titilescu Reputație: 5166 Postat Aprilie 21, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Aprilie 21, 2015 Pana atunci,noi doua trebuie sa facem ceva meditatii intime Pot sa privesc si eu? Promit ca nu ating nimic... 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 am facut salata de ciuperci ,cu oua de prepelita si creier de vitel pane, cu sos cranberry si salata de valeriana.la desert space cake.Bravo dom'le! Un barbat adevarat! Stii sa gatesti finețuri! Eu de asta caut relatii stabile, daca ma paraseste nevasta, raman cu amanta, ca altfel nu stiu sa gatesc decat omleta
notnott Reputație: 224 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Aprilie 21, 2015 mai subtire, n-auzi ca umbla numai cu capu spart si plin de sange? S-o fi luat de marean nambauoan...din greseala.. 1
notnott Reputație: 224 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Aprilie 21, 2015 Salata de valeriana ?
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 Pot sa privesc si eu? Promit ca nu ating nimic... Hmmm,noi nu promitem ca ramai neatins... 1
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 21, 2015 florine, fara suparare , mi-ai stricat tot cheful , cum ma mai descurc eu acum cu amada daca i s-a facut sila?eram asa de aproape , si tu... cu comentariile tale... Obi, repeta ce ai spus fara copy-past... Focus! Pls!
titilescu Reputație: 5166 Postat Aprilie 21, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Aprilie 21, 2015 Hmmm,noi nu promitem ca ramai neatins... Am cam sperat c-o sa spui asta.Bine dar dacă spun "piua" ne oprim, da? 1
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 Am cam sperat c-o sa spui asta.Bine dar dacă spun "piua" ne oprim, da?Dragul meu,nu sunt lesby....Dupa aperitiv (femeia),servesc si friptura (barbatul)...Nu ma simt femeie doar din limba !!!
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 .....Sa-l ajute cineva prin socializare macar... E la pamant! Beat, drogat, nu conteaza, incepe sa dea pe afara... Daca el nu o spune, va spun eu: Help! draga mea doar ce am sosit de la servici si imi beam cafeaua , dar mi-ai dat o idee buna sa gust ceva. nenorocirea ca nu am decit vodka poloneza de 2 feluri wyborowa si jubrowka.de droguri nu ma pling , dar pentru satisfactia ta voi incerca in seara asta white widow sa vedem ce inspiratie imi vine.facebook nu am din pacate , altfel as avea cu cine sa socializez. ykutza , help , dau pe afara, ajutooor!
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 21, 2015 draga mea doar ce am sosit de la servici si imi beam cafeaua , dar mi-ai dat o idee buna sa gust ceva. nenorocirea ca nu am decit vodka poloneza de 2 feluri wyborowa si jubrowka.de droguri nu ma pling , dar pentru satisfactia ta voi incerca in seara asta white widow sa vedem ce inspiratie imi vine.facebook nu am din pacate , altfel as avea cu cine sa socializez. ykutza , help , dau pe afara, ajutooor! Da-te in spanac cu depresiile tale, m-ai speriat! Deja te vedeam cu gura plina de pastile... Sa-ti bag ceva in cur!
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 draga mea doar ce am sosit de la servici si imi beam cafeaua , dar mi-ai dat o idee buna sa gust ceva. nenorocirea ca nu am decit vodka poloneza de 2 feluri wyborowa si jubrowka.de droguri nu ma pling , dar pentru satisfactia ta voi incerca in seara asta white widow sa vedem ce inspiratie imi vine.facebook nu am din pacate , altfel as avea cu cine sa socializez. ykutza , help , dau pe afara, ajutooor!Taci odata,momentan ne lingem doar noi doi,nu vezi ca si eu am luat-o pe aratura ???Ma avertizat,iar eu invat repede...Deocamdata suntem prieteni,iar prietenii tin unii la altii..
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 .....Sa-l ajute cineva prin socializare macar... E la pamant! Beat, drogat, nu conteaza, incepe sa dea pe afara... Daca el nu o spune, va spun eu: Help!si ca sa vezi cit de serios sint atasez una recenta , imediat urmeaza alta cu cuiul. apoi mai vorbim , daca ai chef.
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 si ca sa vezi cit de serios sint atasez una recenta , imediat urmeaza alta cu cuiul. apoi mai vorbim , daca ai chef.Te "manca" rau,stai cuminte te rog,ia satana aia de sticla de acolo...
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 21, 2015 si ca sa vezi cit de serios sint atasez una recenta , imediat urmeaza alta cu cuiul. apoi mai vorbim , daca ai chef. Obiectiv, eu o sa te ignor in continuare, era mai bine asa.Nu vrea sa stiu cand te saturi de viata si nici nu-mi place sa fiu vazuta ca o nebuna...Fa ce vrei, fara mine.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 Bravo dom'le! Un barbat adevarat! Stii sa gatesti finețuri! Eu de asta caut relatii stabile, daca ma paraseste nevasta, raman cu amanta, ca altfel nu stiu sa gatesc decat omleta aiurea, sint gurmand, imi intretin cu atentie frigiderul si imi place sa gatesc cu un pahar de vin bun linga mine.eu nu caut amanta ,nici amada , stiu sa imi calc singur chilotii , dau cu aspiratorul ,sterg praful, am schimbat pampers la copiii mei cind au fost mici , le-am dat sa bea laptic cu biberonul, spal vase , spal rufe , crosetez, cos, nu imi trebuie un sclav pe post de femeie. 4
titilescu Reputație: 5166 Postat Aprilie 21, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Aprilie 21, 2015 Dragul meu,nu sunt lesby....Dupa aperitiv (femeia),servesc si friptura (barbatul)...Nu ma simt femeie doar din limba !!!Am înțeles..... Amandina ma rugase de un consult amănunțit și temeinic iar tu vrei acum si desert......pai vezi cum se leagă lucrurile? 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 Obiectiv, eu o sa te ignor in continuare, era mai bine asa.Nu vrea sa stiu cand te saturi de viata si nici nu-mi place sa fiu vazuta ca o nebuna...Fa ce vrei, fara mine.cu cit ma ignori mai des cu atit mi se face mai drag de tine dulcineeeo.ma faci sa ma simt un adevarat don quijote.karla spanioloaica pe unde o fi ea sa imi sara in ajutor? 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 Salata de valeriana ? pe ce lume traiesti ? n-ai auzit? se vinde si la carrefour in romania, se vede ca nu faci piata si te lasi hranit de sotie .
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 aiurea, sint gurmand, imi intretin cu atentie frigiderul si imi place sa gatesc cu un pahar de vin bun linga mine.eu nu caut amanta ,nici amada , stiu sa imi calc singur chilotii , dau cu aspiratorul ,sterg praful, am schimbat pampers la copiii mei cind au fost mici , le-am dat sa bea laptic cu biberonul, spal vase , spal rufe , crosetez, cos, nu imi trebuie un sclav pe post de femeie.Si eu fac de toate, inclusiv partea cu copiii (sunt expert) dar la gatit zero barat. Dar de ce consideri ca femeia e sclav? E o gandire gresita.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 Obi, repeta ce ai spus fara copy-past... Focus! Pls!sa inteleg ca ma provoci impotriva lui flock? nu sintem chiar in aceeasi echipa dar ii accept provocarile . sint sigur ca nici el nu e pe gustul tau.am inteles bine ce doreai sa aflii? sau nu sint focusat indeajuns?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 Da-te in spanac cu depresiile tale, m-ai speriat! Deja te vedeam cu gura plina de pastile... Sa-ti bag ceva in cur! vezi sa nu ti se intimple ce i s-a intimplat anonnei care a incercat acelasi lucru si nu i-a reusit. i-am oferit straponul meu sa ma penretreze si nu a reusit. sint tare in cur.cu toate ca la tine mi-as relaxa un pic sfincterul dupa o clisma prelungita cu coniac. sic!
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 21, 2015 vezi sa nu ti se intimple ce i s-a intimplat anonnei care a incercat acelasi lucru si nu i-a reusit. i-am oferit straponul meu sa ma penretreze si nu a reusit. sint tare in cur.cu toate ca la tine mi-as relaxa un pic sfincterul dupa o clisma prelungita cu coniac. sic!crezi ca e cazul sa mai si fumez? poate dau tot din casa atunci. 1
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2015 Am înțeles..... Amandina ma rugase de un consult amănunțit și temeinic iar tu vrei acum si desert......pai vezi cum se leagă lucrurile?Desertul e asigurat la terminare,daca nu la dublu (ambii parteneri)ma multumesc si cu unul... 1
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Autor Postat Aprilie 21, 2015 crezi ca e cazul sa mai si fumez? poate dau tot din casa atunci. Mi-ai dat, gata, odihneste-te, simte-te bine, fericit, in siguranta, sa te trezesti cu nerabdare sa vezi ziua de maine... Maine o sa ai o surpriza placuta! Noapte buna!
titilescu Reputație: 5166 Postat Aprilie 21, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Aprilie 21, 2015 Desertul e asigurat la terminare,daca nu la dublu (ambii parteneri)ma multumesc si cu unul... S-a notat in caiețelul rosu cu funda! 1
Postări Recomandate