Sari la conținut

BRUNETA SENZUALA!!!!

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Buna sunt Ania,21ani,47kg

-sex oral,normal 50ron fin/100ron ora

-sex oral,normal,anal 100ron fin/150ron ora

0761882556post-33614-0-06740400-1429203300_thumb.jpgpost-33614-0-32469900-1429203323_thumb.jpg

• Like 2
Postat

(stiu ca sunt offtopic)

Buna Ania, as dori sa-ti fac o vizita pe maine(vineri 17 aprilie). La ce ora incepi programul? Multumesc anticipat pentru raspuns si o noapte placuta

• Oras:Bucuresti
Postat

putem venii mai multi baieti (4) si sa ne faci o reducere ? de genul 3 ore in 200 lei (in total , incluzand dusurile)

Postat

Tripla penetrare, unul il rezolva la mana si tot mai poate :)))))

PS Atentie la caine, sa nu va muste de jucarii

Postat
  La 17.04.2015 la 19:54, mskma a spus:

putem venii mai multi baieti (4) si sa ne faci o reducere ? de genul 3 ore in 200 lei (in total , incluzand dusurile)

Salut....."prietene".....

Am si eu o intrebare pentru tine, dupa cum urmeaza : Tu chiar faci misto de noi? Nu numai ca o jignesti pe Ania, care lucreaza pentru banii ei (nu cerseste sau da in cap, isi munceste banii...) dar am impresia ca ne iei pe toti la misto (atat pe Ania cat si pe toti colegii forumusti de aici).....te-ai gandit mult la oferta asta? Cam cum te-ai gandit tu, sa va adunati 4 baieti, sa puneti fiecare cate 50 ron si sa futeti ca la fasole timp de 3 ore?

In locul tau mi-as sterge postarea si mi-as si cere scuze fata de Ania , caci ai jignit-o cu propunerea ta.

Hai sa nu ne luam la misto si sa ne jignim inteligenta, da?  Chiar daca ea practica "meseria" pe care o practica, hai sa nu ne batem joc de ea si sa o tratam ca pe o domnisoara/femeie ca toate celelalte, da? Adica sa ne comportam cu respect si decenta......

Multumesc si sper sa-ti revizuiesti comprtamentul si gandirea.

• Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

guys nu va enervati aiurea! omu' are si el o postare si aia vai de capul ei

eu le sugerez sa se stranga ei 4 baieti, sa puna cate 50 de lei si sa si-o frece reciproc cat vor

ps: isi pot face si ce reduceri vor acolo intre ei :)))

Succes Ania si nu-i baga in seama pe astia 4 cu par in palma!

Postat

Buna...va multumesc ca imi luați apararea,eu când am citit postul nici nu l-am băgat in seama,doar am văzut ca sunt 4 si nici nu am mai citit mai departe

Va pup

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

FACE FUCK VERY HARD FACI CU FINALIZARE IN GURA SI INGHITIT CEZI CA POTI OFERI ACEST SERVICI?

Postat

Ce anume e senzual in oralul mecanic si normalul la care stai lemn?

Poate câinele?!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...