Sari la conținut

bianca 0755569967

Postări Recomandate

Reputație: 1673
  • Oras:Romania
Postat

Doamne fereste bc67, gandesti ceea ce spui

:laugh2  

nici '' usturoi '' ( bani ) nu ai ''mancat '' , nici gura ( buzunarul )  nu iti '' miroase '' 

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  

• Like 1
Vizitator catalin_revine
Reputație: 0
Postat

sau nr de tel al colegei?

• Telefon: focsani.2013
  • Oras:Focsani
  • Telefon: focsani.2013
  • Oras:Focsani
Postat

Nu mai are telefon

Pai si cum comunica??? Porumbei voiajori, semnale cu fum??? Codul morse???

• Oras:bacau
Postat

Ai preluat atributiile de pestoaica Bianca?Sau cum dam de colega ta?

Vizitator catalin_revine
Reputație: 0
Postat

Asteptam poze cu ea !

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

:laugh2

ce fel de '' dragoste '' ?   :laugh2

:laugh2  orice fel de dragoste ar fi , nu se compara cu ''dragostea'' ei fata de portfofelul tau !!!   :laugh2  :laugh2  :pepsi  :pepsiL

La mn nu a fost problema de bani si nu cred ca va fi vreodata am un job bun sunt platit bine si ma descrc dar chiar daca ar fi gresit domnita sau nu ar fi cazul sa faca servicii de cea mai inalta calitate la preturile astea in bucuresti e 100 de lei ora si sunt fete chiar foarte frumoase si cu bun simt Deci in concluzie e mare pretul si la 150 de lei ora dapoi mai mult Se merita cam 40 50 nr cam asa zic eu dar cand o fi de n-or sa mai aiba clientio or sa ajunga si la preturile astea sa nu fie mai grav de atat.......

• Oras:....
  • Oras:....
Postat

Buna Bianca...as vrea sa stiu daca lucrezi si mai tarziu...adica pe la ora 19 maxim 20......?.?

Postat

buna, mai stie cineva fata asta mai activewza, eu m-am intalnit odata cu ea, prin mai si as vrea s-o mai intalnesc, mersi

Postat

pai si nu vrei sa ne povestesti putin cum a fost cu fata asta ?

ca vad ca informatii iti place sa iei si sa mai si ceri

Postat

buna, mai stie cineva fata asta mai activewza, eu m-am intalnit odata cu ea, prin mai si as vrea s-o mai intalnesc, mersi

o recenzie , se poate ?

Postat

da fratilor, am sunato ne-am intalnit, undeva, pe linga Cora, nu avea locatie, asa ca am inchiriat o camera la o pensiune aleasa de mine, fata super ok inceput cu un dus, oral de 10 dupa mine neprotejat ca nu accept cu dupa care normal protejat in mai toate pozitiile, se implica fata, 9,5 ptru normal, iar dus si de la capat 200 ron ora super ok fata, de aia as vrea sa o revad. o recomand

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.