catalin2015 Reputație: 1720 Postat Noiembrie 3, 2016 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Noiembrie 3, 2016 nu am inteles asta cu ultima saptamana in business daca doar ce s-a mutat in locatie noua.ne.era normal sa nu schimbe locatia pentru o săptămână?
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 3, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Noiembrie 3, 2016 nu am inteles asta cu ultima saptamana in business daca doar ce s-a mutat in locatie noua.ne.era normal sa nu schimbe locatia pentru o săptămână? Să se înghesuie proştii săptămâna asta, că e avansul la chirie. 1
sigmund freud Reputație: 475 Postat Noiembrie 3, 2016 Oras:Europe Oras:Europe Postat Noiembrie 3, 2016 Marketing
hamstring Reputație: 510 Postat Noiembrie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2016 Competitia pentru resurse limitate ? Sper sa fie doar marketing.
catalin2015 Reputație: 1720 Postat Noiembrie 3, 2016 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Noiembrie 3, 2016 ar fi bine sa fie marketing
friday Reputație: 4 Postat Noiembrie 3, 2016 Oras:Marte Oras:Marte Postat Noiembrie 3, 2016 si-o fi propus sa nu plateasca chiria - ultimul client de saptamana asta discuta cu proprietarul.
hamstring Reputație: 510 Postat Noiembrie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2016 Eu zic sa nu fim rautaciosi. Ne anunta fata daca e ceva.
raluca123 Reputație: 1323 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2016 Buna dragilor astazi voi fi disponibila intre ora 17-00 si voi incheia programul la ora 22-00.,va doresc un weeknd placut . 7
hamstring Reputație: 510 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2016 Saptamana viitoare lucrezi?
gladiato Reputație: 759 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2016 Buna maine lucrezi ?
catalin2015 Reputație: 1720 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Noiembrie 5, 2016 superba ca de obicei
pustiu80 Reputație: 68 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 6, 2016 Fata deosebita, ca intodeauna. Locatie: 10 ptr ca e curata si singura (asta e nota 10 oricum) Oral: P la alegerea mea: 9.5 DT si outze superficilal.NP: 10 Baie: 9 ( loc sa iti pui hainele nu este, dar baie e ok) fata e de TOP, dar se pare ca nu va mai activa ((
raluca123 Reputație: 1323 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2016 Buna dragi mei din pacate astazi nu voi mai fi ,,la birou,, din motive personale,si nici nu voi mai aciva, din pacate ma retrag pt o perioada de timp ..pe viitor cand voi mai reveni ...voi anunta ..va doresc o zi placuta ..si toate cele bune .. 2
no_body Reputație: 6681 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Noiembrie 6, 2016 Buna dragi mei din pacate astazi nu voi mai fi ,,la birou,, din motive personale,si nici nu voi mai aciva, din pacate ma retrag pt o perioada de timp ..pe viitor cand voi mai reveni ...voi anunta ..va doresc o zi placuta ..si toate cele bune ..Iar te-ai îndrăgostit în pula mea!?
hamstring Reputație: 510 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2016 Imi pare rau ca nu am reusit sa te vizitez, dar asta este, viata merge inainte. Mult succes in continuare !
catalin2015 Reputație: 1720 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Noiembrie 6, 2016 Buna dragi mei din pacate astazi nu voi mai fi ,,la birou,, din motive personale,si nici nu voi mai aciva, din pacate ma retrag pt o perioada de timp ..pe viitor cand voi mai reveni ...voi anunta ..va doresc o zi placuta ..si toate cele bune ..Asta e...sper sa ne revedem cu bine...succes in ce ti-ai propus...pe noi ne găsești tot aici
matrice12 Reputație: 63 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 9, 2016 Ne pare rau , dar asteptam cu interes sa revii.
