gangboyul Reputație: 129 Postat Aprilie 17, 2015 Postat Aprilie 17, 2015 Salutare tuturor! Ieri, rasfoind varianta online a evenimentului am dat peste anuntul http://www.ziarulevenimentul.ro/anunturi/matrimoniale/prietenii-casatorii/314825.html Am sunat si mi-a raspuns o voce placuta care mi-a comunicat pretul de 80 nr si 120 ora cu OP/N si NP iar locatia fiind la blocul verde de la gara internationala.M-am infiintat la fata locului si am intalnit-o. Ca si aspect nu e cine stie ce...e mamica (asta denota ca are sanii cam lasati si ceva burta). Ea e blonda cu ochi caprui. Am schimbat 2-3 vorbe si am trecut la un OP.Ce mi-a placut a fost faptul ca inainte de a incepe mi-a spus sa o anunt daca nu face ceva bine si ce as vrea sa mai faca in plus, ceea ce mi s-a parut foarte ok din partea ei.Ca si prestatie nu a fost una memorabila, dar nici una jalnica. Nu poate face DT, dar in rest umbla si la zonele invecinate, sta sa o bati cu ea peste limba si peste fata. Acum sa deschidem catalogul si sa trecem notele. Locatia: 7 stiti cam cum e la blocul verde (in schimb era destul de curat in camera)Aspect: 7 are copil.. (cu care are si o poza pe perete...ceea ce nu e foarte placut sa vezi cand dai o muie)Oral: 7.5 nu nu e nici prea prea nici foarte foarte...ghidata face treaba bunisoaraNormal...nu a fost cazulPret: 80 nr - 120 oraRaport pret calitate...nu prea corect dar trecem cu vederea De recomandat...nu stiu...doar cei care vor o ora ca e destul de convenabil. Eu unul nu revin Sange-n cuc si spor la fete! 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum