doar un om Reputație: 270 Postat Mai 2, 2019 Oras:Departe Oras:Departe Postat Mai 2, 2019 Nu stiu dc faca fata laa UFC, cred ca au luatt-o ca e fainuta Ati vazut Ion Cutelaba vs Glover TexeiraM-a dezamagit moldovanu se putea sa nu arate el de ce au moldovanii nume prost ?a facut numa mitocanii la weigh ins, a rupt poza lu Glover si nu a dat mana cu el a luptat bine dar dupa prima repriza era lesinat normal ca a pierdutGlover a aratat de toate la cei 40+ ai lui , chin , power , heart , skills , totSper sa-si revina moldovanu desi caracteru ala nu se schimba usorpacat de el ca are calitatiCutelaba nu e nimic special.E exemplu clasic de forta bruta si nimic altceva.La sol e zero barat iar daca rezusti ofensivei din prima repriza(care e foarte buna ce-i drept) incepe sa incetineasca rau.Are nevoie de niste antrenori calumea.Dupa cum l-am vazut pe Khalil Rountree recent la UFC 236 as sugera sa se duca si el in Tailanda sa invete muay thai de la tatici. 2
tomson Reputație: 5778 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 1, 2019 most vicious KO in UFC comes from Vienna via Srbia https://mmashare.fullfight.video/mma-videos-f36/jimi-manuwa-vs-aleksandar-rakic-t811.html 1
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Iunie 2, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iunie 2, 2019 most viciousÃŽți plac sporturile de contact dur cu alți masculi? Iubiiii, te caut!! 💋👄💓💕â¤
tomson Reputație: 5778 Postat Iunie 2, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 2, 2019 Îți plac sporturile de contact dur cu alți masculi? Iubiiii, te caut!! ❤trebuie sa te dzamagesc ca pe multi altii , doar femeile ( bio ) au sansa si placerea de a ma suge 1
doar un om Reputație: 270 Postat Iunie 9, 2019 Oras:Departe Oras:Departe Postat Iunie 9, 2019 Ce ziceti de Joshua?A doua cea mai mare surpriza la grea din toate timpurile? 1
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 9, 2019 Postat Iunie 9, 2019 N-am crezut ca e posibil, dar uite ca spongebob a maturat podeaua cu adonis. Se vor reintalni in decembrie probabil si o s-o mai primeasca inca o data. Imi pare rau, Andy e la alt nivel. 1
tomson Reputație: 5778 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 1, 2019 merita sa vedeti soimanu moldovan cum manca cu fulgi 1 big n***a https://mmashare.fullfight.video/viewtopic.php?f=36&t=1226 1
tomson Reputație: 5778 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 1, 2019 merita sa vedeti si figura asta the romanian scream 1
doar un om Reputație: 270 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Departe Oras:Departe Postat Octombrie 1, 2019 Victorie solida pt Cutelaba. Am mai vb de el,e genial in prima repriza insa cred ca dupa asta stamina sa il face vulnerabil.De asta credeam ca Rountree il va lungi cat mai mult.In fapt cred ca asta si era ideea sa insa a fost surprins de wrestlingul moldoveanului.Acolo a zis si Hulk ca a fost diferenta.In picioare cred ca in rep 2 si 3 Rountree ar fi preluat controlul,lucru ciudat considerand cum s-a terminat.Live stoppageul a parut prematur insa pe reluari cred ca arbitrul a avut dreptate.Tot cred ca amandoi au viitor.Rountree poate sunt subiectiv deoarece sunt mare fan insa cred ca poate face ceva mai mult decat arata cariera sa pe foaie. 2
doar un om Reputație: 270 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Departe Oras:Departe Postat Octombrie 2, 2019 Mi-a placut si Cannonier cu o victorie f buna cu Hermansson chiar la el acasa. Foarte bun momentumul americanului care dupa ce a inceput in UFC la heavy,a coborat la light heavy si acum si-a gasit cadenta la middle la 35 de ani. 2
tomson Reputație: 5778 Postat Octombrie 3, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 3, 2019 Mi-a placut si Cannonier cu o victorie f buna cu Hermansson chiar la el acasa. Foarte bun momentumul americanului care dupa ce a inceput in UFC la heavy,a coborat la light heavy si acum si-a gasit cadenta la middle la 35 de ani.A fost si prostia lu Hermanson ca intra predictibil si fara succes la td si i-a pregatit uppercut ul ala cu dedicatieCum au zis bine si comentatorii faptul ca din prima nu a reusit sa il duca la sol si sa il mentina acolo a si pierdut 1
cornel77 Reputație: 203 Postat Octombrie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 5, 2019 merita sa vedeti soimanu moldovan cum manca cu fulgi 1 big n***a https://mmashare.fullfight.video/viewtopic.php?f=36&t=1226ms boss, nu am stiut ca aven si noi un roman in UFC 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum