Sari la conținut

Loc pentru iubitorii sporturilor de contact

Postări Recomandate

• Oras:Departe
Postat

Lomachenko e incredibil talent.Poti face caz ca a fost cel mai bun amator al tuturor timpurilor si deja are o cariera solida la profesionisti.

Cred ca il bate pe Salido in revansa.As merge cu el si cu Walters sau Uchiyama.

• Like 1
  • Oras:Timisoara
Postat

UFC 200 azi . aproape toate meciurile super tari.

Main event gaici , superba Miesha Tate , cea mai tare la bataie din lume , world's baddass woman , ar putea fii miss playboy 

Brock Lesnar is back vs Hunt

Velasquez vs T Browne 

Hendrix vs Kevin

Cormier vs A Spider Silva

Miesha Tate

at weigh in

post-129806-0-30913800-1468098859_thumb.jpg

post-129806-0-24620000-1468098866_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator fedor14
Reputație: 0
Postat

Fetele astea arata a tranny de la ce T's baga in ele.

Desigur ca le-as fute.

Postat

Fetele astea arata a tranny de la ce T's baga in ele.

Desigur ca le-as fute.

La 145 da , Cyborg pe care ai pus-o tu e cea mai tare dar si cea mai dopata , masculinizata.

Insa la 135 campioana Miesha Tate foarte feminina cgiar daca a luat nu se vede nimic.

N-ai raspuns pe celalat topic , ti-ai luat useru de la Emilianenko ?

• Like 1
Vizitator fedor14
Postat

La 145 da , Cyborg pe care ai pus-o tu e cea mai tare dar si cea mai dopata , masculinizata.

Insa la 135 campioana Miesha Tate foarte feminina cgiar daca a luat nu se vede nimic.

N-ai raspuns pe celalat topic , ti-ai luat useru de la Emilianenko ?

daca a luat? toata lumea ia la greu nu exisya exceptii.

da.

Vizitator fedor14
Postat

Of ce ciuda imi e pe dopatele astea care arata ca niste trany ca bine le zise fedor . O urata din asta a batut-o mar pe Miesha . Nu e corect femei sexy si nedopate vs dopate evident. :(((((((((((((((

http://forum.mmatd.com/f1-f38/miesha-tate-vs-amanda-nunes-t86959.html

Toate sunt dopate la greu, si miesha si ronda si toate, stiu oameni care fac sporturi la nivel de pro, si nu am auzit pe cineva sa nu fi dopat.Si este si normal nu se poate practica un sport la nivel profesionist fara tot felu de droguri.

S-au facut studii stiintifice si drogurile pot da un avantaj imens.

Exemplu, daca cineva cantareste 80 kgs, in un an de zile poate sa faca un squat undeva la 130-140 kg.

Cineva ce are cam aceiasi genetica, aceiasi greutate etc trece usor de 200 kg daca se dopeaza.

Performance gap este destul de apropiat intre femei si barbati.Acuma daca ar intreba cineva, daca este normal ca femeile sa concureze cu barbatii, acel cineva ar fi castrat ca sa nu isi propagheze genele.

Este ceva absurd.Check google scholar -> Performance enhancing drugs studies'

Testele de dopaj se trec usor la ufc daca poti sa faci ceva de genu "6 + 4 * 2".Tot ce iti trebuie este putina matematica sa sti cand esti testat si ce este eliminat din corp in cat timp.

Desigur sunt o gramada de atleti care sunt foarte retarzi sau sunt dependenti de anumite droguri si nu se pot abtine.

Exemplu: toate mostrele de sange inghetate de la atletii olimpici din 1988 au fost positive, indata ce au fost inventate noi metode de testare.Desigur, noile metode de testare sunt usor mascate de anumite substance acuma, dar atuncea nu exista asa ceva.

IOC to act after new testing methods reveal hundreds of positive results

http://www.telegraph.co.uk/sport/othersports/drugsinsport/10458454/IOC-to-act-after-new-testing-methods-reveal-hundreds-of-positive-results.html

Chestiile astea sunt stiute si batute in chuie in industria sportului, si exista o industrie 'underground' de miliarde de dolari in ceia ce priveste drogurile si metodele de pacalire a testelor de dopaj.

Postat

Tote sunt dopate dar nu la fel de mult. Una e sa iei cate ceva sa te ajuti si alta e sa iei ca nebunul pana te faci trany.

Cred ca si eu si tu si multi de aici am luat bombonele de la farmacie mai ales ca suntem producatori mondial pentru o anumita gama la concurenta cu tailandezii rusii bulgarii. Dar am luat usor safe nu cicluri peste cicluri de injectabile. E diferenta ca de la a fuma niste canabis sau sa injectezi heroina. Chiar si comisiile permit un nivel de test peste normal cu mult dar unii vin cu de 10x peste normal.

revenind la UFC 200

cel mai fain pana acum:

Mousasi  a real mix martial artist

http://forum.mmatd.com/f1-f38/gegard-mousasi-vs-thiago-marreta-santos-t86955.html

• Like 1
Vizitator fedor14
Postat

Tote sunt dopate dar nu la fel de mult. Una e sa iei cate ceva sa te ajuti si alta e sa iei ca nebunul pana te faci trany.

Cred ca si eu si tu si multi de aici am luat bombonele de la farmacie mai ales ca suntem producatori mondial pentru o anumita gama la concurenta cu tailandezii rusii bulgarii. Dar am luat usor safe nu cicluri peste cicluri de injectabile. E diferenta ca de la a fuma niste canabis sau sa injectezi heroina. Chiar si comisiile permit un nivel de test peste normal cu mult dar unii vin cu de 10x peste normal.

revenind la UFC 200

cel mai fain pana acum:

Mousasi  a real mix martial artist

http://forum.mmatd.com/f1-f38/gegard-mousasi-vs-thiago-marreta-santos-t86955.html

Nu exista moderat sau etc.

Toti atletii i-au ce le trebuie pentru a atinge performante maxime pentru a castiga.Mai ales ca nu au cum sa ii prinda decat daca nu stiu matematica de clasa patra.

Asta inseamna ca Tate a luat la fel de multe PED's ca Amanda, probabil de calitate mai buna pentru ca are conditii financiare mai bune.Drogurile astea costa zeci de mii de dolari si pot face o diferenta imensa.

Pentru atletii profesionisti nici nu exista si nu cred ca a existat vreodata conceptul de ' I should not take drugs, because that is cheating and cowardly etc...'.

Drogurile sunt niste chestii absolut normale cum este nutritia, antrenamentul, somnul etc.

Tu, ca atlet profesionist, ai dormi 6 ore cand sti ca daca dormi 8 ore ai anduranta cu 15 % mai mare la antrenamente ? La fel este mentalitatea si cand vine vorba de droguri.

Acuma pentru unii, sufera de efecte secundare dar asta inseamna nimic.

Postat

Am fost prieten ff apropiat cu o campioana mondiala intr-un sport renumit pentru dopaj.

Diferenta o face geneticul . Tipa asta stiu exact ce lua si lua extrem de putin cu efecte uriase .

Alte colege cu genetuc slab bagau ca barbatii si nu cresteau cat ea. De aceea e foarte apreciata ca are o fata frumoasa feminina in timp ce majoritatea colegelor is ca niste TS.

• Like 1
  • Oras:Valhalla
Postat

Am fost prieten ff apropiat cu o campioana mondiala intr-un sport renumit pentru dopaj.

Diferenta o face geneticul . Tipa asta stiu exact ce lua si lua extrem de putin cu efecte uriase .

Alte colege cu genetuc slab bagau ca barbatii si nu cresteau cat ea. De aceea e foarte apreciata ca are o fata frumoasa feminina in timp ce majoritatea colegelor is ca niste TS.

Tomson o zis stalingrad ca vrea sa te bata
  • Like 1
Postat

Tomson o zis stalingrad ca vrea sa te bata

"Cine scoate sabia de sabie va pieri"

• Like 2
Postat

"Cine scoate sabia de sabie va pieri"

El nare sabie...n are multe el da de scos scoate:)))))
Postat

Daca veni vorba de mine si bataie lucrurile au fost mereu asa in viata mea. Am urat bataia "de strada" intotdeauna am iubit doar sportul pe reguli cu arbitru si in special sa ma uit ca am mare nevoie de maini in profesia mea trebuie sa am grija maxima de ele. Asa ca am fugit de bataie cat am putut. Insa nu am reusit sa scap mereu pentru ca unii au cautat-o cu lumanrea mai ales la tinerete. Doar cand am fost incoltit complet si nu am mai avut sansa sa scap m-am batut si atunci m-a ajutat mult Dumnezeu ca am iesit foarte bine nesifonat  . Acum am deja o varsta si cu atat mai mult ma feresc dar nu e zi in care sa nu exersez pentru ca imi place sa fiu in forma cat de cat si ma simt bine insa cu mare grija la manutze ca viata multora depinde de ele. Prin natura profesiei fac bine oamenilor ii indrept ar fi aiurea cu aceleasi maini sa-i si stramb.

