Sari la conținut

Loc pentru iubitorii sporturilor de contact

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

UFC 205 

Mi-am facut cruce la lupta asta , ce inima de leu au unii , ma refer la Thompson ( nu suntem rude as vrea eu :) sa am asa darzenie ) 

http://forum.mmatd.com/mma-videos--f35/ufc-205-tyron-woodley-vs-stephen-thompson-t89205.html

va recomand si meciurile lui Khabib super GNP si Yoel "soldier of God" Romero care l-a facut praf pe antipaticul ( din punctul meu d evedere ) Weidman 

Mc Gregor "vrajeala grea" s-a intors la categoriile mici unde a batut un pitic ca aia mari l-au zvantat de 2x, se lauda ca are 2 centuri da una e furata de "giagii lu papura"

nu recomand

• Like 2
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

UFC 205 

Mi-am facut cruce la lupta asta , ce inima de leu au unii , ma refer la Thompson ( nu suntem rude as vrea eu :) sa am asa darzenie ) 

http://forum.mmatd.com/mma-videos--f35/ufc-205-tyron-woodley-vs-stephen-thompson-t89205.html

va recomand si meciurile lui Khabib super GNP si Yoel "soldier of God" Romero care l-a facut praf pe antipaticul ( din punctul meu d evedere ) Weidman 

Mc Gregor "vrajeala grea" s-a intors la categoriile mici unde a batut un pitic ca aia mari l-au zvantat de 2x, se lauda ca are 2 centuri da una e furata de "giagii lu papura"

nu recomand

Ms mult man, abia asteptam asta sa vad ce face rusnacul

• Like 3
Postat

UFC 205 

nu recomand

Wonder boy Thompson e DUMNEZEU. Putini au habar cat e de greu sa rezisti intr-o ghilotina.

Mi-a facut placere sa vad jiu-jitsu lui Miesha tate, pacat ca nu i-a intrat armbarul sau hell-lockul, ursoaica aia s-a aparat bine.

Polacele bataioase ca si neamul lor, au facut un meci foarte frumos.

Romero l-a demolat pe weidman, s-a vazut experienta olimpica.

Iar McGregor s-a jucat cu piticul ala plin de muschi, punandu-l in cur cand vroia el. Asa-i cand unii babuini umflati de proteine si de imaginea lor in oglinda, confunda muschii cu tehnica.... si-o iau in barba non stop. S-a vazut clar ca experienta lui in mcgregor box, l-a ajutat enorm. Am ras pe burta cand mai uitam Alvarez, habar n-avea ce i se intampla.

Khabib la brutalizat pe Jhonson asa cum m-a asteptat, scoala ruseasca combinata cu o religie propice razboiului ne mai da ceea ce cred ca va un fi campion undisputed cativa ani, il vad ca pe un nou Emilianenko.

• Like 4
Postat

http://www.soloboxeo.com/wp-content/uploads/2016/09/cartel-lomanchenko-vs-walters.jpg

Rupe tot ucrainieanu. Banii mei sunt pe el.

• Like 3
  • Telefon: A
  • Oras:Undeva
  • Telefon: A
  • Oras:Undeva
Postat

Geaca de piele are, oleaca de bataie stie.... e pe pula lui omu :laugh2

hahahahahahahahahahahaha :))))) adevarat fam

• Like 1
Postat

Geaca de piele are, oleaca de bataie stie.... e pe pula lui omu :laugh2

Conor Mc Gregor e cam fals , prima centura a furat-o ca lua bataita , a doua e luata de la unu mai pirpiriu ca el . Acu cateva luni murea strangulat acu cica e mar elegenda .  Daca atatia oameni pun botul la sporturi false ca WW ala de 2 parale si multe altele ce sa ne miram ca inghit campioni de carton din astia. Nu zic ca e ;ipsit de talent sau nu e bun dar e mult exagerat si eu vad prea clar adevarul ca sa il apreciez mai mult decat este , o tanara speranta si ata deocamdata . Are mult de muncit ca sa dovedeasca ceva in ochii adevaratilor cunoscatori.

• Like 2
Postat

Conor Mc Gregor e cam fals , prima centura a furat-o ca lua bataita , a doua e luata de la unu mai pirpiriu ca el . Acu cateva luni murea strangulat acu cica e mar elegenda .  Daca atatia oameni pun botul la sporturi false ca WW ala de 2 parale si multe altele ce sa ne miram ca inghit campioni de carton din astia. Nu zic ca e ;ipsit de talent sau nu e bun dar e mult exagerat si eu vad prea clar adevarul ca sa il apreciez mai mult decat este , o tanara speranta si ata deocamdata . Are mult de muncit ca sa dovedeasca ceva in ochii adevaratilor cunoscatori.

Eeee eu eram ironic/sarcastic. Intradevar evolutia lui nu e constanta, dar are un stil mai aparte cu care eu personal rezonez.

Dar nu sunt de parere ca e un campion de carton, si asta ii ramane lui de confirmat.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...