start_free Reputație: 93 Postat Aprilie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2015 0734.941.005 am vrut sa fac si eu un test am crezut ca e gen alice de la unirii dar ...nuam sunat stabilit locatia romancierilor si de acolo te indruma ea nu e foarte greusunat vb intrat si ,...surpriza era cam mare dar cum nam avut pana acum am zis sa incerc ca na 50 lei nui bailocatia 7+ destul de kfemeia a cerut banii inainte si repede la treaba fara vb de dus cevaa incercat un oral dar mau deranjat foarte mult dintii ca nam putut sa finalizez si zic sa incerc normal dar bine a venit un miros si am zis pasam rugato sa mai incerce putin dar fara dinti si degeaba tot la fel faceaintru final miam dar drumul si sa ma imbrac la care ea sa ii mai dau 20 lei ca daca tot am chinuito asa mult am fugit cat am putut si nu mai ma risc la drumul tabereiseara buna sa aveti si mergeti la sigur 1
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Aprilie 18, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Aprilie 18, 2015 wrong window? 2 3
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 18, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 18, 2015 http://nimfomane.com/forum/topic/8883-larisa-dr-taberei-0734941005/ 2
start_free Reputație: 93 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 29, 2015 wrong window? dadar acum am invatatpsdaca dai cautare dupa nr cum l-am scris eu acolo nu gasesti
geo8890 Reputație: 1 Postat Noiembrie 18, 2020 Postat Noiembrie 18, 2020 E horror show la asta se are și un defect la ochi se uita ciudat cu unu din ei
maximusm88 Reputație: 19 Postat Noiembrie 18, 2020 Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Postat Noiembrie 18, 2020 :))) WTF? ba man esti dus cu pluta? ce plm conteaza defectele uneiadiscutate prin 2015? tu pe ce lume traiesti? ce fumezi? E horror show la asta se are și un defect la ochi se uita ciudat cu unu din ei
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum