adina rebecca Reputație: 417 Postat Iulie 30, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 30, 2016 Pune si tu adresa exacta unde stai si poate o pune si adina ce zici? ))
adina rebecca Reputație: 417 Postat August 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 1, 2016 saptamana asta...nu stiu exact ziua,dar saptamana asta sigur!
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 2, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 2, 2016 daca ti-a placut stilul meu , te invit cu drag la o sedinta foto.
thomaso11 Reputație: 245 Postat August 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 2, 2016 o2 lentila.... cand ai timp , te rog intra pe ymsgr sa vorbim ceva....ti-am scris ceva.... multumesc
adina rebecca Reputație: 417 Postat August 4, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 4, 2016 disponibila si pe zi... 0727972760 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 4, 2016 Problemi Gogule ? Sie termina siezonu si is ore suplimientari ?
andreea deea23 Reputație: 3239 Postat August 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 4, 2016 Problemi Gogule ? Sie termina siezonu si is ore suplimientari ? Si reduceriii??? 2 1
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat August 4, 2016 Postat August 4, 2016 momentan sunt din nou blonda si fara extensii....si uitati si cu fata... Psi tu ai tricou de guess. o faci pe aia mica sa planga ca zdrentele mai ieftine decat ea isi permite tzoale.da eu te intreb acuma pe tine cand erai in italia la strada de ce rahat ii tratai pe aia mai cu atentie decat pe romanii tai. de unde toate aerele astea de vedete cu clientii tai si de ce atatea figuri de mironosita.poate cand teoi intoarce in tara o sati mai schimbi si atitudinea asta a ta si no sa mai fi pusa pe futai rapid. invata sa respecti si tu romanasu tau ca chiar daca nu e civilizat ca albanezu de la strada din italia el macar te fute pe limba ta 1
adina rebecca Reputație: 417 Postat August 4, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 4, 2016 Problemi Gogule ? Sie termina siezonu si is ore suplimientari ? )))... Nu dar de cand am venit am lucrat numai noaptea cateva ore si am zis sa stau si pe zi un pic
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 4, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 4, 2016 ce pimpule ai complexe de inferioritate , ca roman? e logic , nu esti de condamnat.saracia-,bat-o vina 1 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 4, 2016 Poi si noaptia ci fasi...dormi ? ))))))
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat August 5, 2016 Postat August 5, 2016 ce pimpule ai complexe de inferioritate , ca roman? e logic , nu esti de condamnat.saracia-,bat-o vinasanteleg ca tu de bogat ce erai ai fugit la munk inafara?se stie ca astia care fute aici are si ei ceva banuti. cu siguranta mai multi banuti decat tine ca ei fute zilnic da tu strangi cu lunile ca sa futi in concediuvezi ca sacu tau se goleste fugi afara la munk
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 5, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 5, 2016 saku meu e fara fund, iar fetele mele produc meleoane every day , nu ca zdrentele tale jegoase, cu ochii umflati si calciiele sparte ,pe care le pescaresti tu noaptea pe aurel .proxenetul pulii cu puf de pinguin pe spinare ...
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat August 5, 2016 Postat August 5, 2016 saku meu e fara fund, iar fetele mele produc meleoane every day , nu ca zdrentele tale jegoase, cu ochii umflati si calciiele sparte ,pe care le pescaresti tu noaptea pe aurel .proxenetul pulii cu puf de pinguin pe spinare ...alea de care vorbesti tu stii bine cine le pescaresc. eu sunt la nivelu pokemon trebuie sa le cauti bine pana sa le gasestiba da cand le gasesti pe pokemoanele mele nu ai tu bile destule sa le dilesti
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 5, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 5, 2016 bine ca recunosti pokemon prost ce esti
popoviciuionut80 Reputație: -408 Postat August 6, 2016 Postat August 6, 2016 saptamana asta...nu stiu exact ziua,dar saptamana asta sigur! Se cam termina saptaman.
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat August 6, 2016 Postat August 6, 2016 bine ca recunosti pokemon prost ce estiesti prea prost sa intelegi ce tiam scris. esti ku mult depasit de orice ironie damea.da dai tu ku injuraturile ca alea ale tale e fine rau
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 6, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 6, 2016 analfabet...
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat August 6, 2016 Postat August 6, 2016 analfabet...da tu kear esti prost
135792468 Reputație: 445 Postat August 6, 2016 Postat August 6, 2016 da tu kear esti prostDa tu kear te crezi fundu' curului acestui forum... secțiunea Constanța.
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat August 7, 2016 Postat August 7, 2016 Da tu kear te crezi fundu' curului acestui forum... secțiunea Constanța.egzact, in alta limba mi se spune ARSE
o2 lentila Reputație: -428 Postat August 7, 2016 Oras:around Oras:around Postat August 7, 2016 ignore baietel mic si prost
adina rebecca Reputație: 417 Postat August 9, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 9, 2016 Se cam termina saptaman.E fotograful plecat din oras...a avut nunti ,stii cum e perioada asta...astept sa ma sune cand ajunge in oras...pup
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 9, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 9, 2016 E fotograful plecat din oras...a avut nunti ,stii cum e perioada asta...astept sa ma sune cand ajunge in oras...puppoate va gasiti pe la Maritimo pentru primele seturi!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum