Sari la conținut

0728306574 - a fost cineva?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

scuze , sunt nou... pana invat

No problem. Dar avand in vedere ca esti aici de 7 luni nu esti chiar nou. Oricum daca arunci un ochi pe site vei intelege imediat cam pe unde se posteaza fiecare topic. Daca ai nelamuriri, poti sa intrebi. Vorbesc serios. ;)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:constanta
Postat

No problem. Dar avand in vedere ca esti aici de 7 luni nu esti chiar nou. Oricum daca arunci un ochi pe site vei intelege imediat cam pe unde se posteaza fiecare topic. Daca ai nelamuriri, poti sa intrebi. Vorbesc serios. ;)

7 luni in care doar am citit e prima oara cand intervin, mersi pentru ajutor!

Postat

Dupa vizita de ieri de la fata , am sa adaug ceva informatii ca nu prea are comentarii'

Locatia este in zona Garii, fata este o blonda miniona cu aspect destul de placut pentru cei care prefera genul slim, sani micuti dar frumosi si fermi.

Apartamentul este destul de curat la etajul 8, asa cum am zisea este o prezenta destul de placut dar din pacate are si ceva minusuri, destul de multe dupa parera mea.

In primul rand catelul care este destul de stresant si sare tot timpul pe tine, oralul este singurul caruia i se poate acorda o nota cat de cat mai buna un 8 as zice eu, normalul este destul de banal fara prea multa implicare din partea ei, nu ii place sa stea deasupra asa ca trebuie sa te cam chinui tu mai ales ca nici in alte pozitii nu prea depune efort , cam sta si asteapta sa termini, asa ca nota ar fi maxim 7.Anal nu stiu daca face ca nu m-a interesat cu ea.

Preturile sant 70 fin cu 130 ora.

O recomand doar daca vrei sa iesi ceva mai ieftin si nu vrei sa ajungi intr-o locatie plina ce pesti si multe colorate.

Daca vrei ceva mai de calitate este de evitat. 

Si inca o informatie , este singura in locatie

• Like 1
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Dardece nu i-ai deschis topic pe sectiunea Cta? Aici recenzia asta se  pierde repede la cate anunturi apar zilnic

• Like 1
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

O poveste scurta pentru voi:

Am sunat, m-am programat, am ajuns la locatie, am sunat din nou (de cateva ori), am ascultat robotelul de la casuta vocala, am injurat, am plecat. 

SFARSIT !!

:hihat

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

am fost si eu la domnisoara in zona gariii apartamentul se afla la etajul 8.dormitor destul de ok.am fost de cateva ori la ea si datorita zonei ca imi vine mai usor sa ajung acolo si ptr ca m-am simtit destul de ok.am urcat sus am stat la o tigare si am vb,e vorbareata fata.blonda subtirica ,miniona e destul de ok ca aspect.am trecut la treaba in dormitor,am inceput cu un oral destul de bun dar fara prea multa atentie la zonele adiacente dar ok.cand junioru era pregatit a atasat fata balonasul si am trecut la un misionar unde nu se implica foarte mult dar e ascultatoare si face ce ii zici,dupa am schimbat si pe un doggystile unde am si terminat.sters cu servetele,mers la o tigare si facut al doilea numar cam in acceiasi nota ca si primul.terminat,facut un dus,fumat o tig cu fata si plecat rezolvat acasa.locatie8,un apartament destul de ok unde fata e si singura deci intimitate cat incape,aspect7subtirica,sani mici dar fermi e ok daca iti place mai slim,atitudine8 mai mult pentru ospitalitate ca de implicat nu prea are tendinte de gfe,oral7 e loc de mai bine dar,normal7e ok ca e ascultatoare dar nu se implica prea mult,halatul130 ora,dar cum am fost de mai multe ori am mai lasat si 100ora asa ca depinde de cum va intelegeti cu fata.per total e destul de ok daca iti place slim si vrei sa te descarci fara sa fii deranjat si fara graba.salutari si feriti-va de penale.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Am fost aseara pe acolo,nu ma pricep prea mult la povesti asa ca o sa sa fiu scurt.

Zona gara

Fata super de treaba,simpatica,vorbareata,nu te grabeste cu nimic,poti sa stai linistit.

Blondina ,cu ni8ste ochi albastri sani nu mari dar foarte frumosi.

Miroase frumos 

Aspect fizic : 7-8 mica si slabuta  dar ok 

Oral :ok chiar interesant. CIM 

Normal 8-9 mao multe pozitii incercate si reusite ))))))

Am mai stat la o tigara si am fugit,

Am stat 50 de minute am platit 130 

Sigur ma intorc la domnisoara 

E de incercat daca vrei si un moment de relaxare si nu numai futai rapida 

............................................

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...