obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 Sa ma anuntati neaparat din timp,"cand o puneti"...Voi doi va lingeti de prea mult timp....O limba ceva,sa ajut si eu... ma gindisem si la varianta asta ,prin invaluire, vorbesc serios, dar nu indrazneam sa apelez la tine.vreau sa o cuceresc precum un cavaler , la modul direct.
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 21, 2015 Distrati-va, ii face bine lui Obiectiv, de data asta ma abtin de comentarii...
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 Distrati-va, ii face bine lui Obiectiv, de data asta ma abtin de comentarii... Asa te abtii si cu mine,nu-i frumos,hai sa facem omul fericit impreuna..
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2015 Postat Aprilie 21, 2015 Distrati-va, ii face bine lui Obiectiv, de data asta ma abtin de comentarii... Amada, spune tot. Nu ti place sa te distrezi sau iti place doar dusmania? ) O vrei si pe Yka in triunghiul vostru?
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 Amada, spune tot. Nu ti place sa te distrezi sau iti place doar dusmania? ) O vrei si pe Yka in triunghiul vostru?fac TOT!!!!
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 21, 2015 Asa te abtii si cu mine,nu-i frumos,hai sa facem omul fericit impreuna.. Pe tine te-as pupaci pana spui ca nu mai vrei... Ceilalti 2 bagati in ecuatie de Florinel (ce ti-as face de te-as prinde! ) nu au nici o treaba cu ce ma priveste... Totusi, Obiectiv azi a dat dovada de un om mai mare decat l-am vazut pana acum... Eu vreau sa vad cat tine... 1
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 Pe tine te-as pupaci pana spui ca nu mai vrei... Ceilalti 2 bagati in ecuatie de Florinel (ce ti-as face de te-as prinde! ) nu au nici o treaba cu ce ma priveste... Totusi, Obiectiv azi a dat dovada de un om mai mare decat l-am vazut pana acum... Eu vreau sa vad cat tine... Imi place mult cu limba,cand ma pupi 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 deja visez frumos ,dar daca amanda si ika se hotarasc . le invit in locul in care imi petrec des vacantele , in sicilia, la castello di tusa, in paradis. 1
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 deja visez frumos ,dar daca amanda si ika se hotarasc . le invit in locul in care imi petrec des vacantele , in sicilia, la castello di tusa, in paradis. deja visez frumos ,dar daca amanda si ika se hotarasc . le invit in locul in care imi petrec des vacantele , in sicilia, la castello di tusa, in paradis. cand te hotaresti,anunta-ma...o rapesc eu,pintru un pic di paradis...
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 21, 2015 deja visez frumos ,dar daca amanda si ika se hotarasc . le invit in locul in care imi petrec des vacantele , in sicilia, la castello di tusa, in paradis. Ti-ai revenit, gata, o seara frumoasa!
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 deja visez frumos ,dar daca amanda si ika se hotarasc . le invit in locul in care imi petrec des vacantele , in sicilia, la castello di tusa, in paradis.Pana atunci,noi doua trebuie sa facem ceva meditatii intime 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 cand te hotaresti,anunta-ma...o rapesc eu,pintru un pic di paradis... locatia , asa in paranteza, este hotel museum atelier sul mare. il gasiti usor pe internet sau daca e nevoie va postez poze.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 cand te hotaresti,anunta-ma...o rapesc eu,pintru un pic di paradis... in septembrie am loc in agenda , e cea mai buna perioada , nu e aglomerat si temperatura e suportabila. 1
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 locatia , asa in paranteza, este hotel museum atelier sul mare. il gasiti usor pe internet sau daca e nevoie va postez poze.nuuuu ,ca facem codita
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 21, 2015 locatia , asa in paranteza, este hotel museum atelier sul mare. il gasiti usor pe internet sau daca e nevoie va postez poze. Locatia? As linge-o pe Ika si in hambar pe o gramada de fan, in ce te priveste... cum ai ajuns asa de repede de la lamuriri la sex?Faci exact ce am presupus, ai revenit la normalul tau... Sa-ti fie de bine!
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 Locatia? As linge-o pe Ika si in hambar pe o gramada de fan, in ce te priveste... cum ai ajuns asa de repede de la lamuriri la sex?Faci exact ce am presupus, ai revenit la normalul tau... Sa-ti fie de bine! sa iti ling eu toata frisca de pe "amandina",da si tu o adresa,ceva,ma provoci si gata ???
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 21, 2015 sa iti ling eu toata frisca de pe "amandina",da si tu o adresa,ceva,ma provoci si gata ??? Iubire, ai PM, te-a luat valul putin azi... poate ajung sa rezolv... 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2015 Postat Aprilie 21, 2015 Amada, recunosc! Nu mai fac fata la femei. Am prea multe Uite, sunt valoare. M-au pus astia si pe bani. :laugh2 2
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 Iubire, ai PM, te-a luat valul putin azi... poate ajung sa rezolv... vreau sa stie lumea,cand imi gasesc partenera
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 21, 2015 Florine, fara suparare, dar what a fuck sa asociezi 3 oameni care au fost vesnic in contre? Apoi vine si Ika sa completeze... Mie mi s-a facut sila, atat.
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Aprilie 21, 2015 Unde esti ? nu prea am semnal in avion 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2015 Postat Aprilie 21, 2015 nu prea am semnal in avion iesi putin pe geam si ai semnal 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 Amada, recunosc! Nu mai fac fata la femei. Am prea multe Uite, sunt valoare. M-au pus astia si pe bani. :laugh2 si aruba ar fi o solutie. am o odaita si acolo cu vedere la mare. 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 Florine, fara suparare, dar what a fuck sa asociezi 3 oameni care au fost vesnic in contre? Apoi vine si Ika sa completeze... Mie mi s-a facut sila, atat.florine, fara suparare , mi-ai stricat tot cheful , cum ma mai descurc eu acum cu amada daca i s-a facut sila?eram asa de aproape , si tu... cu comentariile tale...
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 21, 2015 florine, fara suparare , mi-ai stricat tot cheful , cum ma mai descurc eu acum cu amada daca i s-a facut sila?eram asa de aproape , si tu... cu comentariile tale... .....Sa-l ajute cineva prin socializare macar... E la pamant! Beat, drogat, nu conteaza, incepe sa dea pe afara... Daca el nu o spune, va spun eu: Help!
Postări Recomandate