Sari la conținut

Cristina Nicolae Balcescu. Singura in locatie.

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti universitate
Postat

Astazi,disponibila pana la ora 23:*

Postat

Astazi,disponibila pana la ora 22  :*

Postat

Astazi,disponibila pana la ora 23 :*

Postat

Astăzi, disponibilă pana la ora 23 :*

• Oras:Bucuresti
Postat

buna, mai activezi?

Poate iti raspunde cel care acum cateva saptamani facea razboi cu ea pe aici... Sigur stie ceva

• Oras:.............
  • Oras:.............
Postat

da mamico ai grija multe probe si multe chesti in defavoarea ta treba ta asta ai vrut asta vei primi iti bati joc de copilu tau treaba ta

aveti grija cu filmari spunea de multe ori k se pisa pe forumu asta si k va pleca in strainatate si k o sa publice filmuletele k multi sau purtat urat cu ea

eu nam nimic cu tine nu imi mai pasa de tine faci ce vrei asta e copilu nu il vei avea maine la politie poze tot ce trebuie comparate cu cele de pe acest forum nici o instanta nu o sa iti dea copilu iti promit esti o mama imorala si multe lucruri tiai lasat copilu cacat si pisat in casa si tu te plimbai cu 1.500 ron cu taxiu

eu am probe grave in potriva ei mintea ca lucreaza ca receptionera la un salon de masaj erotic cand colo ea se prostitueaza grav si mai grav mama ei stie totul si acccepta k ii mananca bani e o femeie periculoasa a filmat multi clienti si de pe acest forum

stie si randunica acest lucru are zecii de filmulete poze cu diferiti clienti actori oameni de televiziune femeia e dusa

Salut sincer nu stiu ce tia spus in Pm dar eu nu ii vreau raul domnisoara a stat cu mine 7 ani de zile avem un baietel care face 6 an luna asta iar el se afla la parinti ei care imi ingredesc drepturi daia am ales sa va spun sa aveti grija va dau id-ul meu de mess sa va trimit filmulete uitativa la recenzi in urma sa vedeti cum mai spuneau clienti ca au vazut web deschis si multe punetiva semne de intrebare am tot ce trebuie sa dovedesc a dat tepe a facut mult rau din pacate sunt oameni de aici pe care ii punea sa o filmeze si ea cu un breloc de chei cu o micro camera incorporata ii filma si multe magarii n-am nimic cu ea face ce vrea cu viata ei dar e periculoasa foarte periculoasa in momentul de fata tatal ei mama ei stiu cu ce se ocupa ea si grav acepta k le plac bani mult eu demonstrez cu probe am incercat tot timpul pe cale amiabila din pacate nu se poate daia am recurs la acest gest vreau sa aveti grija multi au spus de comportamentul ei dubios deci oameni buni sunt zecii de filmulete cu oameni care au fost la ea a fost implicata si intrun dosar de prostitutie pozata amprentata este oficial lui randunica ia dat o teapa mare nu vreau sa o implic daca vrea poate confirma sau infirma? e foarte grav ce face ea in momentul de fata din pacate nu e un caz lorena-dobre nu ii cunosc nu stiu decat in mare aici e vb de doi oameni care au trait 7 ani impreuna care au un copil impreuna el se afla la parinti ei ea unde isi practica meseria eu un om simplu tot timpul am trait in minciuna nu e razbunare e o realitate cu probe nu vb imi doresc ca acei oameni care pot confirma ca au vazut cv suspect referitor ca ar fi putut fi filmati sa confirme bine inteles e strict alegerea lor

Prietene, daca ai postat de pe contu Cristinei ...si-ai vrut s o denigrezi.......
Eu, tot o mai FUT!!!!!!!!!!
Cris, hai la munca ca sunt stătut! :69 
:kiss3 
Postat

Prietene, daca ai postat de pe contu Cristinei ...si-ai vrut s o denigrezi.......

Eu, tot o mai FUT!!!!!!!!!!

Cris, hai la munca ca sunt stătut! :69 

:kiss3 

treaba e mult mai serioasa...chiar stiu ce spun, de luni e disparuta complet, si tipul asta care tot o ameninta cred ca are o mare legatura.
Postat

Bun găsit dragilor.

am văzut ca sau scris multe, abia acum am intrat si am văzut.

va anunt ca totul este bine, am avut ceva probleme care nu sufereau amânare, si am fost nevoita sa-mi iau un scurt concediu.

in curând voi reveni, chiar intr-o noua locatie , am sa va anunt când revin si unde se afla locatia când voi reveni.

va pup cu drag.

Postat

Bun gasit dragilor!

Va anunt ca incepand cu ora 13:00 sunt disponibila, dupa o perioada de vacanta.

Va astept cu mult drag, plina de energie si cu mult chef de nebunii.

Preturile sun aceleasi 100ron( fin )- oral si normal

150ron ( ora )- oral, normal si anal ( 2 finalizari ).

Locatia se afla tot in zona Universitate, Nicolae Balcescu ( Sephora ).

Va pup si va astept cu drag!!!!!!!!!! :* :* :* :*

post-30598-0-63316400-1463992557_thumb.jpg

Postat

7. Am adaugat si cateva poze noi.

post-30598-0-42425200-1463992756_thumb.jpg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...