea misto, din acelea care se muleaza pe forma corpului. Am primit papuci, o sticla de apa plata rece si un prosop curat si am fugit la baie. Apoi m-am intins confortabil in pat asteptand sa vina si ea.Bineinteles ca m-am infipt la sanii aia mari si frumosi. Dupa ce m-a last vreo 30 de secunde a inceput sa chicoteasca si sa se contorsioneze. O gadila. Upsss! Un moment am avut senzatia aia de gen: mi-am luat tzeapa. Am dat peste vreo fatuca cu fitze, care nu te lasa sa pui mana pe ea. Nu imi luasem de mult o tzeapa si credeam ca a venit momentul. Doar ca din fericire m-am inselat. Fata chiar se gadila in zona sanilor. In rest a fost foarte bine. Pacat doar de sanii aia frumosi! Ce folos ca ii ai asa daca nu-s si de smotocit?!Asa ca m-am ocupat de restul si in special de pasarica. Curata, frumoasa, pofticioasa. Se uda din belsug si ii place si oralul si normalul. Ne-am potrivit si la dimensiuni. Si dupa ce m-am asigurat ca fata s-a zvarcolit cum trebuie in limba, am lasat-o si pe ea sa-l alinte si apoi sa-l "imbrace" pe micutz. Si da-i si lupta. Sexul foarte bun, cu gemete din belsug, pe alocuri chiar strigaturi, contre, ochii frumusel iesiti din orbite si toate alea. Mai mare dragul sa te futi. Si cred ca in vreo 25 de minute eram gata. Ne-am tras putin sufletele pe pat si apoi am mers amandoi la o improspatare scurta in dus. Amadoi dar pe rand. Si am trecut la felul 2, cam la fel cu felul 1, cu ceva mai multa variatie de pozitii si mult mai intes si mai lung. Foarte bun. Cand am terminat eram fleasca de transpirat si imi tremura mana. Iar taclale, iar dus si asta a fost. De revenit! Si notele:Locatia: 9Fata: 8,5 (Pentru ca are cateva kg in plus, nimic deranjant. A zis si ea ca are 3 kg peste greutatea ei normala)Oral: 9 Normal: 10GFE: 10Atitudine: 10Cadoul: 200 lei/teoretic o ora, 2 finalizari. Dar cred ca am depasit-o lejer. Nu ne-am uitat nici unul la ceas.I-as scadea un punct pentru ca se gadila la sani, dar de unde sa-i scad? De la aspect? NU! De la prestatie? NU! De la GFE? NU! Asa ca ramane asa! :clapp 2
merciless Reputație: -430 Postat Iunie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2015 Misto recenzia . Felicitari! ps. Bravo Blondy!
ema24 Reputație: 10441 Postat Iunie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 29, 2015 Misto recenzia . Felicitari!ps. Bravo Blondy!te pwp
cosmin r Reputație: -982 Postat Iunie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 29, 2015 te pwp Bravo iti zicsi eu!
ema24 Reputație: 10441 Postat Iunie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 30, 2015 Bravo iti zicsi eu! :* :&
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 Pe mine nu ma ia valul sa scriu de bine aiurea in tramvai. Ba te ia. Şi încă rău de tot... 2
ema24 Reputație: 10441 Postat Iulie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2015 Buna dragilor astazi sunt dispinibila pt a va prelua programariile pt maine..astăzi din pacate nu este apa calda in toata zona.va pwp
Membru Premium castellano Reputație: 10453 Postat Iulie 1, 2015 Oras:... Oras:... Membru Premium Postat Iulie 1, 2015 Am vizitat-o si eu pe Ema in urma cu 2-3 saptamani. LOCATIE – 8,5 – o straduta linistita prin zona Nerva Traian, ap cu 2 camere curat si discret, baia dotata corespunzator, teancuri de prosoape mari, curate si uscate. Patul din dormitor este mare, iar salteaua foarte confortabila, cu memorie. Dupa cum se stie sta impreuna cu EVA – 24 ani 0727607699 (urmeaza si ea la proba, daca ma va primi). FETITA - pozele sunt reale, din locatie. O imagine frumoasa din cadrul usii imbracata sumar cu corset negru, ciorapi banda gen scolarita si cocotata pe tocuri, totul asezonat cu un zambet larg ce te indemna deja la futai.Aspect față – 7,5 – dragutica, n-o iei la fuga, la ten are ceva imperfectiuni date de o acnee netratata, important e ca stie sa zambeasca cat mai mult, ceea ce-i confera un aer strengarescCorp – 8 - pe la 165/58 kg, nu e neaparat pufoasa, dar e curvy, cu o burtica ce nu se vede in poze ce-i confera un trup drept fara talie, sani