Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2020 Postat Ianuarie 19, 2020 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 23:00Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30pana seara la ora 23:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2020 Postat Ianuarie 20, 2020 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:00Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2020 Postat Ianuarie 21, 2020 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:00Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 2
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2020 Postat Ianuarie 24, 2020 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgarâ€â€¢Uro(extracost)‬ 4
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2020 Postat Ianuarie 28, 2020 🔞🔞🔞 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgarâ€â€¢Uro(extracost)‬
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2020 Postat Ianuarie 29, 2020 🔞🔞🔞 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgarâ€â€¢Uro(extracost)‬ 8
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2020 Postat Ianuarie 30, 2020 🔞🔞🔞 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgarâ€â€¢Uro(extracost)‬
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2020 Postat Ianuarie 31, 2020 🔞🔞 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgarâ€â€¢Uro(extracost)‬ 5
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2020 Postat Februarie 6, 2020 🔞 Hello disponibila am revenit la birou âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgarâ€â€¢Uro(extracost)‬
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2020 Postat Februarie 7, 2020 🔞🔞 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgarâ€â€¢Uro(extracost)‬
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2020 Postat Februarie 8, 2020 🔞🔞 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgarâ€â€¢Uro(extracost)‬ 1
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2020 Postat Februarie 9, 2020 🔞🔞🔞 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgarâ€â€¢Uro(extracost)‬
pidsadera_ Reputație: 6796 Postat Februarie 9, 2020 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Februarie 9, 2020 https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_02/1.jpeg.be0765748e5dd8f620cab4d7ca4de866.jpeg https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_02/2.jpeg.bcb2646806ed9f123fe06d6728687de2.jpeg https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_02/3.jpeg.fd1545b82b8c2ed06e26c3a99c89f669.jpeg https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_02/4.jpeg.2d65bb3cfbbdd8a4248f31401a71542e.jpeg https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_02/5.jpeg.f30314dcd5ca96b700e6cd1b3e2eb05b.jpeg https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_02/6.jpeg.e92c8f2b0711f7597558dd2608584c4e.jpeg 11
pustiu80 Reputație: 68 Postat Februarie 9, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 9, 2020 Am fost si eu din nou la Raluca. Arata bine, ca intotdeauna, dar nu mai e cum era mai demult.Din pacate am regasit o aroganta si o infumurata, care te trateaza de sus.Pacat!Te pup! 2
biatlonist Reputație: 929 Postat Februarie 9, 2020 Postat Februarie 9, 2020 Am fost si eu din nou la Raluca. Arata bine, ca intotdeauna, dar nu mai e cum era mai demult.Din pacate am regasit o aroganta si o infumurata, care te trateaza de sus.Pacat!Te pup! Ai coane? Serios? Eu am fost de multe ori la Ralu dar niciodată nu a fost aroganta sau sa te privească de sus 2
futacmic Reputație: 3 Postat Februarie 9, 2020 Telefon: 0766298944 Oras:Mihăilești Telefon: 0766298944 Oras:Mihăilești Postat Februarie 9, 2020 Confirm cele spuse de pustiu80
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2020 Postat Februarie 11, 2020 🔞🔞 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgar†2
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 🔞 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgarâ€
robertart Reputație: 46 Postat Februarie 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2020 Pe voi astia de vedeti doar figuri la Raluca, cred ca v-a rupt fifilica in doua si acum va plangeti pe aici.. :)))
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgar
catalin2015 Reputație: 1720 Postat Februarie 13, 2020 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Februarie 13, 2020 :))))Pe voi astia de vedeti doar figuri la Raluca, cred ca v-a rupt fifilica in doua si acum va plangeti pe aici.. :)))
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2020 Postat Februarie 15, 2020 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgar
Vizitator legistu Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2020 Postat Februarie 15, 2020 Hello disponibila ❌♨‼‼ Programariile doar telefonic la 0721794085 Sau What’App la nr 0721021072 Va ast la o cafea ☕♨☕♨ :telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil ❌ telefonic ,sau PM❌ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii ❌Cer si ofer seriozitate In privinta programariilor Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesittingcob•handjob •rollplay•69‼‼❗❗❗‼‼♨❌❗❗•limbaj vulgar Asta cu limbaj vulgar e interesant :) . Mai e doar un pas pana la diversificarea serviciilor pana la spanking ;) 1
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2020 Postat Februarie 17, 2020 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgar 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum