Sari la conținut

Coloana infinitului

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

"Tanara 20 de ani ofer companie domnilor generosi, ma deplasez si la domiciliul clientului, am locatie , iftina si buna. Satisfac orice fantezie erotica, 50 ron ora si rezervare , rog seriozitate, felatie cu finalizare in gurita , sex anal, detin si jucarii."

Stie cineva ceva despre acest anunt?

• Oras:Departe
Postat

Trag eu maine o fuga pana acolo. Cam pe unde este? E la casa ori la bloc?

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

Baieti .. nu stiti nimic in tg-jiu un nr de telefon o adresa chiar nimic ?

Postat

Astazi pe la ora 14:20 am trecut pe la Coloana Infinitului. Era o fata acolo, am vb cu ea 50 de ron. A urcat in masina, mi-a spus ca stie ea un loc am mers pe la intrarea in cartierul Narciselor. Nu arata cine stie ce gagica, dar e buna.

• Oras:Bucuresti
Postat

Astazi pe la ora 14:20 am trecut pe la Coloana Infinitului. Era o fata acolo, am vb cu ea 50 de ron. A urcat in masina, mi-a spus ca stie ea un loc am mers pe la intrarea in cartierul Narciselor. Nu arata cine stie ce gagica, dar e buna.

Ai nr ei de telefon?

Postat

Ai nr ei de telefon?

Postat

am trecut acum 2 zile pe centura, undeva prin dreptul cimitirului pe o bancuta erau 2 centuriste, cred ca mama si fiica, cam de etnie, dar nu bag mana in foc. Cea mai in varsta cam la 35 de ani., iar cea tinerica nu cred sa fie majora si parea cu burtica, cred ca in luna 5 sau 6. Le-am tot vazut in zona mai multe zile la rand. Deci care aveti fantasme cu gravide ...

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

E plin pe la Craiova. Tg-Jiu e un oraș mort.Am fost asta vara în vizită și n-am găsit nimic.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...