Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Aveti idee daca exista si o alta modalitate de upgrade a contului exceptând metoda plata cu cardul online?

Sincer sunt constient de problemele specifice platilor online cu cardul si din acest motiv (evident neavând un card doar pt online shopping) evit sa fac plati cu cardul atasat contului curent (in care am mai multi bani).

V-as fi recuonoscator pentru info, inclusiv lui Pisicut.

Mutumesc anticipat tuturor

Link spre comentariu
Vizitator ilarion
Reputație: 0

Aveti idee daca exista si o alta modalitate de upgrade a contului exceptând metoda plata cu cardul online?

Sincer sunt constient de problemele specifice platilor online cu cardul si din acest motiv (evident neavând un card doar pt online shopping) evit sa fac plati cu cardul atasat contului curent (in care am mai multi bani).

V-as fi recuono******r pentru info, inclusiv lui Pisicut.

Mutumesc anticipat tuturor

incearca https://www.paysafecard.com/ro-ro/lp-produkte/online-zahlungsmittel/?gclid=CJONt4yY-cQCFXDLtAodGSEA9g

• Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator FLQ
Reputație: 0

It’s MasterCard or VISA
- It’s reloadable or NON reloadable
- It’s prepaid.
- It’s virtual.
- It’s easy to use and secure.
- It’s accepted globally.
- It’s loaded with USD.
- Free 24/7 online access to all your transactions.
- No credit check or bank account required.
- Low cost

-The virtual card will be valid for 12 months.

Se incarca anonim, intre $5-$500, maxim 2k /an, de la ATM-urile Qiwi sau Zebra -cu Bitcoin, dar au si alte modalitati de plata.

https://www.epaytarjeta.com/beneficios/ing/benefits.html

PS:Nu e testat (de mine), deci nu stiu daca CCbill ii accepta. Un email trimis alora, inainte de achizitionare,  e varianta ideala.

Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde

Deci prin CCBill poti plati cu prepaid, dar din pacate nu anonim:

"As long as the card has a Visa or Mastercard logo and is approved for online transactions, you should have no issues with using a prepaid card for your purchase."

Atata timp cat cardul nu este anonim, la fel de bine se poate face un card la orice banca pe care sa-l reincarci la nevoie pentru plati pe internet.

Prepaid vad ca are si Posta Romana: :D

http://www.cashplus.ro/

Nu stau sa verific care din ele taxeaza mai putin... :)

Link spre comentariu
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo

Din punctul meu de vedere, o idee buna ar fi plata prin Paypal!

Si Bitcoin

Eu zic ca și in natura ar fi bine pentru Pisicuts! :rax2

Un miel, un sac de cartofi, ceva găini...poate o gîscă, nu? :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Pisicuts ce spune in privinta asta? :)

Eu am discutat cu el mai demult treaba asta si raspunsul a fost sec: paysafecard nu accepta siteuri cu continut adult.Atunci cum site-urile de videochat accepta cu plata prin paysafecard?

Link spre comentariu

Eu am discutat cu el mai demult treaba asta si raspunsul a fost sec: paysafecard nu accepta siteuri cu continut adult.Atunci cum site-urile de videochat accepta cu plata prin paysafecard?

N-ai inteles nimic, clar, nici eu din ce ai spus...  :laugh2

Sa vina pufosul cu blanita rasfatata sa ne lamureasca... :)

Eu banuiesc ca plata fara identitate este mai riscanta in ce priveste incasarea... dar nu stiu, o "iau" logic... :)

Link spre comentariu

N-ai inteles nimic, clar, nici eu din ce ai spus...  :laugh2

Sa vina pufosul cu blanita rasfatata sa ne lamureasca... :)

Eu banuiesc ca plata fara identitate este mai riscanta in ce priveste incasarea... dar nu stiu, o "iau" logic... :)

Plm,nici nu ma asteptam sa intelegi.Daca eu fac plati prin paysafecard,catre un site de videochat,ce vrei mai mult ca sa intelegi?

Link spre comentariu

Plm,nici nu ma asteptam sa intelegi.Daca eu fac plati prin paysafecard,catre un site de videochat,ce vrei mai mult ca sa intelegi?

Sa-mi bag ceva in frusrarile tale!  :rax2

Treci in pana mea peste, ba cu una, ba cu alta, ba cu mine...  :slap2

Te inteleg, dar nu inseamna ca-ti dau dreptate...

In ce priveste plata on-line, am pus la un moment dat accent pe cea anonima, fara nume, poti alege din cativa operatori activi, dar din pacate nu se sustine viata privata a omului... pana si cartelele de mobil se anuntau ca vor fi confirmate cu date personale...

Hai sictir!  :laugh2

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...