cyoborg Reputație: 906 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 Salutare, am fost si eu Raluca in ultima ei saptamana si tare rau imi pare ca m-am codit atata sa o intalnesc. Este o fata deosebita. Programarea am facut-o cu o zi inainte cand am avut noroc sa-mi raspunda din prima. Locatia binecunoscuta, pe langa Alba Iulia, Naturalia. Apartament de doua camere, curat, cu o sufragerie unde se fac primirile, iar camera de actiune cu un pat mare de mijloc numai bun de tavaleala. Baia curata, cu geluri de dus.Fata inaltima 1,67 fara tocuri, frumoasa la fata, ochi verzi, slim, sani nr. 2 micuti, dar foarte placuti vizual. Are un corp foarte tonifiat. Este o fire sociabila si foarte atenta, nu numai ca isi doreste dar se vede ca si ii place sa te binedispuna. Dupa o scurta conversatie am mers la baie, dupa m-a urmat si ea, iar actiunea a inceput langa pat cu noi in picioare.Preludiul a fost un pic mai prelungit, foarte placut, cu multe imbratisari si saruturi.Genul mai tandru al Ralucai pot spune ca mi s-a potrivit manusa, iar atmosfera s-a incins destul de bine. Mi-a placut si felul in care fata stie sa te provoace, sa te faca sa o doresti, totul a fost ca un joc, ramanand cu impresia cas nu mi s-a daruit de prima data intrutotul, lasandu-ma sa o descopa pe parcurs. FK-ul este bun, bine intretinut si in general impresia mea a fost fata iti impartaseste trairile, este langa tine si-i place ce-ti place si tie. Am ales oral neprotejat, care a fost foarte placut, umed, cu deep reusit in mai multe randuri, timp in care mainile Ralucai se plimbau pe tot corpul meu, crescand senzatia de placere. Dupa un timp am montat caciulita si am trecut in pozitia doggie, patrunzand-o usor si din ce in ce mai adanc, avand in fata mea imaginea unui fundulet deosebit de frumos. Fata este stramta, se misca bine, geme usor si placut, iar senzatiile sunt de vis.Dupa un timp am trecut in pozitia lingurita, tinand-o strans in brate si lasand-o pe fata sa se infiga in instrument, continuand sa ne sarutam, in timp ce o tineam cu o mana usor de gat ca sa o intorc spre mine.Dupa un anumit timp fata a reusit sa schimbe pozitia in lady on top, fara sa fie nevoie sa ne decuplam si a inceput sa ma calareasca la propriu pana nu am mai rezistat si am finalizat exploziv. Ce mi-a placut tot timpul a fost felul cum stie sa-si foloseasca mainile, implicarea in timpul actului, ai impresia ca esti cu iubita, iar senzatia la final este una extrem de placuta.Am plecat de la fata cu parerea de rau ca nu am descoperit-o mai devreme. Afland ca este ultima ei saptamana, nu am rezistat iar la doua zile am sunat-o pentru o reprogramare, chiar in ultima ei zi, intalnire care din pacate nu a mai avut loc din pricina unor probleme personale ale fetei. Asta e, astept cu interes sa se reintoarca.Si acum notele.Locatie 10,00Fata 9,00GFE 10,00Oral 9,00Normal 10,00 acord nota maxima din cauza pasiunii pe care am simtit-oIgiena 10,00 dus inainteCadoul 150 lei 1 fin 40 min.Te pup Raluca si astept sa te intorci 5
bufbufbufbuf Reputație: 18 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2016 M-am chinuit rău sa ajung la Raluca in ultima ei săptămâna dar nu am reușit . Mare păcat sper sa revină .
panoramic Reputație: -1920 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 11, 2016 Bine ca s-a retras! Nu am regrete! 1
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 11, 2016 Postat Decembrie 11, 2016 las' ca ii face manivela15 vizite in continuare, doar n-o sa se opreasca acum
dodo01 Reputație: 175 Postat Decembrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 12, 2016 Cica s.a mutat cu gagicul in irlanda. Poate o gasiti pe acolo in oferta. E pe langa dublin . 1 1
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 12, 2016 Postat Decembrie 12, 2016 Cica s.a mutat cu gagicul in irlanda. Poate o gasiti pe acolo in oferta. E pe langa dublin . Iti dai seama. A impartit-o pana acum cu multe generozitate, cu atat mai mult o va face in Irlanda unde o tarfa buna primeste 150 euro/ora, lejer
raluca123 Reputație: 1323 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2017 Hello guys ... vreau sa va anunt ca am revenit ...o sa va anunt In legatura cu noua mea locatie ,pt alte detalii ma puteti gasi la acelas nr de tel din topic kiss. 4
hamstring Reputație: 510 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2017 Welcome back !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum