Sari la conținut

Raluca-0721794085-rond alba iulia

Postări Recomandate

Vizitator albertosiculus
Reputație: 0

Buna ziua Domnilor,

Zilele trecuta am poposit un pic pe meleaguri Bucurestene si ca de obicei, am incercat sa-mi petrec timpul liber in compania unei Domnisoare binevoitoare.

Avand in vedere ora tarzie la care am ajuns in  Capitala , consider ca am fost norocos ca, am reusit sa prind un loc liber la Domnisoara Raluca.

Raluca este o Brunetica frumusica, cu un corp de fetiscana, sanisori micuti, inalta, putin timida, dar care intra destul de usor in jocul amorului.

Note:

Locatie - 10 - usor de gasit, cu posibilitate de parcare, curatenie exemplara

Aspect general - 9 - de si este subtirica are un corp armonios, placuta din toate punctele de vedere

Oral NP - 9 - a fost un oral soft si foarte placut

NP - 10 - implicare maxima. Am avut impresia ca fac sex cu o amanta.

GFE - 9 -  o fata desteapta cu care poti discuta. Putin retinuta la inceput, dar in final a fost super.

Recomandare - daca va plac fetele slim cu personalitate si cu bun simt, atunci DA

Cadou - 300/ora

Bafta  :hihat

• Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua Domnilor,

Zilele trecuta am poposit un pic pe meleaguri Bucurestene si ca de obicei, am incercat sa-mi petrec timpul liber in compania unei Domnisoare binevoitoare.

Avand in vedere ora tarzie la care am ajuns in  Capitala , consider ca am fost norocos ca, am reusit sa prind un loc liber la Domnisoara Raluca.

Raluca este o Brunetica frumusica, cu un corp de fetiscana, sanisori micuti, inalta, putin timida, dar care intra destul de usor in jocul amorului.

Note:

Locatie - 10 - usor de gasit, cu posibilitate de parcare, curatenie exemplara

Aspect general - 9 - de si este subtirica are un corp armonios, placuta din toate punctele de vedere

Oral NP - 9 - a fost un oral soft si foarte placut

NP - 10 - implicare maxima. Am avut impresia ca fac sex cu o amanta.

GFE - 9 -  o fata desteapta cu care poti discuta. Putin retinuta la inceput, dar in final a fost super.

Recomandare - daca va plac fetele slim cu personalitate si cu bun simt, atunci DA

Cadou - 300/ora

Bafta  :hihat

Multumesc placerea a fost de partea mea ..te mai astept cu drag.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...