Sari la conținut

0727972760 ADINA cu mult bun simt

Vizitator ilarion

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Asta nui un prost normal...asta clar ie un fienomien nicunoscut al prostiii !!! :)

Pientru prostu asta trebe invientat un cuvînt nou...da ie grieu...trebe arta ka sați imajiniezi atîta prostii la un lok !!!

:))))))))))))

• Oras:B
Postat

Opaaa

O dat drumu la niet in Mangalia ?

:)

Fai proasto, ti-am spus eu tie ceva? Iar ai cazut cu'curul in pula!
Postat

Asta nui un prost normal...asta clar ie un fienomien nicunoscut al prostiii !!! :)

Pientru prostu asta trebe invientat un cuvînt nou...da ie grieu...trebe arta ka sați imajiniezi atîta prostii la un lok !!!

:))))))))))))

Bine ma homalaul forumului, problema este ce ai facut tu cu promisiunea ta!? Spuneai ca vei face si vei drege, pana la urma te-ai intors sub forma de prostiutoata, basita, travestita si "moldoveanca"! Labagiule, jignesti moldovencele cu limbajul tau de cacat!
  • Oras:Bucuresti
Postat

Fai proasto, ti-am spus eu tie ceva? Iar ai cazut cu'curul in pula!

Hai nu te supera si tu acuma ca no fost cu intentie sa cad cu curu tau in pula lu amelia

Da di cie ti superi ca tu iesti obisnuit cu asta ?

Il prefiereai pi ddpof ?

:)))

Postat

Kum lindicu mieu poti săți iei 3000 di puli ân gură ??? Ie incriedibil !!! :)))))

Cît di prost să fi sā se cace di 3000 di ori lumia pi tini ??? :))))))))))

Nu sunt 3000, cert este ca ai fost declarat homalaul forumului! La valoarea ta, te-ai intors ca si jegoasa forumului, nu este diferenta intre jegoasa si homalau!

Postat

Hai nu te supera si tu acuma ca no fost cu intentie sa cad cu curu tau in pula lu amelia

Il prefiereai pi ddpof ?

Sunteti amandoi egal de prosti! Pizda proasta, doar pe lingai te-ai bazat, vezi mada ... pupa in cur
Postat

Il prefiereai pi ddpof ?

Tu ai cazut cu curul in pula haladitule, trezeste-te!
Postat

Nu sunt 3000, cert este ca ai fost declarat homalaul forumului! La valoarea ta, te-ai intors ca si jegoasa forumului, nu este diferenta intre jegoasa si homalau!

Kum lindiku mieu numieri tu mah ?? Kum lindicu mieu ni păcălieşti aşa ???

Uiti colea...niegru pi alb...-3024 puli pi gît !!! :))))))))

Postat

Tu ai cazut cu curul in pula haladitule, trezeste-te!

Tu teai trezit vriodata din prostie di cati ori ai cazut cu curu in pula ?

• Like 2
Postat

Kum lindiku mieu numieri tu mah ?? Kum lindicu mieu ni păcălieşti aşa ???

Uiti colea...niegru pi alb...-3024 puli pi gît !!! :))))))))

Tu rteai trezit vriodata din prostie di cati ori ai cazut cu curu in pula ?

Una si aceiasi persoana? Foarte posibil travestitilor, cer este ca si impreuna si separat, tot homalai sunteti!
Postat

Pizda proasta, doar pe lingai te-ai bazat, vezi mada ... pupa in cur

Mah zebzekulie...pai 5000 di oamini sînt lingăi ? Kear asa ??? 5000 di oamini se păcalesc ku mini...da 3000 nu grieşesc ku tini !!!

Tu kear nu vriei sa viezi ka io sînt o Doamna...pupamiai mîna !!! :)))))))))

• Like 2
Postat

Una si aceiasi persoana? Foarte posibil...

Or mai fost proşti...da ka tini...nimenea no pomienit !!! :))))))

Postat

Mah zebzekulie...pai 5000 di oamini sînt lingăi ? Kear asa ??? 5000 di oamini se păcalesc ku mini...da 3000 nu grieşesc ku tini !!!

Tu kear nu vriei sa viezi ka io sînt o Doamna...pupamiai mîna !!! :)))))))))

Bine fai zdreanta, ai crescut numarul, de la 3000'la 5000, adevarul aste ca la ce homalau muist esti, nu poti tine socoteala!
Postat

Or mai fost proşti...da ka tini...nimenea no pomienit !!! :))))))

Dar homalai prosti ca tine au mai fost?

Postat

Bine fai zdreanta, ai crescut numarul, de la 3000'la 5000, adevarul aste ca la ce homalau muist esti, nu poti tine socoteala!

Nu mah prostule...io nu asta am zis...da tu daca nu țiai loat pastilili...nu prişepi...ka dupe cie ka iesti prost iesti si dili ! :)))))

Io am zis ka 5000 di oamini mior dat mii ku plus...adika mor pupat frumi si drag....

Iara 3000 di oamini tior dat ku minus...adika şior bagat pula adînc ân gâtu tău !!!

• Like 1
Postat

Hai sa ti pupi RABA pe botul ala jegos, sa te vad i tre scanduri,oricum a olo esti,nu am timp de tine homalaule!'Rusine sa iti fie, tu marele fitador sa fi facut homalau? Aide capul tau!

Postat

Nu mah prostule...io nu asta am zis...da tu daca nu tiai loat pastili...nu prişepi ! :)))))

Io am zis ka 5000 di oamini mior dat mii ku plus...adika mor pupat frumi si drag....

Iara 3000 di oamini tior dat ku minus...adika şior bagat pula adînc ân gâtu tău !!!

Marsh fai homalaule, te imbeti cu apa rece, tot muista esti, JOHNHOMALAUL, asa ti-a ramas numele!
Postat

Marsh fai homalaule, te imbeti cu apa rece, tot muista esti, JOHNHOMALAUL, asa ti-a ramas numele!

Mah io riecunosc ca am fost cienturista...si am loato la muie...da a fost pi interes !!!

Tu ai loato la muie gratis...dila tăți...di 3000 di ori !!!

Ie klar...tu suji pula di plăşere !!! :)))))))))))))

Postat

Gata...so produs diriglaria...so diclanşat "clicku" !!! :))))))))))

Hai sictir, te futi pe tine insuti, "mare om ce.esti", ma pis pe tine, torn benzina, iti dau foc, te perpelesc, meriti, si pentru a stinge i cendiul, imi aduc aminte de john homalaul, s-a transformat in moldoveanca, ii place sa o ia in cur! Nu te pot incurca!

Postat

Este ca te doare,ti-am spus sa iti iei alifie zdrenta!

Aliesandre...pupameai miju...si pal mieu...si pi alu Amelia ailantă...fii atient puťin !!!

Fi atient ci scamatorii o sa fak io acuşa !!!

Ia zi...viezi ci culoari sînt io acuma ???

Ia fi atient la scamatorii !!! :)))))))))

Postat

Aliesandre...pupameai miju...si pal mieu...si pi alu Amelia ailantă...fii atient puťin !!!

Fi atient ci scamatorii o sa fak io acuşa !!!

Ia zi...viezi ci culoari sînt io acuma ???

Ia fi atient la scamatorii !!! :)))))))))

Mada de ce nuai posteaza jartea? Una si aceiazi jartea?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...