Sari la conținut

brunetzica senzuala !!!0737289365

Postări Recomandate

• Oras:contacteaza-ma
  • Oras:contacteaza-ma
Postat

POZE REALE!!bruneta draguta, pasionala si manierata ofer clipe dulci domnilor generosi si cu bun simt. Cauta-ma si sigur nu vei regreta. Astept telefonul tau, ca sa putem comunica te rog sa nu ma contactezi cu numar privat, nu raspund

0737289365

post-161104-0-27332400-1429525311_thumb.jpg

post-161104-0-88304900-1429525314_thumb.jpg

post-161104-0-14002700-1429525319_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut,

Nu rezist cind vad o domnita asa sexy, mi'ar placea sa ma lasi intre picioruse sa fac cunostinta cu pisicutsa, ca te apetisanta pare sa fie:) doresc Doar cunilingus si facesitting, ce zici?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am fost eu.

Modalitatea de contact: numărul din anunt.

Domnișoara răspunde repede, vorbeste frumos, da o îndrumare buna spre locatie.

La telefon a mentionat ca face oral si normal ambele protejate, 69, etc... la pretul de 100 ron/numar sau 200 ron/ora.

Ajung la locatie pe str. Seleusului lângă Lukoil, mă întâmpină fata de după usa îmbrăcată de casa (colanti si maieu) si mă uimeste cu frumusetea ei. Este intr-adevăr o păpușă. Fata frumoasa, sâni cat sa încapă in palme, solduri frumos conturate, zâmbetul fermecător. Si cam atât au fost surprizele plăcute. In momentul in care i-am zis ca stau un număr parca fata a intors foaia. Îmi cere banii pentru serviciu si fuge cu ei in alta camera.

Am întrebat de duș ca omu care a umblat toata ziua: nu se poate.

Am început sa mă dezbrac umil gandindu-mă ca poate nu sunt chiar asa transpirat si când am ajuns la șosete îmi zice sa le las asa sa nu mai pierdem timpul. Mă întind pe un coltar desfacut pe spate, vine fata o freaca puțin si pune un prezervativ după care mă întreabă daca mă termin repede pentru ca nu am decât 10 minute la dispoziție. La primul semn de revolta îmi zice ca la ea asa e.

Se apuca apoi de un oral foarte superficial (adică a luat in gura doar vârful) si apoi se arunca pe spate si zice "hai ca nu avem timp". Ii spun ca mi-ar plăcea sa vina ea sus: nu se poate.

Incep un misionar chinuit (mă tot împingea înapoi cu picioarele) după care o întreb daca se poate pe la spate: NU se poate.

Încerc un "umeri-craci" si la prima miscare se strâmbă ca o doare, sa dau si eu mai usor... Rezulta înapoi la misionar. După câteva minute finalizez si fata îmi da un servetel sa îmi dau jos căciula si sa mă sterg.

Mă îmbrac in graba si când sa ies din camera îmi zice sa fac liniste. Probabil nu voia sa deranjez pe careva.

In concluzie notele:

Fata: 9-10 frumusica foc

Oral: 5 doar ca a luat-o in gura

Normal: 5 doar ca a intrat înăuntru

GFE: 1 (era musai sa dau o nota)

Baie: not available

Nu recomand deloc (poate unu care stie sa pună picioru in prag. Eu is ardelean, is mai moale de felul meu).

Scuzati greselile dar am scris de pe telefon si a fost si prima mea postare.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...