skyseven Reputație: 15269 Postat Februarie 29, 2016 Oras:- Oras:- Postat Februarie 29, 2016 Uite-te și tu la ea... e perfectă!!! Are tot ce-i trebuie!!!Mulțumim, Doamne, că ai creat așa niște minunății!!! Eu tot nu reușesc să văd altceva decât o piticanie... sorry! Fiecare vede cu ochii proprii si simte in felul lui ceea ce vede. Idealul de frumusete feminina e diferit in functie de cate feluri de barbati suntem. Eu vad in aceste imagini multa gingasie, delicatete si feminitate, nu e perfect dar e ceva care ma impresioneaza ori de cate ori le privesc. daca Mikky ar pune pe ea putina masa musculara (nu-i trebuie foarte multa) ar arata teribil de sexy (IMHO). Nu am zis ca nu e sexy si asa.. 3
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Martie 1, 2016 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Martie 1, 2016 Fiecare vede cu ochii proprii si simte in felul lui ceea ce vede. Idealul de frumusete feminina e diferit in functie de cate feluri de barbati suntem. Eu vad in aceste imagini multa gingasie, delicatete si feminitate, nu e perfect dar e ceva care ma impresioneaza ori de cate ori le privesc. daca Mikky ar pune pe ea putina masa musculara (nu-i trebuie foarte multa) ar arata teribil de sexy (IMHO). Nu am zis ca nu e sexy si asa.. ai dreptate...cei care o stim si o urmarim pe Mikky de la aparitia ei pe forum nu cred ca nu remarcam evolutia ei fizica in bine...fata asta se face pe zi ce trece mai frumoasa,cred ca-i pica bine ce face! te pup Mikky!
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 Bună dimineața dragii mei Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru voturi, mă bucur foarte mult că v-au plăcut fotografiile, le mulțumesc deasemenea celor doi fotografi (atât de dragi mie) pentru eforturile depuse! Iar pentru ca astăzi este 1 Martie vă doresc tuturor cea mai frumoasă primăvară 3
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 12
kritiquews Reputație: 167 Postat Martie 1, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Martie 1, 2016 mult respect celui ce vine cu ideile pentru cadre, creeaza arta pura.
thelitllebig Reputație: 88 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 2
thelitllebig Reputație: 88 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 Asta e in loc de martisor .... ca merita minunea asta de fata ! Da' frumoasa esti maica ...
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 22
xyo Reputație: 125 Postat Martie 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 1, 2016 wow !!!aspect fizic 10fata 10oral 10+normal 10she's a nimpho! 3
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 wow !!!aspect fizic 10fata 10oral 10+normal 10she's a nimpho!Thank you
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 Dragii mei, am o veste....La sfârșitul lunii adică pe 30 Martie mă voi retrage.Sper că v-ați simțit bine în prezența mea.În ultima zi de "lucru" o să vă scriu câteva gânduri și amintiri cu oameniminunați pe care i-am cunoscut în această perioadă.....vă pup! 1
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 12
mister babadook Reputație: -425 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Dragii mei, am o veste....La sfârșitul lunii adică pe 30 Martie mă voi retrage.Sper că v-ați simțit bine în prezența mea.În ultima zi de "lucru" o să vă scriu câteva gânduri și amintiri cu oameniminunați pe care i-am cunoscut în această perioadă.....vă pup! bine ca ne-ai anuntat din timp.ne bucuram ca te retragi, ne pare rau ca te pierdem... 1 6
del rey Reputație: 3954 Postat Martie 1, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Martie 1, 2016 Dragii mei, am o veste....La sfârșitul lunii adică pe 30 Martie mă voi retrage.Sper că v-ați simțit bine în prezența mea.În ultima zi de "lucru" o să vă scriu câteva gânduri și amintiri cu oameniminunați pe care i-am cunoscut în această perioadă.....vă pup!Ma cuprins o tristete Nu am apucat sa te vizitez
ceaica Reputație: 875 Postat Martie 1, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Martie 1, 2016 Dragii mei, am o veste....La sfârșitul lunii adică pe 30 Martie mă voi retrage.Sper că v-ați simțit bine în prezența mea.În ultima zi de "lucru" o să vă scriu câteva gânduri și amintiri cu oameniminunați pe care i-am cunoscut în această perioadă.....vă pup!Imi pare rau(pt mine ca nu am reusit sa te intalnesc), dar ma bucur sincer pentru tine
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 Dragii mei... Mai avem o lună întreagă să ne facem de cap și nebunii 2
miticax Reputație: 76 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Cum adica te retragi???Nu accept asa ceva!Mi-a placut la nebunie ca ne-am intalnit, dar ma supara faptul ca nu cred ca ne mai revedem...
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 Cum adica te retragi???Nu accept asa ceva!Mi-a placut la nebunie ca ne-am intalnit, dar ma supara faptul ca nu cred ca ne mai revedem...Îmi pare rău dragul meu Îti dăruiesc o floare să mă ierți 22
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 A treia de la Top care se retrage in ultimul timp! Ce se intampla pe aici?
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 1, 2016 i se mai spune si marketing 1
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 i se mai spune si marketingFiecare o vede în felul lui... 2
ceaica Reputație: 875 Postat Martie 1, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Martie 1, 2016 i se mai spune si marketingLa cum arata nu cred ca ar duce lipsa de clienti
bucefal_ Reputație: 107 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Chiar daca te retragi poate mai bagi poze si după
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Martie 1, 2016 nu doar la numarul clientilor se reduce marketingul... 1
invitatul Reputație: 0 Postat Martie 1, 2016 Oras:Undeva departe Oras:Undeva departe Postat Martie 1, 2016 În ultima zi de "lucru" o să vă scriu câteva gânduri și amintiri cu oameniminunați pe care i-am cunoscut în această perioadă.....vă pup!Na ca ma dezvirginez si eu pe forum la comentarii. Si eu iti multumesc pentru clipele minunate petrecute. Mi-ai spus de ultima oara cand ne-am vazut ca probabil nu o sa ne mai vedem - eu ajungand mai rar in Romania - dar in sinea mea tot am sperat. Ma bucur ca te tii de plan si te retragi cand ti-ai propus. Cum orice trebuie aiba un sfarsit, sper din toata inima ca in continuare sa faci numai ce te face fericita si ceea ce iti place si sper sa ai alaturi de tine persoana care te merita.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum