lana Reputație: 3245 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 20, 2015 Într-adevăr Badr Hari este mai arogant și prea violent și de multe ori nu își poate stăpâni furia și o ia pe arătură dar în ring este zeu! Z E U ! Semmy Schilt dacă nu avea 2,12 cm și 130 kg s-ar fi bătut doar în spatele blocului pentru locurile de parcare.Zeu zici?! Ce crezi il bate pe Morosanul nostru?! ))
lana Reputație: 3245 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 20, 2015 http://i62.tinypic.com/b469fo.jpg P.S. Ia vezi că ți-a luat-o altă româncă înainte - http://prdevedete.blogspot.ro/2012/06/ea-este-iubita-romanca-lui-remy.htmlCurva dracu'! 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 Zeu zici?! Ce crezi il bate pe Morosanul nostru?! )) Badr Hari nu are adversar. Uite aici cum îl distruge pe Remmy al tău. Din păcare la final Badr Hari s-a enervat și l-a călcat pe cap la propriu. A fost descalificat și câștigător a ieșit Bonjasky cel care abia se aduna de pe jos.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 Curva dracu'! Ești geloasă că i-a dat Remy knockout mai multe meciuri la rând?
lana Reputație: 3245 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 20, 2015 Ești geloasă că i-a dat Remy knockout mai multe meciuri la rând? M-ai ienervat deja!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 M-ai ienervat deja! Nu te enerva. E clar că îi plac româncele. Dă-i niște mesaje cu poze cu tine în papucii goi și poate ai noroc.
lana Reputație: 3245 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 20, 2015 Nu te enerva. E clar că îi plac româncele. Dă-i niște mesaje cu poze cu tine în papucii goi și poate ai noroc.Dacă deja a avut românce, nu mă merită! 1
notnott Reputație: 224 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Aprilie 20, 2015 Voi stiti ca un picior "de dupa shafa" nu doare? ...Initial... Nu ca as sti..eu nu sunt smardoi ca astia!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 Dacă deja a avut românce, nu mă merită! Eeeextravaginal! Ești prea pretențioasă. 1 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 Voi stiti ca un picior "de dupa shafa" nu doare? ...Initial... Nu ca as sti..eu nu sunt smardoi ca astia! Normal. Că îți taie curentul instant.
notnott Reputație: 224 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Aprilie 20, 2015 Normal. Că îți taie curentul instant. Tu de unde stii? Si tu esti smardoi? Pari..smardoi!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 Tu de unde stii? Si tu esti smardoi? Pari..smardoi! Stai cuminte
notnott Reputație: 224 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Aprilie 20, 2015 Stai cuminte Este esential si necesar sa ameninti? >.> Te iei de cei mai slabi vad... Can't we all just get along? Bataia nu e buna.... 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 Este esential si necesar sa ameninti? >.> Te iei de cei mai slabi vad... Can't we all just get along? Bataia nu e buna.... Nu te-am amenințat, de ce ai luat-o așa?
notnott Reputație: 224 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Aprilie 20, 2015 Nu te-am amenințat, de ce ai luat-o așa? Am ramas cu sechele de la XOXO 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 Am ramas cu sechele de la XOXO xoxo avea stilul lui...inconfundabil Dar nu e băiat rău. Me neither
notnott Reputație: 224 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Aprilie 20, 2015 xoxo avea stilul lui...inconfundabil Dar nu e băiat rău. Me neither Stiu ca nu e baiat rau Poate ne mai vedem joia la o bere candva..
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2015 Stiu ca nu e baiat rau Poate ne mai vedem joia la o bere candva.. Dacă mai apare, că acum face piraterie in Caraibe
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 20, 2015 500 ron pe Pacquiao,meci castigat prin knockout.
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Autor Postat Aprilie 20, 2015 Daca Manny va fi prea agresiv, Floyd va fructifica o greseala si il va pune la podea prin knockdown. Totusi impotriva unui boxer ca si Floyd nu ai cum sa nu fii agresiv, asa ca singura sansa a lui Manny va fi sa fie agresiv dar sa miste capul non-stop si sa eschiveze la finalul combinatiilor. Oricum e extraordinar de greu si frustrant sa lupti contra lui Floyd din cauza adaptabilitatii sale. 2
notnott Reputație: 224 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Aprilie 20, 2015 http://www.kick24.info/wp-content/uploads/2012/10/any-hug-seidokan.jpg 1
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Autor Postat Aprilie 20, 2015 Remy a fost tata lor la vremea aia, mi-a placut si de Badr Hari, dar nu inteleg de ce a trebuit sa-l calce pe cap atunci, oricum pacat ca a lasat furia sa ia locul judecatii. Alti preferati ai mei ar fi : old school Bas si militianul CroCop https://www.youtube.com/watch?v=na0Gucw1qK0 1
doar un om Reputație: 270 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Departe Oras:Departe Postat Aprilie 20, 2015 Apropo de Cro Cop doar ce a castigat o revansa cu Gonzaga dupa ce in primul meci pierdut in 2007 suferise acel KO de generic.Ce-i drept nici Cro Cop nici Gonzaga nu ma isunt ce au fost.Cro Cop e o legenda in MMA totusi. Bonjasky 2003-2004 a fost exceptional intradevar. 1
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Autor Postat Aprilie 20, 2015 Un alt titan al boxului este " Iron " Mike Tyson. Povestea lui de viata este o epopee de la inceput pana la sfarsit, presarata cu ura, abandon, regasire, iubire, munca, talent, pierdere, exces si ... mantuire. Am ramas profund impresionat de documentarul despre el Dar ce mi-a placut ideosebi la el in anii tineretii sale nu a fost ferocitatea extraordinara cu care lupta, ci viteza lui incredibila combinata cu miscarea din cap legata cu contrele instante si acuratetea, specifica stilului " peek-a-boo" inventat de legendarul Cus D' Amato. Era imposibil de lovit fara ca adversarul sa plateasca scump. Cus a avut un al saselea simt in descoperirea viitorilor campioni mondiali. Floyd Patterson ajunge campion mondial la 21 de ani, record doborat de Iron Mike care devine campion mondial la frageda varsta de 20 de ani. Toate acestea au fost posibile datorita unui om care isi definea procesul de invatare prin urmatoarele cuvinte : " Un baiat vine la mine cu o scanteie de interes ... hranesc aceasta scanteie si devine o flacara. Hranesc acea flacara si devine un foc. Hranesc acel foc si devine un incendiu salbatic. "Pacat ca incendiul l-a mistuit pe insusi Kid Dinamite. PS: Au fost multe polemici vizand castigatorul unui meci intre Muhammad Ali si Mike Tyson. Treaba sta in felul urmator, in varful formei sale ( la 20 de ani ) Tyson il spulbera pe un Ali in varf de forma in maxim 3 runde. In acel moment al istoriei boxului, Tyson a fost cel mai bun luptator din toate timpurile. Here 's a potato for the long post )
doar un om Reputație: 270 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:Departe Oras:Departe Postat Aprilie 21, 2015 Tyson a fost foarte bun intradevar dar overrated. Si nu sunt de acord ca l-ar fi batut pe Ali vreodata. Zi-mi un singur boxer mare invins de Tyson?Si daca vrei sa spui Spinks ok dar Spinks era un light heavy umflat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum