Sari la conținut

Frumoasa- tehnica jegoasa- de intimidare !!!

yka

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

dracu te pune să iei clienți sfilitici, sifilisul lasă sechele mentale permanente urmașilor, purtătotii lor (ai sechelelor) într-adevăr se-mbracă de marcă  (de firmă) :boob

p.s. (tu ești cel mai bun exemplu)

Îmi sugi puncte puncte pula.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ai deviat de la subiect...

Cand te mai mananca in fund de viata mea personala, baga-ti singur ceva in el. :)

Ce am spus de bagatul botului, poti sa te faci ca nu ai inteles cui, detalii nu stau sa dau public, nu ma priveste si nici nu ma intereseaza, doar mi s-a facut sila.

Vezi ca ti-a venit "prietenul" pe topic pentru ca eu sunt prea fericita si ma invidiaza...  :laugh2

Pararea mea e ca e inutil sa te certi aici cu Futaciosul pentru ca tu incerci sa ii argumentezi rational cum stau lucrurile si el o da in balarii si trage vinturi ca sa iti arate cat de grozav e...stii cum se zice: nu intra in troaca pentru ca te mananca porcii))) Oricum nu o sa il convingi ca asa e el, incapatanat si dus cu pluta. Lasa-l in pacea lui...adica nu il distrage de la activitatea lui principala. Care? Pai stie el.... :laugh2

Postat

Îmi sugi puncte puncte pula.

Parerea mea  :thinking ca io o sug mai bine...adica nu sug,fac priludiu, :icecream

• Like 1

Postat

Parerea mea  :thinking ca io o sug mai bine...adica nu sug,fac priludiu, :icecream

Tu ești extraordinară :hug1 :hug1 :hug1

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.