Sari la conținut

0727972760 ADINA cu mult bun simt

Vizitator ilarion

Postări Recomandate

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

un lucru e cert... ati belit pula amandoi (daca sunteti doi) pe mormantu lu bunicamea ma jur bagami-as pula-n amigdalele lu ma-ta aia care a nascut o tarfa...

LE: am zis ce am avut de zis, numai poluez topicul fetei.

Scuze Adina...

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:constanta
Postat

Da, observi cum se uita cu invidie celelalta gagici din poza?

Fatuca este pe lista mea, emana sexapeal prin toti pixelii!

• Like 3
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

• Like 2
  • Minus 3
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Fix la aceleasi lucruri ma gandeam si eu.
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

• Like 2
  • Minus 3
Postat

ba marinar inchipuit mai lasa dracu videoclipurile astea ca nu poate omu sa mai faca nimik de voi pe forumu asta facetiva dracu o viata

• Like 1
  • Minus 3
Postat

ba marinar inchipuit mai lasa dracu videoclipurile astea ca nu poate omu sa mai faca nimik de voi pe forumu asta facetiva dracu o viata

pisamas in tine sa ma pis , corsar e baiatul meu de altar bai bulangiule poate te mai iei de el vreodata, asta imi cara mie vinul ba e baiatul meu de baza, imi face cumparaturile, imi arunca gunoiul etc

daca mai aud ca te iei de corsar o fut pe ma ta cu pula mea de preot shukar bai "costy baiatul fetita"

Postat

Auzi Costy...da tu cie tiai propus sa fasi pi forumu asta, di nu poti sa faci nimika di noi ?

Ia anvatani tu pi noi cum sa ni traim veata...asa ka tini...frustrat di oricie besina. Hai zi, ka io una is taaari curioasa cita antielepciuni ai tu stransa in matzu tau di constipat bulagiu iegoist.

:))))))

• Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work!
  • Oras:Gotham
  • Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work!
  • Oras:Gotham
Postat

disponibila !

alea doua din ultima poza pe canapea radeau de ea sa moara gigel sottoooo fa alea 2 te barfeau ziceau ca esti petarda penala

Postat

Valentina primesti si personae din harsova?

Primieste fata...di cie sa nu primeasca ? Cie...bani tai nau colturi ? Da ie o probliema...primeste doar baeti ku pula mare...adika barbati..nu tate di ulita birfitoare, cari fut doar din gura/taste !

Tu probabil ti lauzi ka ai dizvaluit diescoperirea siecolului pi Nimfomane...ca sti tu di undi ie ia !!!

Barbate !!! Tarane !!!

;)

Postat

Primieste fata...di cie sa nu primeasca ? Cie...bani tai nau colturi ? Da ie o probliema...primeste doar baeti ku pula mare...adika barbati..nu tate di ulita birfitoare, cari fut doar din gura/taste !

Tu probabil ti lauzi ka ai dizvaluit diescoperirea siecolului pi Nimfomane...ca sti tu di undi ie ia !!!

Barbate !!! Tarane !!!

;)

:))) :*
  • Oras:Romania
Postat

Ah imi aduc aminte de tine, te-am deranjat cu un telefon prin luna mai toate bune si frumoase, am fost directionat in zona tomis 3 dupa care mi-ai zis sa revin cu un telefon cand sunt la lidl dupa care nu mi-ai raspuns, era frumos sa nu ma pun pe drumuri aiurea dar poate voi avea ocazia sa te cunosc pana la urma.

• Like 1
Postat

Ah imi aduc aminte de tine, te-am deranjat cu un telefon prin luna mai toate bune si frumoase, am fost directionat in zona tomis 3 dupa care mi-ai zis sa revin cu un telefon cand sunt la lidl dupa care nu mi-ai raspuns, era frumos sa nu ma pun pe drumuri aiurea dar poate voi avea ocazia sa te cunosc pana la urma.

posibil,nu spun nu...dar daca tu nu imi spui in cat timp nu e vina mea...toata lumea spune ca ma suna cand ajunge in zona...asa ca eu nu am cum sa ghicesc cine vine si cine nu...si eu nu lau lidl ca indicativ ....medicina legala,politia de frontier,bancpost-ul , cam astea le dau eu...dar in fine,daca a fost asa scuze :*
Postat

posibil,nu spun nu...dar daca tu nu imi spui in cat timp nu e vina mea...toata lumea spune ca ma suna cand ajunge in zona...asa ca eu nu am cum sa ghicesc cine vine si cine nu...si eu nu lau lidl ca indicativ ....medicina legala,politia de frontier,bancpost-ul , cam astea le dau eu...dar in fine,daca a fost asa scuze :*

sper sa ne gasim in weekend, saurmana.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...