notnott Reputație: 224 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Aprilie 20, 2015 Mod1 e cel mai mare paliu! Mod1 1? Common sense much? Common sense often? Do you even common sense, brah?
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 20, 2015 Bravo, Chris! Ia atitudine! Amada, il lasi pe el sa fie cocosul? Daca se purta ca un cocos, nu-mi placea de el... L-as lasa sa-si faca de cap... 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 20, 2015 Intrebare...Amada,esti rupta de beata si azi?
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 20, 2015 Intrebare...Amada,esti rupta de beata si azi? Raspuns... Ok, te-a deranjat ce ti-am spus aseara, poti sa te astepti sa-mi para rau, dar nu-mi pare. Nu trebuie sa fiu beata ca sa simt... Las-o mai usor cu ura (in general), te chinui fara rost... 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 20, 2015 Raspuns... Ok, te-a deranjat ce ti-am spus aseara, poti sa te astepti sa-mi para rau, dar nu-mi pare. Nu trebuie sa fiu beata ca sa simt... Las-o mai usor cu ura (in general), te chinui fara rost... Ma iei cu psihologie inversa,sau incerci sa-mi induci stari, sau iti dai singura dreptate,haos total,dar poate haosul te excita,daca pula ba! P.S: Greuceanu si Spanu' la o cafea?Cine plateste nota?
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 20, 2015 Ma iei cu psihologie inversa,sau incerci sa-mi induci stari, sau iti dai singura dreptate,haos total,dar poate haosul te excita,daca pula ba! P.S: Greuceanu si Spanu' la o cafea?Cine plateste nota? Haosul e la tine pentru ca esti confuz, de data asta raspund pur logic. Am inchis canalele pentru ca ma tot cerceta cineva, acum vad cine... Legat de intrebare, daca puneai poze, puteam sa-ti spun mai mult de atat... Gata cu bobii ca sperii lumea...
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 20, 2015 Haosul e la tine pentru ca esti confuz, de data asta raspund pur logic. Am inchis canalele pentru ca ma tot cerceta cineva, acum vad cine... Legat de intrebare, daca puneai poze, puteam sa-ti spun mai mult de atat... Gata cu bobii ca sperii lumea... Sunt confuz fiindca nu inteleg de ce nu ai(iar) loc de pula mea(si e si mica ),si de ce tot incerci sa-mi transmiti ca mi-ai desconspirat caracterul(in modul tau caracteristic,rupt si paranoic)...ai vrea sa te futi cu mine,si ai dat in boabe de fasole,sa vezi daca simt si eu the same? 3 3
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 20, 2015 Sunt confuz fiindca nu inteleg de ce nu ai(iar) loc de pula mea(si e si mica ),si de ce tot incerci sa-mi transmiti ca mi-ai desconspirat caracterul(in modul tau caracteristic,rupt si paranoic)...ai vrea sa te futi cu mine,si ai dat in boabe de fasole,sa vezi daca simt si eu the same? Good one! You wish!
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 20, 2015 Legat de intrebare, daca puneai poze, puteam sa-ti spun mai mult de atat... Gata cu bobii ca sperii lumea... VDRL faci? 1
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 20, 2015 VDRL faci? Nu mai fac, am vazut ca lumea se baloneaza prea tare de la bobii de fasole... 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 20, 2015 Good one! You wish! Amada,obiectiv este obiectiv,eu sunt eu...avem placeri comune,ce-i drept,dar gusturi foarte si extrem de diferite,in cea ce priveste femeile,iar 'you wish-ul' ala a venit ca o replica din partea unei fetițe debusolate...Creier ai,dar ce faci cucaracterul?
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 20, 2015 Amada,obiectiv este obiectiv,eu sunt eu...avem placeri comune,ce-i drept,dar gusturi foarte si extrem de diferite,in cea ce priveste femeile,iar 'you wish-ul' ala a venit ca o replica din partea unei fetițe debusolate...Creier ai,dar ce faci cucaracterul? Offf, cat de naiv esti cateodata... Si de ce te compari cu ceilalti?In primul rand obiectiv fumeaza din alte motive si ma tot cauta pentru ca ii place sa cucereasca, nu ca as fi eu mare frumusete! Cu cat mai mult il refuz, cu atat se agita mai tare! Ce te-a facut sa crezi ca ma dau la tine?Faptul ca nu sunt rea cu tine?Nu mai incurca lucrurile, nu te mai gandi la prostii si nu ma mai provoca, nu vezi ca nu reactionez cum te astepti?
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 20, 2015 Nu mai fac, am vazut ca lumea se baloneaza prea tare de la bobii de fasole... cu boabe de orez ai incercat? 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 20, 2015 Offf, cat de naiv esti cateodata... Si de ce te compari cu ceilalti?In primul rand obiectiv fumeaza din alte motive si ma tot cauta pentru ca ii place sa cucereasca, nu ca as fi eu mare frumusete! Cu cat mai mult il refuz, cu atat se agita mai tare! Ce te-a facut sa crezi ca ma dau la tine?Faptul ca nu sunt rea cu tine?Nu mai incurca lucrurile, nu te mai gandi la prostii si nu ma mai provoca, nu vezi ca nu reactionez cum te astepti? Acum cine a scris?Amada,sau amada?
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 20, 2015 Acum cine a scris?Amada,sau amada? Am@ndina
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 20, 2015 Am@ndina Deci sunt 3...cool!
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 20, 2015 Deci sunt 3...cool! Omul cred ca are mai multe stari de atat...
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 20, 2015 Offf, cat de naiv esti cateodata... Si de ce te compari cu ceilalti?In primul rand obiectiv fumeaza din alte motive si ma tot cauta pentru ca ii place sa cucereasca, nu ca as fi eu mare frumusete! Cu cat mai mult il refuz, cu atat se agita mai tare! Ce te-a facut sa crezi ca ma dau la tine?Faptul ca nu sunt rea cu tine?Nu mai incurca lucrurile, nu te mai gandi la prostii si nu ma mai provoca, nu vezi ca nu reactionez cum te astepti? hai sa-ti spun un mic secret, de ce fumez... in tinerete eram betiv si incepeam foarte de dimineata cu vodca. pe nemincate. nu mai ajungeam nici la scoala nici la antrenamente[ am facut sport de performanta]eram foarte timid si credeam ca bautura imi da aripi si ma face mai indraznet.devenisem violent, ii bateam pe militieni si pe oricine purta uniforma.am avut noroc si nu mi-am gasit nasul , probabil ca din lasitate imi alegeam persoane mai mici decit mine, desi eram zdrahon de mic.mai tirziu cind am mai crescut imi placea sa ma imbat si sa intru cu masina in ziduri sau in pomi. din nou ,am avut noroc si nu am ramas cu sechele fizice.mi-am ratat cariera de sportiv , am renuntat la facultate , am fost nevoit sa parasesc tara. toate din cauza la vodca.si am continuat sa beau , asteptind virsta la care voi decide sa spun stop.pe la 38 de ani am tras si eu din curiozitate un cui si am ramas surprins cit de mult ma linisteste si imi alunga agresivitatea. apoi , in tripurile de atunci , ma revedeam in anii mei de glorie cum imi placea sa umblu cu capul spart si plin de singe , agresind lumea si fiind un pain in the ass.am reusit sa ma controlez,reusind sa invat sa beau atit cit imi face bine si din ce in ce mai rar.nu ma consider un drogat si nici nu fumez des, am la dispozitie iarba de cea mai buna calitate, locuind intr-o tara in care consumul este tolerat ,si dupa situatie , imi pot alege exact ce imi poate amplifica starea de moment. in alta ordine de idei, nu incerc deloc sa te cuceresc, nu cred ca esti singura femeie de pe forum cu care ma bag in seama , imi place pur si simplu masochismul tau , ma atrage , nici macar nu stiu cum arati, in afara de faptul ca esti bine cladita si ai singe de rusoaica ,dar asta nu este un detaliu care m-ar interesa prea tare, poti sa fi si baba si stirba si cocosata , , sa ai par la subtioara si gingiile vinete, fara dinti in gura si cu sunci de mistreata, tot ma fascineaza persoana ta , simtul meu ma indruma catre tine, avem cromozomii pe aceasii lungime de unda , aceleasi frustrari si aceeasi nebunie, altfel nu imi pierdeam timpul cu tine scriind romane pe nimfomane.hai boscorodeste-ma iar acum ca am indraznit sa iti perturb intimitatea, intre timp imi pregatesc niste ciuperci pentru a deveni mai lucid si capabil sa port o discutie interesanta cu dumneata. 2
Administrator pisicuts Reputație: 115312 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 20, 2015 hai sa-ti spun un mic secret, de ce fumez... in tinerete eram betiv si incepeam foarte de dimineata cu vodca. pe nemincate. nu mai ajungeam nici la scoala nici la antrenamente[ am facut sport de performanta]eram foarte timid si credeam ca bautura imi da aripi si ma face mai indraznet.devenisem violent, ii bateam pe militieni si pe oricine purta uniforma.am avut noroc si nu mi-am gasit nasul , probabil ca din lasitate imi alegeam persoane mai mici decit mine, desi eram zdrahon de mic.mai tirziu cind am mai crescut imi placea sa ma imbat si sa intru cu masina in ziduri sau in pomi. din nou ,am avut noroc si nu am ramas cu sechele fizice.mi-am ratat cariera de sportiv , am renuntat la facultate , am fost nevoit sa parasesc tara. toate din cauza la vodca.si am continuat sa beau , asteptind virsta la care voi decide sa spun stop.pe la 38 de ani am tras si eu din curiozitate un cui si am ramas surprins cit de mult ma linisteste si imi alunga agresivitatea. apoi , in tripurile de atunci , ma revedeam in anii mei de glorie cum imi placea sa umblu cu capul spart si plin de singe , agresind lumea si fiind un pain in the ass.am reusit sa ma controlez,reusind sa invat sa beau atit cit imi face bine si din ce in ce mai rar.nu ma consider un drogat si nici nu fumez des, am la dispozitie iarba de cea mai buna calitate, locuind intr-o tara in care consumul este tolerat ,si dupa situatie , imi pot alege exact ce imi poate amplifica starea de moment. in alta ordine de idei, nu incerc deloc sa te cuceresc, nu cred ca esti singura femeie de pe forum cu care ma bag in seama , imi place pur si simplu masochismul tau , ma atrage , nici macar nu stiu cum arati, in afara de faptul ca esti bine cladita si ai singe de rusoaica ,dar asta nu este un detaliu care m-ar interesa prea tare, poti sa fi si baba si stirba si cocosata , , sa ai par la subtioara si gingiile vinete, fara dinti in gura si cu sunci de mistreata, tot ma fascineaza persoana ta , simtul meu ma indruma catre tine, avem cromozomii pe aceasii lungime de unda , aceleasi frustrari si aceeasi nebunie, altfel nu imi pierdeam timpul cu tine scriind romane pe nimfomane.hai boscorodeste-ma iar acum ca am indraznit sa iti perturb intimitatea, intre timp imi pregatesc niste ciuperci pentru a deveni mai lucid si capabil sa port o discutie interesanta cu dumneata. 3
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 20, 2015 http://gifsec.com/wp-content/uploads/GIF/2014/08/GIF-WTF-is-this-shit-What-the-fuck-is-this-shit-Excuse-me-Excuse-me-what-the-fuck-is-this-shit-GIF.gif https://clawingmywaytothetop.files.wordpress.com/2013/06/whenever_someone_reminds_me_ill_go_to_hell_for_being_an_atheist-20122.gif?w=520 1
Administrator pisicuts Reputație: 115312 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 20, 2015 Amanda ai facut de mancare 1
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 20, 2015 Amanda ai facut de mancare Nu vezi ca am treaba? Cand sa mai am timp si de gatit? 2
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 Nu vezi ca am treaba? Cand sa mai am timp si de gatit? Hai fi sincera,omleta(oua batute) 2
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 20, 2015 Hai fi sincera,omleta(oua batute) Azi nu am avut chef nici de omleta, dar maine daca pun mana pe un ou... 2
Postări Recomandate