Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bangkok
Postat

Sa ma anuntati neaparat din timp,"cand o puneti"...

Voi doi va lingeti de prea mult timp....

O limba ceva,sa ajut si eu... :yummy  :ellao

ma gindisem si la varianta asta ,prin invaluire, vorbesc serios, dar nu indrazneam sa apelez la tine.

vreau sa o cuceresc precum un cavaler , la modul direct.

• Oras:Bucuresti
Postat

:slap2

Distrati-va, ii face bine lui Obiectiv, de data asta ma abtin de comentarii... :)

Asa te abtii si cu mine,nu-i frumos,hai sa facem omul fericit impreuna.. :blushing2

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

:slap2

Distrati-va, ii face bine lui Obiectiv, de data asta ma abtin de comentarii... :)

Amada, spune tot. Nu ti place sa te distrezi sau iti place doar dusmania? :)) O vrei si pe Yka in triunghiul vostru?

Postat

Amada, spune tot. Nu ti place sa te distrezi sau iti place doar dusmania? :)) O vrei si pe Yka in triunghiul vostru?

fac TOT!!!! :kiss3

• Oras:Oriunde
Postat

Asa te abtii si cu mine,nu-i frumos,hai sa facem omul fericit impreuna.. :blushing2

Pe tine te-as pupaci pana spui ca nu mai vrei... :)

Ceilalti 2 bagati in ecuatie de Florinel (ce ti-as face de te-as prinde!  :laugh2 ) nu au nici o treaba cu ce ma priveste... :)

Totusi, Obiectiv azi a dat dovada de un om mai mare decat l-am vazut pana acum... Eu vreau sa vad cat tine... :)

• Like 1
Postat

Pe tine te-as pupaci pana spui ca nu mai vrei... :)

Ceilalti 2 bagati in ecuatie de Florinel (ce ti-as face de te-as prinde!  :laugh2 ) nu au nici o treaba cu ce ma priveste... :)

Totusi, Obiectiv azi a dat dovada de un om mai mare decat l-am vazut pana acum... Eu vreau sa vad cat tine... :)

Imi place mult cu limba,cand ma pupi  :kiss3

• Like 1
Postat

deja visez frumos ,dar daca amanda si ika se hotarasc . le invit in locul in care imi petrec des vacantele , in sicilia, la castello di tusa, in paradis.

• Like 1
Postat

deja visez frumos ,dar daca amanda si ika se hotarasc . le invit in locul in care imi petrec des vacantele , in sicilia, la castello di tusa, in paradis.

:dancing cand te hotaresti,anunta-ma...o rapesc eu,pintru un pic di paradis... :X

Postat

Ti-ai revenit, gata, o seara frumoasa!  :hug1

Postat

Pana atunci,noi doua trebuie sa facem ceva meditatii intime  :kiss3

• Like 1
Postat

:dancing cand te hotaresti,anunta-ma...o rapesc eu,pintru un pic di paradis... :X

locatia , asa in paranteza, este hotel museum atelier sul mare. il gasiti usor pe internet sau daca e nevoie va postez poze.

Postat

in septembrie am loc in agenda , e cea mai buna perioada , nu e aglomerat si temperatura e suportabila.

• Like 1
Postat

locatia , asa in paranteza, este hotel museum atelier sul mare. il gasiti usor pe internet sau daca e nevoie va postez poze.

nuuuu  :no2  :no2  :no2 ,ca facem codita  :girly

Postat

Locatia? As linge-o pe Ika si in hambar pe o gramada de fan, in ce te priveste... cum ai ajuns asa de repede de la lamuriri la sex?

Faci exact ce am presupus, ai revenit la normalul tau... :)

Sa-ti fie de bine! :D  :slap2

Postat

Locatia? As linge-o pe Ika si in hambar pe o gramada de fan, in ce te priveste... cum ai ajuns asa de repede de la lamuriri la sex?

Faci exact ce am presupus, ai revenit la normalul tau... :)

Sa-ti fie de bine! :D  :slap2

sa iti ling eu toata frisca de pe "amandina",da si tu o adresa,ceva,ma provoci si gata ??? :no2  :no2  :no2

Postat

sa iti ling eu toata frisca de pe "amandina",da si tu o adresa,ceva,ma provoci si gata ??? :no2  :no2  :no2

Iubire, ai PM, te-a luat valul putin azi... poate ajung sa rezolv... :)

• Like 1
Vizitator FLQ
Postat

Amada, recunosc! Nu mai fac fata la femei. Am prea multe :)

Uite, sunt valoare. M-au pus astia si pe bani. :laugh2 :laugh2 :laugh2

post-131728-0-72059200-1429632800_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Iubire, ai PM, te-a luat valul putin azi... poate ajung sa rezolv... :)

:no2 vreau sa stie lumea,cand imi gasesc partenera  :kiss3

Postat

Florine, fara suparare, dar what a fuck sa asociezi 3 oameni care au fost vesnic in contre?  :slap2

Apoi vine si Ika sa completeze... :(

Mie mi s-a facut sila, atat.

Vizitator FLQ
Postat

nu prea am semnal in avion

iesi putin pe geam si ai semnal

• Like 2
Postat

Amada, recunosc! Nu mai fac fata la femei. Am prea multe :)

Uite, sunt valoare. M-au pus astia si pe bani. :laugh2 :laugh2 :laugh2

si aruba ar fi o solutie. am o odaita si acolo cu vedere la mare.

post-58400-0-94157300-1429633938_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Florine, fara suparare, dar what a fuck sa asociezi 3 oameni care au fost vesnic in contre?  :slap2

Apoi vine si Ika sa completeze... :(

Mie mi s-a facut sila, atat.

florine, fara suparare , mi-ai stricat tot cheful , cum ma mai descurc eu acum cu amada daca i s-a facut sila?

eram asa de aproape , si tu... cu comentariile tale...

Postat

florine, fara suparare , mi-ai stricat tot cheful , cum ma mai descurc eu acum cu amada daca i s-a facut sila?

eram asa de aproape , si tu... cu comentariile tale...

.....

Sa-l ajute cineva prin socializare macar... E la pamant! Beat, drogat, nu conteaza, incepe sa dea pe afara... 

Daca el nu o spune, va spun eu: Help!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...