Sari la conținut

Raluca-0721794085-rond alba iulia

Postări Recomandate

• Oras:hell on earth
Postat

dragule cred k ai gresit adresa ...nu ma fut neprotejat In pizda asa cum presupui ..

dlaguta me nu ma lua asa tale ca ma perd , a fost un amic cale a facut-o neplotejat cu tini cale te cunoaste destul de bine. eu as vine la tine da astept analize ca sa vad ca esti ok, altfel nu ma lisc sa vin .

• Oras:Bucuresti
Postat

dlaguta me nu ma lua asa tale ca ma perd , a fost un amic cale a facut-o neplotejat cu tini cale te cunoaste destul de bine. eu as vine la tine da astept analize ca sa vad ca esti ok, altfel nu ma lisc sa vin .

zau asa numai spune ...

Postat

ma iei la misto, daca nu ai nimik de ascuns pune analizele. poate m--o fi mintit amicul , dar ca sa fiu sigur astept sa vad analizele ca sunt in regula.astefel nu voi veni la tine.cred ca ti-am vorbit frumos nu ma lua cu zauuu

Postat

zau asa numai spune ...

1 ...te-as ruga sa nu mai bati campii cu asa comportament si mai ales cu ceea ce zici .   2 .nu Incerca sa ma calci pe coada...k ma sfidezi..

Postat

nu te intrec pe tine. daca era fata desteapta nu lua foc din prima si spunea ca va posta analizele.dar deja ma lamurii

Vizitator
Reputație: 0
Postat

va potriviti de minune, sa anuntati cand faceti nunta .

Du-te ma in pula noastra,de oligeofen!

• Like 4
Postat

va potriviti de minune, sa anuntati cand faceti nunta .

Jane nu prea ai haz ... Nu ai avut jucarii cand erai mic:(
Postat

Salut

Am fost aseara la ralu.Programare prin sms cu 2h inainte. Ajung la locatie (prin spate la nerva traian) ,nu mergea interfonu a fost nevoita sa ma "pescuiasca" de jos.

Raluca este o fata draguta ,skinny, foarte dragastoasa(te pupa,te atinge constant) cu un funduletz obraznic.

Locatie 9 - locuri de parcare la discretie ,apartamentu curat .

igiena 9

Fata 8

Oral protejat 8 ,parca am simtit niste dintisori la un momendat, putin hard as putea spune.dar.ok per total

Normal 9,5 . E aici a fost foarte bine. Am schimbat vreo 6 7 pozitii : in pat ,pe canapea,la oglinda ,pe perete :)))) a fost o nebunie.

gfe 9

in final e o fata draguta,lipicioasa,si foarte activa la pat.

200 ron /h eu am finalizat doar o data. De revenit

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...