• Like 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Daca veni vorba de mine si bataie lucrurile au fost mereu asa in viata mea. Am urat bataia "de strada" intotdeauna am iubit doar sportul pe reguli cu arbitru si in special sa ma uit ca am mare nevoie de maini in profesia mea trebuie sa am grija maxima de ele. Asa ca am fugit de bataie cat am putut. Insa nu am reusit sa scap mereu pentru ca unii au cautat-o cu lumanrea mai ales la tinerete. Doar cand am fost incoltit complet si nu am mai avut sansa sa scap m-am batut si atunci m-a ajutat mult Dumnezeu ca am iesit foarte bine nesifonat  . Acum am deja o varsta si cu atat mai mult ma feresc dar nu e zi in care sa nu exersez pentru ca imi place sa fiu in forma cat de cat si ma simt bine insa cu mare grija la manutze ca viata multora depinde de ele. Prin natura profesiei fac bine oamenilor ii indrept ar fi aiurea cu aceleasi maini sa-i si stramb.

aha..esti chirurg plastician?:)

Postat

Nu vreau sa dau detalii mai multe aici se intelege de ce.Nu sunt chirurg. Lucrez ( aproape )  fara sange.

Postat

UFC 200 a fost gala buna dar supraevaluata.

Lesnar impresionant,la fel si Aldo.

Trist pt Miesha,a fost penibil de slaba.

Velasquez superb.

• Like 2
Postat

UFC 200 a fost gala buna dar supraevaluata.

Lesnar impresionant,la fel si Aldo.

Trist pt Miesha,a fost penibil de slaba.

Velasquez superb.

Nu stiu de ce e taiat ce ai scris dar ai dreptate 100 % 

As mai adauga la ce ai spus tu :

UFC 200 a pierdut odata cu banul luat de JJ iar Spiderul desi luat in short notice de 2 zile ar fi putut salva ceva daca DC si arbitrul nu futeau meciul cu acel asa zis grapling de fapt "lay and pray" a la GSP  sever taxat de public cu BOO-uri prelungi si chiar striga toata sala STAND-UP. Au fost penibili , DC a belit meciul si cand a luat decizia a fost huiduit pe merit. Slab , o sa-l rupa JJ mai rau ca prima oara asa cum au spus multi ca se va intampla . Acum nu mai am indoieli.

Clar ca Lesnar e impresionant la 40 ani ai lui sa revii invingand fair and square pe "walk off KO master"

Da Miesha a fost foarte slaba dar si mutanta brazilianca foarte dopata ( ca si Lesnar btw  ;) )

Velasquez a fost la inaltimea lui din zilele de glorie. Jos palaria, acum nu stiu ce sa zic de Browne , nu mi s-a parut in apele lui , e un striker bun si nu a aratat nimic , nu a putut de Cain sau nu a avut o zi buna  ? Nu inteleg de ce a fost asa sters ! 

Mousasi dupa mine meciul galei . Arta caucaziana

Hendrix a facut meci bun piedut la limita , ca de obicei

• Like 1
  • Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

un meci fain facut de vecinul nostru din Donetsk in UFC , Nikita the miner , cazcul caratist , background-ul kyokushin shi-a spus cuvantul , un walk ff KO prin head kick ( a fost mai mult la sinusul carotidian probabil deaia si somnul adanc )

http://forum.mmatd.com/f1-f38/ed-herman-vs-nikita-krylov-t87741.html

Frumoasa lucrarea minerului.  :hihat

Robbie Lawler isi pierde centura in fata lui Tyron Woodley, din cauza inteligentei ultimului. Il momeste pe Lawler cu o combinatie si il executa cu dreapta. Nu am inteles niciodata de ce in fata unui atac, multi luptatori incearca sa se apere intinzand mainile in fata, fara a lovi. Sufletul lui McGregor e salvat deocamdata.

https://www.youtube.com/watch?v=9Hv1HbiKbj8

• Like 3

Postat

A fost fain si asta bine ca l-ai postat !

Ce ziceti de title shot 4 Hendo ? o sa faca minunea Geronimo , ca eu asa l-am poreclit :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...