kritiquews Reputație: 167 Postat August 21, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat August 21, 2016 un lucru e cert... ati belit pula amandoi (daca sunteti doi) pe mormantu lu bunicamea ma jur bagami-as pula-n amigdalele lu ma-ta aia care a nascut o tarfa... LE: am zis ce am avut de zis, numai poluez topicul fetei. Scuze Adina... 2 3
adina rebecca Reputație: 417 Postat August 23, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 23, 2016 ?
adina rebecca Reputație: 417 Postat August 24, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 24, 2016 disponibila....
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 26, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 26, 2016 Da fata...daaa !!! Asa da !!! Imi plasi mult fatza ta di futacioasa !!!
sandoqan Reputație: 711 Postat August 26, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 26, 2016 Da, observi cum se uita cu invidie celelalta gagici din poza?Fatuca este pe lista mea, emana sexapeal prin toti pixelii! 3
corsar Reputație: -301 Postat August 26, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 26, 2016 Da, observi cum se uita cu invidie celelalta gagici din poza?Fatuca este pe lista mea, emana sexapeal prin toti pixelii! 2 3
talibanu Reputație: 9773 Postat August 26, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 26, 2016 Da, observi cum se uita cu invidie celelalta gagici din poza?Fatuca este pe lista mea, emana sexapeal prin toti pixelii!Fix la aceleasi lucruri ma gandeam si eu. 1 3
corsar Reputație: -301 Postat August 27, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 27, 2016 2 3
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 28, 2016 lingeamiai ECDIS`ul actualizat
costy_22_cta Reputație: -353 Postat August 28, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 28, 2016 ba marinar inchipuit mai lasa dracu videoclipurile astea ca nu poate omu sa mai faca nimik de voi pe forumu asta facetiva dracu o viata 1 3
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 28, 2016 ba marinar inchipuit mai lasa dracu videoclipurile astea ca nu poate omu sa mai faca nimik de voi pe forumu asta facetiva dracu o viatapisamas in tine sa ma pis , corsar e baiatul meu de altar bai bulangiule poate te mai iei de el vreodata, asta imi cara mie vinul ba e baiatul meu de baza, imi face cumparaturile, imi arunca gunoiul etcdaca mai aud ca te iei de corsar o fut pe ma ta cu pula mea de preot shukar bai "costy baiatul fetita"
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 28, 2016 ba marinar inchipuit mai lasa dracu videoclipurile astea ca nu poate omu sa mai faca nimik de voi pe forumu asta facetiva dracu o viataAuzi Costy...da tu cie tiai propus sa fasi pi forumu asta, di nu poti sa faci nimika di noi ? Ia anvatani tu pi noi cum sa ni traim veata...asa ka tini...frustrat di oricie besina. Hai zi, ka io una is taaari curioasa cita antielepciuni ai tu stransa in matzu tau di constipat bulagiu iegoist. )))))
clownprinceofcrime Reputație: 9 Postat August 28, 2016 Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Postat August 28, 2016 disponibila !alea doua din ultima poza pe canapea radeau de ea sa moara gigel sottoooo fa alea 2 te barfeau ziceau ca esti petarda penala
clownprinceofcrime Reputație: 9 Postat August 28, 2016 Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work! Oras:Gotham Postat August 28, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=-7MTguBeIHQ
claudius16 Reputație: 0 Postat August 30, 2016 Postat August 30, 2016 Valentina primesti si personae din harsova?
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 30, 2016 Valentina primesti si personae din harsova?consateana?
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 31, 2016 Valentina primesti si personae din harsova?Primieste fata...di cie sa nu primeasca ? Cie...bani tai nau colturi ? Da ie o probliema...primeste doar baeti ku pula mare...adika barbati..nu tate di ulita birfitoare, cari fut doar din gura/taste ! Tu probabil ti lauzi ka ai dizvaluit diescoperirea siecolului pi Nimfomane...ca sti tu di undi ie ia !!! Barbate !!! Tarane !!!
adina rebecca Reputație: 417 Postat August 31, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 31, 2016 Primieste fata...di cie sa nu primeasca ? Cie...bani tai nau colturi ? Da ie o probliema...primeste doar baeti ku pula mare...adika barbati..nu tate di ulita birfitoare, cari fut doar din gura/taste ! Tu probabil ti lauzi ka ai dizvaluit diescoperirea siecolului pi Nimfomane...ca sti tu di undi ie ia !!! Barbate !!! Tarane !!! ))
bierhoff Reputație: 39 Postat August 31, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 31, 2016 Ah imi aduc aminte de tine, te-am deranjat cu un telefon prin luna mai toate bune si frumoase, am fost directionat in zona tomis 3 dupa care mi-ai zis sa revin cu un telefon cand sunt la lidl dupa care nu mi-ai raspuns, era frumos sa nu ma pun pe drumuri aiurea dar poate voi avea ocazia sa te cunosc pana la urma. 1
adina rebecca Reputație: 417 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 1, 2016 Ah imi aduc aminte de tine, te-am deranjat cu un telefon prin luna mai toate bune si frumoase, am fost directionat in zona tomis 3 dupa care mi-ai zis sa revin cu un telefon cand sunt la lidl dupa care nu mi-ai raspuns, era frumos sa nu ma pun pe drumuri aiurea dar poate voi avea ocazia sa te cunosc pana la urma.posibil,nu spun nu...dar daca tu nu imi spui in cat timp nu e vina mea...toata lumea spune ca ma suna cand ajunge in zona...asa ca eu nu am cum sa ghicesc cine vine si cine nu...si eu nu lau lidl ca indicativ ....medicina legala,politia de frontier,bancpost-ul , cam astea le dau eu...dar in fine,daca a fost asa scuze
bierhoff Reputație: 39 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 1, 2016 posibil,nu spun nu...dar daca tu nu imi spui in cat timp nu e vina mea...toata lumea spune ca ma suna cand ajunge in zona...asa ca eu nu am cum sa ghicesc cine vine si cine nu...si eu nu lau lidl ca indicativ ....medicina legala,politia de frontier,bancpost-ul , cam astea le dau eu...dar in fine,daca a fost asa scuze sper sa ne gasim in weekend, saurmana.
adina rebecca Reputație: 417 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 1, 2016 sper sa ne gasim in weekend, saurmana.ok...ma suni cand vrei
adina rebecca Reputație: 417 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 7, 2016 DISPONIBILA .Scuze daca ati sunat zilele astea si nu am raspuns...
adina rebecca Reputație: 417 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 7, 2016 Buna! Ma poate ajuta si pe mine cineva sa imi spuna cum pot face sa scot din pozele postate?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum