machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 18, 2016 Măi, ție ți-ar conveni, așa, să umbli prin lume cu pizda sculată? Ce puii mei tot pui poze d-astea, că tre' să mă găndesc la Oana Roman să-mi revin?
mikkylove Reputație: 8008 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 Măi, ție ți-ar conveni, așa, să umbli prin lume cu pizda sculată? Ce puii mei tot pui poze d-astea, că tre' să mă găndesc la Oana Roman să-mi revin?Mulțumesc o iau ca pe un compliment:* 1
mikkylove Reputație: 8008 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2016 16
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2016 Postat Februarie 18, 2016 Sper ca nu te superi ca le-am intors. 15
bucefal_ Reputație: 107 Postat Februarie 18, 2016 Postat Februarie 18, 2016 S-a mai bombat Mikky la fund
mikkylove Reputație: 8008 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 Bună dimineața tigruții mei, drăguții mei, vă aștept să facem ziua aceasta mai frumoasă :* 15
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 19, 2016 Bună dimineața tigruții mei, drăguții mei, vă aștept să facem ziua aceasta mai frumoasă :*image.jpgimage.jpgNu-i rece scaunu' ăla?
mikkylove Reputație: 8008 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 Nu-i rece scaunu' ăla?Ba da, era putin răcoros dar eu sunt fierbinte prin zonele acelea 1
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 19, 2016 Ba da, era putin răcoros dar eu sunt fierbinte prin zonele acelea Bietu' scaun... 1 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 19, 2016 Ba da, era putin răcoros dar eu sunt fierbinte prin zonele acelea intoarce-l invers
miticax Reputație: 76 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 Recenzie scrisa pe graba, sa nu ajunga stiti voi cine de la servici.Asadar, am avut ocazia sa o intalnesc pe Mikky acum vreo 2-3 saptamani.Vazand ca se recomanda programarea de dimineata, asa am si facut si am stabilit cu ea ce si cum. Locatia e putin bizara, fata de cum sunt 'expertii' obisnuiti cu tot felul de blocuri, Mikky stand la ceva tip casa si o zona mai linistita de trafic...Am ajuns, am stat de povesti ceva timp - poate prea mult, pt ca ora a trecut repede si nu m-am delectat decat cu o finalizare... intentionat din partea lui Mikky sau nu Fata e foarte curata, vorbareata, iar la anal e 11/10. Intri usor, dar dupa aia doar balamalele sa te tina Totul protejat, era sa fie ON dar din pacat de la dansul lasciv am avut un strop de lichid, asa ca fata a preferat OP... E super slim, mi-am facut ceva planuri de pozitii mai indraznete pe cand o revizitez. Note:- 10 pt anal- no fk - asta e, bine si asa- 10 pt gfe - 1 pct minus pt fk (ca altfel striga lumea ca nu e posibil 10)'Halat' 300, pretul pietei - poate putin cam mult pt doar o finalizare, nu stiu de voi. 3
mikkylove Reputație: 8008 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2016 Bună dimineața leoparzii mei Vă aștept cu drag până la ora 20 1
mikkylove Reputație: 8008 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2016 10
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 20, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 20, 2016 R E C E N Z I E (dare se seama) Incheiata astazi, 2016, februarie, 20. Subsmenatul, adica "io", Daddario, dupa ce saptamana trecuta am facut ceva conversatie cu "impricinata", am convenit cu mai sus titulara topicului asupra unui mitting in doi, la adresa Domnisoarei. Am parcat masina pe strada cu imobilul in jurul orei 17.30 (undeva vis-a-vis de Mariott - imi cer scuze, nu pot oferi mai multe detalii). Imobilul este o vila/casa. Amenajata frumos. Curat, foarte curat. Mikki - dupa numele de scena - este cea din "pozne". Este desparosata si curata. IGIENA - DA. Face to face, iti da impresia ca nu are mai mult de 18. Pe tocuri e inalta, fara mi-ajunge pana la piept. Trup de festicana, tras ca prin inel. Mikki are mere. Frumoase, date-n parg, nua' bune de gustat. Am stat la o palavra, tigara, suc - aici am stabilit si regulile jocului - no FK, doar cu buzele si fara degete in "priza". Dusul este obligatoriu, dar am luat-o si pe mandra. Dupa care, pe hol, la drum de seara, am cazut la asternut. Fata l-a studiat pe "ala micu". Verdictul - mi-s curat. Si a intrat la oral. Mai mult de 1/2 nu a incaput. Este blanda si are grija de "imbatosatul". Da' de ce sa dea numai ea la oral, ca doar suntem egali in drepturi - si m-am bagat si eu. Dupa care, asa cum e in scenariu, a venit regizorul si l-a costumat pe "imbatosatul". Sincer, nu credeam, dar a ascuns-o pe toata. Eu cred ca a facut vreun "spiritismus", ceva, ca la cat de mica ii, nu-mi "iesplic", ca sigur in mine nu a intrat.Mikki e super ca fiind mica si elastica, cam poti cum vrei cu ea. Intai, ea statu pe spate si eu peste dansa, apoi ii pusei picioarele pe "dupe" umeri.Apoi eu am stat pe spate si ea a fo profesoara, asa ca am lasat-o doar pe ea. Ca apoi sa se puna in 4 labe. Ma tineam de b*cile ei ei de parca ar fi vrut sa mi le ia cineva. Cu totii cand am fost mici am bagat diverse obiecte in priza. La fel am facut si eu acum cu "priza", doar ca tot jucandu-ma eu asa, m-am curentat. S-a curentat si ea. Am mai stat la o palavra, apoi inviorarea la dus si p'aci ti-e drumul. Concluzie: IGIENA - DAGFE - 10, e desteapta si placutaFK - nu. E ok.Oralul - 9-10 (DT-ul nu il cosider un "must")Normal - 10Anal - in episodul urmator ("Daddario strikes back")Mikki - tanara, foarte tanara, placuta (uitati-va la poze si dati note singuri). Mi-am adus aminte de anii tineretii - 10Parcarea - 300/h PS. De revenit. Raport pret/calitate - OKDoar ca imi bag p*la in astea 60 de minute, ca trec prea repede, mult prea repede! Bafta va doresc! 6
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 20, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 20, 2016 ce-i mah, de ras?
argintul_v Reputație: 613 Postat Februarie 20, 2016 Oras:București Oras:București Postat Februarie 20, 2016 N am mai reusit sa facem o noua sedinta foto, dar mai am cateva poze din sedintele trecute. Miki, vezi ca ti am mai trimis cateva poze. Daca tot nu apucam sa ne vedem macar sa mai ai cateva ca sa castigi concursul 9
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 21, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 21, 2016 Recenzie scrisa pe graba, sa nu ajunga stiti voi cine de la servici.Asadar, am avut ocazia sa o intalnesc pe Mikky acum vreo 2-3 saptamani.Vazand ca se recomanda programarea de dimineata, asa am si facut si am stabilit cu ea ce si cum. Locatia e putin bizara, fata de cum sunt 'expertii' obisnuiti cu tot felul de blocuri, Mikky stand la ceva tip casa si o zona mai linistita de trafic...Am ajuns, am stat de povesti ceva timp - poate prea mult, pt ca ora a trecut repede si nu m-am delectat decat cu o finalizare... intentionat din partea lui Mikky sau nu Fata e foarte curata, vorbareata, iar la anal e 11/10. Intri usor, dar dupa aia doar balamalele sa te tina Totul protejat, era sa fie ON dar din pacat de la dansul lasciv am avut un strop de lichid, asa ca fata a preferat OP... E super slim, mi-am facut ceva planuri de pozitii mai indraznete pe cand o revizitez. Note:- 10 pt anal- no fk - asta e, bine si asa- 10 pt gfe - 1 pct minus pt fk (ca altfel striga lumea ca nu e posibil 10)'Halat' 300, pretul pietei - poate putin cam mult pt doar o finalizare, nu stiu de voi.Deosebit de apetisanta Mikky dar la scorul asta... 300 lei/numar/ora mi se pare un tarif de-a dreptul prohibitiv... Imi pare rau dar nu cred ca voi putea sa ajung la ea vreodata...
galmencea6 Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2016 Postat Februarie 21, 2016 Deosebit de apetisanta Mikky dar la scorul asta... 300 lei/numar/ora mi se pare un tarif de-a dreptul prohibitiv... Imi pare rau dar nu cred ca voi putea sa ajung la ea vreodata... strange bani la ciorap
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 21, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 21, 2016 Deosebit de apetisanta Mikky dar la scorul asta... 300 lei/numar/ora mi se pare un tarif de-a dreptul prohibitiv... Imi pare rau dar nu cred ca voi putea sa ajung la ea vreodata... Ioouuuuu, e un proverb - decat o viata cioara, mai bine o zi vultur!
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 21, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 21, 2016 Ioouuuuu, e un proverb - decat o viata cioara, mai bine o zi vultur! Las' ca poti sa fi vultur si cu bani mai putini... (o prefer pe Adela ) 1 1
mister babadook Reputație: -425 Postat Februarie 21, 2016 Postat Februarie 21, 2016 Dar poți fi si cioară cu bani mulți 2 6
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 21, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 21, 2016 Las' ca poti sa fi vultur si cu bani mai putini... (o prefer pe Adela )Respect! Asta e ca in bancul cu vulturul cu p*la de otel. Isi pune vulturul p*la de otel. Si incerca el sa zboare... fal-fal... fal-fal se ridica si pica...vvvvvvvvjjjjjjjj, si iar, fal-fal, fal-fal se ridica si iar intra in picaj.... Il vede alt vultur si il intreaba: Da' unde zbori asa, amice? La care vulturul cu p*la de otel zice: Unde vrea p*la mea!!! 5
mikkylove Reputație: 8008 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2016 Bună dimineața vulturii mei 22
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum