Sari la conținut

Cristina Nicolae Balcescu. Singura in locatie.

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti universitate
Postat

Astazi,disponibila pana tarziu:*

Postat

Disponibila pana la ora 22.00 :*

da mamico ai grija multe probe si multe chesti in defavoarea ta treba ta asta ai vrut asta vei primi iti bati joc de copilu tau treaba ta

Postat

da mamico ai grija multe probe si multe chesti in defavoarea ta treba ta asta ai vrut asta vei primi iti bati joc de copilu tau treaba ta

aceasta femeie are un copil de 6 ani de care isi bate joc CARP COSMINA

Postat

sotul ei nu il poate vedea este trimis si ascuns la parinti ei

Postat

e o poveste grava foarte grava din pacate reala azi a jurat pe viata copilului ei e o femeie imorala cu probleme grave la cap o stie lumea e dusa

Postat

CARP COSMINA NASCUTA IN 1989 implicata intrun dosar de prostitutie a avut femei la produs si multe isi bate joc de oameni randunica sia luat o mare teapa de la ea cu bani multi la mijloc

Postat

rog toate autoritatile care monitorizeaza acest site sa se implice are un copil care il tine la parinti ei si ii ingradeste sotului dreptul sa il vada femeia are peste oameni care ii mananca bani si o exploateaza la maxim

Postat

are si niste boli de care nimeni nu stie a inselat multi oameni cu bani in bucuresti apartamente luate si ne platite tepe si etc

Postat

atentie clienti va filmeaza cu camera ascunsa va pozeaza

Postat

:) , eu zic sa nu vorbesti proxenetule, eu stiu ca tu ai avut femei care ti-au produs sa ma pis pe tine de analfabet, , da am un baiatel de 6 ani care creste bine sui frumos la bunicii lui :))) esti un handicapat , ai fost de acord ca, copilul sa stea la bunici, atat de tare te-a interesat de copil ca nu stii decat orasul in care este , nu-l ascunde nimeni de tine, face gradinita, este inscris la scoala sugi pula , terminatule , te-am lasat ca mi-ai mancat banii , 7 ani , ti-a ajuns, acum mori de foame in casa, sa mori dute la balamuc de nebun :) ai vazut ca nu mai vreau ce ai spus tu ca asta este o metoda buna, si reclama negativa tot reclama este prostule, dosar de prostitutie? unde, cand? poti sa o dovedesti? vezi sa nu ajungi tu intr-un dosar de proxenetism:)

Postat

stie si randunica acest lucru are zecii de filmulete poze cu diferiti clienti actori oameni de televiziune femeia e dusa

Postat

mananci kkt  vezi ca lingura este mica ptr tine, iti cumpar un polonic? ia  zi-mi ai  ce sa mananci in seara asta?

Postat

cat kkt poti sa mananci oare? mai poti ? vezi ca razbunarile astea proaste nu-si au rostul lesinatule , mori de foame in casa, care-ti dau vecinii cate 10-20 de lei sa mananci si tu  2 cartofi pe zii

Postat

eu am probe grave in potriva ei mintea ca lucreaza ca receptionera la un salon de masaj erotic cand colo ea se prostitueaza grav si mai grav mama ei stie totul si acccepta k ii mananca bani e o femeie periculoasa a filmat multi clienti si de pe acest forum

Postat

eu nam nimic cu tine nu imi mai pasa de tine faci ce vrei asta e copilu nu il vei avea maine la politie poze tot ce trebuie comparate cu cele de pe acest forum nici o instanta nu o sa iti dea copilu iti promit esti o mama imorala si multe lucruri tiai lasat copilu cacat si pisat in casa si tu te plimbai cu 1.500 ron cu taxiu

Postat

aveti grija cu filmari spunea de multe ori k se pisa pe forumu asta si k va pleca in strainatate si k o sa publice filmuletele k multi sau purtat urat cu ea

Postat

iesi ma in mortii matii de lesinat , eu te las sa mananci kkt in continuare, ma duc in oras sa ma distrez, tu ramai in casa mort de foame , analfabetule.

Postat

hai pisicuts mama cu schimbarea aia , ca omu mananca kkt mult

Postat

esti o tampita oricum am contactat pe cine trebuie tampito

Postat

dute curvo cu pestele tau oricum o sa mori de foame

Postat

aveti mare grija cu ea daca aveti probleme se numeste CARP COSMINA nume real

Postat

Ai facut o mare descoperire mi-ai spus numele:))) ia vezi mai poti intra?

Eu spun sa nu mai mananci kkt , stiu ca te doare, stiu ca nu mai ai bani , cine mai mananca acum zii de zii de la restaurant? ia zii tu? cu sacu ala de cartofi cum este ca doar asta ziceai ca ai acasa de mancare

Postat

da ca mai tinut tu in plm sa nu ma dus sa nu fac sa nu dreg esti o nesimtita astea este pedeapsa lui Dumnezeu ca ai jurat in fata lui si pe viata copilului tau nesimtito

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...