atragatori nr.2-3, fundul bineinteles bombat piele fina, ingrijita, solarizata artificial dar si de la mama natura (sigur are cel putin bunici de etnie, dar comportamentul si educatia nu tradeaza asa ceva – pt mine nu e niciun impediment, din contra). Pizda se prezinta inchisa la culoare, al carei clitoris se excita foarte tare la lins (cica e ”sensibila clitoridian”).Igiena – 10 – super curata, mani si pedi in regula, coafura cam zburlita, tipa fiind vizitata la prima ora. GFE – 8,5 – cu toate ca am deranjat-o din somn (fiind primul ei client pe ziua respectiva) mi-a placut la ea ca e haioasa, zambeste tot timpul, iti lumineaza ziua oricat de posomorat ai fi. Accepta si FK real, imprima sedintei nostalgia clipelor din tinerete in care ne harjoneam pe la bairamuri si prin discoteci (pt cei mai tineri bairam=party la cineva acasa, iar discoteca= club). Oral neprotejat – 8,9 - de supt o suge bine-spre foarte bine, umed, cu presiune cu atentie la cap, fara dinti, sta si cu pula in amigdale, undeva in jur de nota 8,9 sa nu dau 9. Lipsa CIM si DT real.Normal protejat – 9 - de futut merge ok, se unduie, e prezenta, eu am reusit decat o pozitie clasica pt ca m-a incins fata de la oral (trebuie sa revin pt a aprofunda) Raport calitate/pret – BUN. Dupa vreo 35 min am platit 100 lei. Pt. 1 ora/2 fin doreste 200 lei. Varianta extinsa iese din calculele mele, imi da cu virgula. Daca va atrage din poze, o puteti vizita datorita raportului bun calitate/pret, a discretiei si tarifului de 100 lei/finalizare/30 min negrabite.Parerea mea. 8
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 1, 2015 Eu din cele de mai sus eu am înţeles că mândra nu e oribil de grasă (doar că are formă de butoiaş), dar dacă eşti prin zonă, nu te deranjează genele conlocuitoare şi vrei o descărcare rapidă pentru 100 de leuşteni e chiar OK. Dacă vrei poveşti cu zâne - cauţi în altă parte...Oare asta o fi vrut să ne transmită colegul nostru de forum? 1 2
ema24 Reputație: 10441 Postat Iulie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2015 Eu din cele de mai sus eu am înţeles că mândra nu e oribil de grasă (doar că are formă de butoiaş), dar dacă eşti prin zonă, nu te deranjează genele conlocuitoare şi vrei o descărcare rapidă pentru 100 de leuşteni e chiar OK. Dacă vrei poveşti cu zâne - cauţi în altă parte...Oare asta o fi vrut să ne transmită colegul nostru de forum? auzi draga cred ca vrei neaparat sa avem o discutie...si nu inteleg de ce?? Cu u o sa dau diplomatia la opare...eu despre tn cred ca ej un timp care ar merge si la o catea...dar nu iti permiti...
ema24 Reputație: 10441 Postat Iulie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2015 Imi cer mii de scz in fata celor care mau apreciat si celor care vor citi sau ma vor cunoaste...pt acest moment de ratacire...dar ma scos din sarite
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 1, 2015 auzi draga cred ca vrei neaparat sa avem o discutie...si nu inteleg de ce?? Cu u o sa dau diplomatia la opare...eu despre tn cred ca ej un timp care ar merge si la o catea...dar nu iti permiti...Pentru limba romana apasa tasta 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 1, 2015 Imi cer mii de scz in fata celor care mau apreciat si celor care vor citi sau ma vor cunoaste...pt acest moment de ratacire...dar ma scos din sariteE dusmanos, injura-l
laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 1, 2015 Pentru limba romana apasa tasta 1 Are iPhone 6 gold, d'ăla cu taste mici... 1
ema24 Reputație: 10441 Postat Iulie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2015 Pentru limba romana apasa tasta 1 sunt foarte nervoasa si telefonul are probleme
ema24 Reputație: 10441 Postat Iulie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2015 E dusmanos, injura-l nu o sa il injur deoarece nu ma caracterizează
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 1, 2015 sunt foarte nervoasa si telefonul are problemeLas' ca vine Vasile la tine si-ti iei altu'
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum