Sari la conținut

Loc pentru iubitorii sporturilor de contact

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Si pe mine ar trebui sa ma convinga expertii care au zis ca ar fi trebuit sa castige lupta Diaz ? De ce ? Cate lupte au in palmares expertii si cate centuri castigate ? Fiecare are dreptul la parerea lui. Eu n-am nevoie sa fiu ajutat de experti pentru a-mi forma o parere pe domeniul asta  :shy:

A raspuns cu jumatate de gura ? Pai si ce trebuia sa faca, sa urle si sa topaie ca a castigat ?pai nu asa facea el de obicei :))) dar de data asta sa cumintit sa nu-l mai reunosti nu alta ! :) conor cel smerit , linistit si retinut . No asa il vreau mereu:) Bine poate nu chiar asa sper sa nu pice in ailalta extrema , poate sa mai bage niste poante din alea irlaneze d-ale lui   :cool: Fiecare vede ce vrea in ochii altei persoane si in raspunsurile lui. Ok si unde e problema daca a fost declarat castigator ? Nu stiu daca putem sti vreodata cu adevarat ce crede MG despre aceasta lupta si victorie, ca nu suntem paranormali inca . Ai dreptate in legatura cu doctoria, avea nevoie si de asta. Vom vedea unde si cand se va mai bate MG, si il voi urmari cu interes, impreuna cu toti cei care intra in cusca. 

• Like 1
Postat

Jale , parca era beat , sau drogat , imbecilizat sau pur si simplu nu stie cand sa faca circ si cand sa se opreasca adica atunci cand intra in ring sa fie serios. Ala barbat frumos , serios , credincios, demn  tot ce vrei un model pentru oricine , al nostru rusine nationala. radeau comentatorii cand facea cecenu misto de el si ziceau "durac" dupa vocabularu meu rusesc de vreo 20 de cuvinte inseamna : prost :)

• Like 1
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Jale , parca era beat , sau drogat , imbecilizat sau pur si simplu nu stie cand sa faca circ si cand sa se opreasca adica atunci cand intra in ring sa fie serios. Ala barbat frumos , serios , credincios, demn  tot ce vrei un model pentru oricine , al nostru rusine nationala. radeau comentatorii cand facea cecenu misto de el si ziceau "durac" dupa vocabularu meu rusesc de vreo 20 de cuvinte inseamna : prost :)

Pe bune ? Durac ? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Mai grav e ca aproape toti de pe la Scorpions o ard cu "power" si cu mai putin creier/tehnica, pe principiul "da-i tare ca poate cade". Iaca unii cad greu :laugh2.  Mai sunt totusi si notabile exceptii de baieti cu potential mare. :shy:  Mi-a placut enorm de cecen cand a lasat garda jos si i-a aratat lui Catalin ca e degeaba. Pacat de Catalin, de cand s-a apucat de politica a crescut burtica, nu prea ii mai arde de antrenamente. Plm macar alora din parlament sa le mai futa una dupa ceafa pe din dos  :laugh2

• Like 2
Postat

Pai atunci cand a lasat garda jos s-au auzit comentatorii razand si : "DURAC" :))))))

A vrut sa fie DUR si a ajuns DURAC :)))))))))

O sa se laude la el in sat ca ziceau aia ca e duroc rau :)

Si a cazut de la o lovitura din aia de 2 parale ca mai mult s-a aruncat el in genunchiu ala in coaste . Un fel de gol cu calcaiu . El a mai cazut gramada odata cand s-a aruncat asa si a luat KO cu genuchi in barba. Nu inavata si / sau uita repede.

• Like 1
  • Oras:Departe
Postat

Poate sunt in urma cu subiectele dar Brook nu trebuia sa lupte cu Golovkin?Parca era semnat pt septembrie in Anglia?Corectati-ma daca gresesc.

Brook ar trebui sa-l bata lejer pe Vargas imo,este o clasa peste majoritatea welterilor si doar un management prost a facut ca el sa aibe un CV subtire rau in pragul varstei de 30 de ani.

Luati cap la cap il vad peste toti in cea mai buna zi(da inclusiv Thurman sau Bradley)

Errol Spence insa urca bine de tot.Potential mare boxer.

• Like 2
  • Oras:Buzău
  • Oras:Buzău
Postat

La pariuri Miocic este favorit cu 1.66 si Alistair :2.25

Box Kell Broock 5.50 si favoritul Golovkin 1.14

Postat

Main eventul e super.

Eu as vrea sa castige The Reem desi imi palce si Stipe mult.Amandoi sunt in varf de forma dupa ultimile prestatii.

Am sa risc sa zic ca Overeem castiga Ko in repriza a doua probabil pe contra luptand la fe lde calculat si meticulos ca si in ultimile meciuri.

Deasemenea pe gala este si debutul in octagon al lui CM Punk9pt cei care ati urmarit wrestlingul).L-am vazut pe baiatul cu care lupta in cele doua meciuri ale sale la profesionisti,in mod normal Gall il bate submission relativ usor.Asta daca nu cumva Punk a invatat in un an petrecut in sala mult mai mult decat credem noi.

Werdum-Browne II e tare.Merg pe Werdum,mai bun la toate capitolele plus ca Browne pare in declin.

Cred ca toate femeile(si unii barbati) au salivat la Brad Tavares.

Pacat de aceasta noua regula cu cantare oficial care sunt neoficiale caci nu mai apucam tot timpul sa le vedem pe fete dezbracandu-se in costum de baie.Eye si Correia amandoua au posterioare superioare insa ascunse acum.

Cat despre meci este unul capital pt ambele,amandoua venind dupa infrangeri consecutive.Indraznesc sa spun ca cea care pierde va fi data fara din UFC.

Merg pe Eye care este luptatoarea mai completa si mai frumoasa.Correia s-a bazt pe o gura mai mare decat curul sau(da este posibil) si pe victorii doar cu fete terminate.

Lupta si seducatoarea Jojo Calderwood cu dura lesbiana Andrade.Pur tehnic Jojo e mai buna insa foarte instabila mental si deci tind sa cred ca va claca,nu stiu cum dar o va face.

Urijah Faber inca mai lupta?Asta are 40 de ani aproape insa arata la fel ca in 2003,tot acelasi californian skater nebun.Teriant ca luptator insa poate sa castige aici.Nu stiu insa de ce mai lupta,nu va mai primi inca o sansa la centura.

Apropo ce mai cauta Dana White acolo?Nu a vandut UFCul recent?

• Like 3
Postat

Main eventul e super.

Eu as vrea sa castige The Reem desi imi palce si Stipe mult.Amandoi sunt in varf de forma dupa ultimile prestatii.

Am sa risc sa zic ca Overeem castiga Ko in repriza a doua probabil pe contra luptand la fe lde calculat si meticulos ca si in ultimile meciuri.

Deasemenea pe gala este si debutul in octagon al lui CM Punk9pt cei care ati urmarit wrestlingul).L-am vazut pe baiatul cu care lupta in cele doua meciuri ale sale la profesionisti,in mod normal Gall il bate submission relativ usor.Asta daca nu cumva Punk a invatat in un an petrecut in sala mult mai mult decat credem noi.

Werdum-Browne II e tare.Merg pe Werdum,mai bun la toate capitolele plus ca Browne pare in declin.

Cred ca toate femeile(si unii barbati) au salivat la Brad Tavares.

Pacat de aceasta noua regula cu cantare oficial care sunt neoficiale caci nu mai apucam tot timpul sa le vedem pe fete dezbracandu-se in costum de baie.Eye si Correia amandoua au posterioare superioare insa ascunse acum.

Cat despre meci este unul capital pt ambele,amandoua venind dupa infrangeri consecutive.Indraznesc sa spun ca cea care pierde va fi data fara din UFC.

Merg pe Eye care este luptatoarea mai completa si mai frumoasa.Correia s-a bazt pe o gura mai mare decat curul sau(da este posibil) si pe victorii doar cu fete terminate.

Lupta si seducatoarea Jojo Calderwood cu dura lesbiana Andrade.Pur tehnic Jojo e mai buna insa foarte instabila mental si deci tind sa cred ca va claca,nu stiu cum dar o va face.

Urijah Faber inca mai lupta?Asta are 40 de ani aproape insa arata la fel ca in 2003,tot acelasi californian skater nebun.Teriant ca luptator insa poate sa castige aici.Nu stiu insa de ce mai lupta,nu va mai primi inca o sansa la centura.

Apropo ce mai cauta Dana White acolo?Nu a vandut UFCul recent?

Ma bucur sa vad oameni care urmaresc atent mma ul. Comentarii bune.

Eu insa  am predictii diferite.

Crec ca Reem nu il va prinde adormit pe Stiepe cum l-a prins pe JDS . A dat multe crosee largi dupa muste pana l-a prins pe Junior pe mandibula si asta pentru ca asa cum a recunsocut Dos Santos nu era in apele lui. Arlovsky nu e Stiepe. AO nu a fost lovit si de aceea a castigat , are glass chin , daca ia in bot pica usor. Asta nu o poate schimba , asta e materialul lui n-are ce face decat sa evite sa fie lovit ceea ce nu cred ca va reusi cu Miocic. Iar SM loveste f f  puternic si din cam orice pozitie.

Pronosticul meu e :

....  by TKO aaaaannnd stiiiiiiiiillll ........ :)

Nu stiu ce sa zic de Werdum si Travis . Vad ca Werdum e determinat dar nu-mi inspira 100% incredere sa vedem , nu bag mana in foc pentru nici unul. Is raniti amandoi sa vedem care isi revine mai repede la normal. Poate as paria totusi pe FW dar cu emotii 

Pai Dana e presedinte nu proprietar , si cum crezi ca noii proprietari ar arunca afara pe omul care a creat aceasta promotie , practic pe Dana l-au cumparat acum sa il arunce ? Daca ar fi cumparat o promotie distrusa cum a fost Pride atunci da il dadeau la fiare vechi. Da asta e pe val si datorita lu DW in buna parte.

• Like 1
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14291765_1756862897887610_8630088572749512184_n.jpg?oh=735bb9a3fe291334e2f5be7a2b219f59&oe=586DCC53 :rax2  :laugh2

• Like 6
  • Minus 9

Postat

iata primul roman in UFC mai exact un moldovean din R MOldova. Arata binisor , lupta bine dar se vede lispa de experienta si usor pripit. Are insa un nume cum numa moldovenii pot avea : CUTELABA :))))))  

http://forum.mmatd.com/f1-f38/ion-cutelaba-vs-jonathan-wilson-full-fight-video-r-t89185.html

Muncitori si bataiosi ai nostri de peste Prut  :hihat

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.