Sari la conținut

Frumoasa- tehnica jegoasa- de intimidare !!!

yka

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde
Postat

:jerko

Nu am cerut demonstratii ca esti un labagiu notoriu, dar acum ca le si dai...  :laugh2

Votati! Yka terorizata sau onanistul asta?

Orice punct pe care nu-l dati lui este pentru scoaterea obsedatului! :D

• Oras:Bucuresti
Postat

Acum schimbam tactica, incercam sa vedem cu vb buna? Nu ma supar ca m-ai facut meltean , poate chiar sunt si nu ma vedeam

Eu vorbă bună am mereu, doar că sunt ironic uneori. Și ce te face să te crezi atât de important încât să adopt o anumită tactică cu tine?

Stai cuminte acolo, îți fac eu semn când să vorbești. ;)

P. S. Ai vreun castron pe lângă tine? Mi-a venit o idee...

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Hai sa stabilim ceva! Eu n-am nimic cu tine @adidas! Dar nu inteleg de ce refuzi sa clarifici problema cu YKA! Sa o dam pe maine? De ce? Daca esti aici si nu ai nimic neclar si de ascuns? Cam atat! Eu pe YKA o cunosc personal. Poate ai tu ceva nou sa ne partasesti! Daca nu, mai bine te abti si dispari! Adica ai o sansa sa iesi decent!

Daca cumva ea a gresit si a postat ceva aiurea, spune aici si mai vedem. Nu e tribunal! Dar pana acum doar te-ai eschivat si atat! Nimic, nimic, nimic! Naspa!

Postat

tinde spre zero

Nu te mai victimiza că nu-ți stă bine, zău. Nu ai coaie? Ți le-a tăiat Amada?

Postat

Lasand la o parte un misto prost, ramane ce te-am intrebat mai devreme! Daca doar replici de gen ai, esti praf nene. Asteptam ceva mai serios! Si mai astept pana maine! Lasa abureala, fi mai la obiect!

Postat

@Cosmir R astept si maine poate o sa pot vb la tel cu ea, stiu ca citeste si maine poate raspunde la telefon.. Seara buna va doresc chiar daca o sa fiu injurat dupa logare

Seara bună și ție dar care e treaba cu logarea???

Postat

Numai beț.

Acum te simti mai bine? :)

Cand o sa dai de cacat si nu o sa fie nimeni in jur... asta sa repeti daca te ajuta. :D

• Oras:n/a
  • Oras:n/a
Postat

http://i126.photobucket.com/albums/p96/Maastrichian/Tumblr%20Gifs/AttemptingToGiveAFuck.gif

Încerc un alt program ...

http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/09/Windows-Is-Attempting-To-Give-a-Damn-Gif.gif

Nu merge ... îmi pare rău !!! :rax2

• Like 2
Postat

Dacă nu e nimeni în jur a cui crezi ca e vina?

A lor, ca sunt toți nebuni?

Asta apropos de viața ta perfectă.

Si ideea care e, desteptule?

Iti pare rau ca ma bucur de viata mea si a ta nu este perfecta? 

Poti sa ai un stadion de oameni in jurul tau, stii prea bine ca nimeni nu da doi lei daca nu poti fi folosit la ceva...

Eu nu am nevoie de oameni in jurul meu, fut la greu pe cei care nu fac decat sa-i chinuie pe altii, ii ajut pe cei care sufera...

Sunt si alte aspecte ale vietii mele care te intereseaza?

Te rog sa ma anunti daca te pot ajuta cu mai multe informatii in ce priveste viata mea personala... :)

Sa nu uiti sa te compari cu mine... :)

• Oras:b
Postat

Si ideea care e, desteptule?

Iti pare rau ca ma bucur de viata mea si a ta nu este perfecta? 

Poti sa ai un stadion de oameni in jurul tau, stii prea bine ca nimeni nu da doi lei daca nu poti fi folosit la ceva...

Eu nu am nevoie de oameni in jurul meu, fut la greu pe cei care nu fac decat sa-i chinuie pe altii, ii ajut pe cei care sufera...

Sunt si alte aspecte ale vietii mele care te intereseaza?

Te rog sa ma anunti daca te pot ajuta cu mai multe informatii in ce priveste viata mea personala...  :)

Sa nu uiti sa te compari cu mine...  :)

Cand esti fericit nu-ti urlii fericirea pe forumuri.

Valabil si pentru Chris.

Dandu-va atat de fericiti pe forum nu faceti decat sa strigati la noi "Sunt fericit, INVIDIAZA-MA!!!"

Fericirea, iubirea, credinta, prietenia, toate astea nu au nevoie de martori, de expunere, de invidie, de public .

Cand exista, sunt suficiente prin ele insele.

Cand nu, trebuiesc mimate pe forumuri, ca sa ne invidieze si pe noi cineva, pentru ca, in esenta, invidia e tot un sentiment, si e bine ca cineva sa simta ceva pentru noi.

Fie si invidie.

• Like 6
Postat

Valabil si pentru Chris.

Dandu-va atat de fericiti pe forum nu faceti decat sa strigati la noi "Sunt fericit, INVIDIAZA-MA!!!"

Fericirea, iubirea, credinta, prietenia, toate astea nu au nevoie de martori, de expunere, de invidie, de public .

Cand nu, trebuiesc mimate pe forumuri, ca sa ne invidieze si pe noi cineva, pentru ca, in esenta, invidia e tot un sentiment, si e bine ca cineva sa simta ceva pentru noi.

Fie si invidie.

Deci tu suferi de invidie... 

Poti inceta oricand, doar sa vrei.

Eu nu ma prefac in nici o conjunctura, Chris se poarta foarte ok, mai sunt cativa BARBATI care stiu ce inseamna sa fii BARBAT...

Daca asta te deranjeaza, eu nu mor dupa capra vecinului si nici nu ma intereseaza ce crede el de capra mea.

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

ai inteles ce-am zis, dar o dai cotita.

e ok, nu ma asteptam sa te tavalesti pe jos.

cat despre chris, cred ca ti-au scapat cateva postari de-ale lui.

sa mai zic ca mi-e indiferent?

inutil!

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

ai inteles ce-am zis, dar o dai cotita.

e ok, nu ma asteptam sa te tavalesti pe jos.

cat despre chris, cred ca ti-au scapat cateva postari de-ale lui.

sa mai zic ca mi-e indiferent?

inutil!

Ce vrei sa spun, pierde vara, ca daca pe tine te deranjeaza eu nu il mai pup pe Chris, Pisicuts, Daywalker, Lopix, Ciucurel, Marean, ... si multi altii?! (Sorry ca nu-i mentionez pe toti dragi mie...)

Mi-au scapat postari ale lui Chris?! Serios?! Cate rahaturi scriu eu... sa le tin cont si la alea? Le tii tu!  :laugh2

Spor! :D

• Like 1
Postat

da, scuze, e vina mea.

seara placuta!

Daca nu poti sa-mi spui, sa te studiezi macar daca a meritat... :)

Nici nu stii cati te urasc... :D

Eu ma opresc, sa faca ei ce vor... :)

Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

Valabil si pentru Chris.

Fie si invidie.

Frumos punctat in esenta si ma refer la modul general.

• Like 1
Postat

Nici nu stii cati te urasc... :D

Eu ma opresc, sa faca ei ce vor... :)

Mișto.

Important e ca nu le sunt indiferent :D

Plus de asta, nici tu nu stii câte mă iubesc.

Postat

Mișto.

Important e ca nu le sunt indiferent :D

Plus de asta, nici tu nu stii câte mă iubesc.

Frustratule, chiar trebuie sa repet ca viata ta personala nu ma priveste si nu ma intereseaza? :)

M-am dat cu parerea in ce o priveste pe cea cu pene..., dar strict legat de ce a scris pe forum, nu i-am cautat motivul existentei, cum nici al tau nu ma intereseza.

Net-ul meu, ca si interesul meu, merg in scadere maxima... Chiar nu vreau sa stiu momentul cand ai bagat botul... mi-e sila sa-l vad... mai du-te in... si lasa-ma!

Sa fii iubit de cine sta bine cu stomacul! :)

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Mda, se vorbeste destul de mult despre sifilis, e subiectul la moda zilele astea. Dar macar s-au dat niste sfaturi utile, de catre cei aflati in tema, despre o boala - chestie totusi cat de cat serioasa, cu potentiale consecinte neplacute daca e neglijata. 

Then again, la un mic calcul...

In linii mari, sunt cam 5 topinguri: "ce facem de cand....?" + "atentie! alterta..." + "rezultate analize" + "Tina" + "cur misto" = aprox. 135 de pagini in total.

Desi, pe threadurile Tinei & Sofiei, discutia despre sifilis n-a inceput de la pagina 1, deci ar mai trebui scazut.

Dar n-am rabdare sa caut, asa ca sa zicem 135 de pagini pe 5 threaduri, si se pare ca incet incet a trecut apogeul, bomba incepe sa se fasaie.

Threadul de chit-chat al Lanei la "anaghie" = 161 de pagini, and counting, in plina ascensiune si fara a da vreun semn de oboseala... :)

Asa ca, sifilis - schmifilis. Pewla, degeaba ne plangem. Oricat de serioasa ar fi boala discutata - tot mai are mult pana sa ajunga sa ameninte cota de interes suscitata de un personaj ipotetic si virtual, care mai tranteste din cand in cand cate-o poza, ca pe vremuri pe mirc... 

Solo percutia :) - haideti cu salamu' / parizeru' / dusmanii / valoarea, vin eu in intampinarea demersului, iaca:

P.S. Scuze, Yka, pentru poluarea topicului...

valoare d-aia mare

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...