Sari la conținut

mari 0747708917

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Mai are un topic deschis la intrebari si raspunsuri. Dar cum unele le plac sa devna penibile, nu ai ce sa le faci. Cum le apare un comentariu negativ, cum deschid topic nou, crezand ca lumea e fraiera si nu citeste peste tot. Consider ca asta e ori prostie ori disperare maxima.

Postat

Asta trebuia spusa de un bărbat nu de o adversara.Sa nu-mi spui acum Tatiana ca si aceasta fata este protejata mea pentru ca ma jur ca nu protejez pe nimeni in lumea asta in aceasta materie

Postat

Asta trebuia spusa de un bărbat nu de o adversara.Sa nu-mi spui acum Tatiana ca si aceasta fata este protejata mea pentru ca ma jur ca nu protejez pe nimeni in lumea asta in aceasta materie

Nu consider adversara si nici concurenta pe nimeni. Fiecare suntem unice in felul nostru, dar mi s-a parut o lipsa de respect de a deschide mai multe topice la aparitia comentariilor negative.

• Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Asta numai noi bbarbatii putem taxa lipsa ei de orientare dar nu tu

Oricine poate posta...nu numai eu sau tu, dacă remarcă ceva nepotrivit.

Vrei să îți arăt postările lui Cassy peste tot acolo unde a remarcat nereguli...

Așa că plimbă ursu...și nu te mai băga în seamă.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Da, am postat linkurile de la restul de topice, am explicat ca o fata un topic, eventual am dat linkul de la sectiunea anunturi unde fetele au dreptul sa deschida oricate topice doresc, insa nu am catalogat pe niciuna proasta, altadata raportam neregulile, insa consider ca nu este fair ca unele fete sa deschida topic peste topic , nu este corect fata de fetele care respecta formatul forumului si se multumesc cu un singur topic

• Like 2
Postat

Ai grija sa nu intre ursuletul in casa ta.Eu l-am scăpat din lesa Mariane,Tatiana,Sultana mama si cum te-oi mai numi!

Postat

Ai grija sa nu intre ursuletul in casa ta.Eu l-am scăpat din lesa Mariane,Tatiana,Sultana mama si cum te-oi mai numi!

Te-a lămurit, Cassy.

Dacă este prea târziu pentru tine și nu ai înțeles chiar nimic, este problema ta.

Să lăsăm loc recenziilor...

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

are dreptate si tatiana cand zice ca apar fete peste noapte si-si fac cate un topic in fiecare zi...iti faci 1, ti-l faci pe al 2-lea ca n-ai stiut, dar ajunge. pe degeaba le zici ca tot nu inteleg. macar de ar fi un anunt cu toate serviciile, poze, ai locatie, n-ai locatie, pauza...

• Like 2
Postat

Pai cand am intervenit  mi sa spus ca nu fac bine, ca ma bag, dar.... consider ca asta e lipsa de respect fata de celelalte fete. Asa cum noi celelalte mergem cu un singur topic asa ar trebui sa fie si la ea, dar.... nu mai zic nimic ca iar o sa mi se sara in cap.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Numai dupa incoerenta cu care scrii dovedesti handicapul tau. Dute de te trateaza si apoi revino sa fii capabila sa scrii doua vb.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...