mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2016 0727135431
pasha_man Reputație: 451 Postat Februarie 2, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Februarie 2, 2016 0727135431gugoasa cand o pui?
mihai_cta Reputație: 2 Postat Martie 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 28, 2016 Fata m-a vizitat in seara asta. Mi-a placut ca a fost punctuala si nu m-a lasat sa astept.Este vesela, frumoasa si comunicativa. Are un zambet superb!M-a avertizat ca nu face anumite chestii insa nu m-a deranjat. Mi-a placut ca are foarte mult bun simt si o anume timiditate.La sfarsit, am stat putin de vorba si am fumat cateva tigari. Mi-a lasat pachetul ei (le terminasem pe ale mele) Am insistat sa-i dau mai multi bani decat a cerut si a acceptat destul de greu.N-am apelat de foarte mult timp la seviciile unei femei platite si consider ca am fost norocos ca am dat de ea. Cred ca daca te porti corect cu o femeie, de cele mai multe ori, vei primi ceea ce doresti. 1
doncta Reputație: 2293 Postat Martie 29, 2016 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Martie 29, 2016 Fata m-a vizitat in seara asta. Mi-a placut ca a fost punctuala si nu m-a lasat sa astept.Este vesela, frumoasa si comunicativa. Are un zambet superb!M-a avertizat ca nu face anumite chestii insa nu m-a deranjat. Mi-a placut ca are foarte mult bun simt si o anume timiditate.La sfarsit, am stat putin de vorba si am fumat cateva tigari. Mi-a lasat pachetul ei (le terminasem pe ale mele) Am insistat sa-i dau mai multi bani decat a cerut si a acceptat destul de greu.N-am apelat de foarte mult timp la seviciile unei femei platite si consider ca am fost norocos ca am dat de ea. Cred ca daca te porti corect cu o femeie, de cele mai multe ori, vei primi ceea ce doresti. Care-i treaba domnule "iuby" nu mai merge treaba? Iti garantez eu ca ti-ai facut un deserviciu prin faptul ca ai incercat sa-ti faci reclama aici.Bai cat de tembel sa fi ca dupa 16 minute de cand te-ai inscris pe forum sa te apuci sa scri in mod elogios intr-un stil caracteristic de pimp?
mihai_cta Reputație: 2 Postat Martie 29, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 29, 2016 Te grabesti cu caracterizarea mea, stimabile. Acum cativa ani eram unul din "scriitorii" de top pe damect.ro Parca asa se numea site-ul ala. Mi-am facut cont dupa vizita fetei. Ma intrebase daca i-am vizitat profilul pe site-ul asta. Am fost curios sa vad ce mai scrie lumea.Chiar mi-a placut de ea. In comparatie cu multe altele pe care le-am cunoscut, pot spune ca m-am simtit bine. Probabil e cea mai tanara fata cu care m-am vazut. Eu am 45 de ani si, de obicei, nu ma incurc cu copile. Am facut-o de data asta din curiozitate. Cand aleg o femeie, nu ma intereseaza performantele si tehnicile de care e capabila. Am eu grija sa-mi iau ce am nevoie. Oricum, futem cu creierul apoi cu pula. Mi-a placut de fata cum a executat sexul oral, foarte fin si tandru. Apoi am trecut eu deasupra si am dat din cur vreo 5 minute. S-a lipit de pieptul meu si a gemut placut. A fost fain sa o tin in brate asa micuta si cu sanii aia frumosi. Eu am aproape 2 m si cred ca o puteam tine intr-o mana. Tot ce am scis mai sus este strict experienta mea personala. Nu ma intereseaza sa fac un serviciu sau un deserviciu cuiva.Daca protejezi pe cineva anume, probabil o voi vizita si voi reveni cu parerea. Bineinteles, parea mea este subiectiva. Fiecare sa-si caute ce are nevoie. O zi cu soare, intre picioare! 2
kritiquews Reputație: 167 Postat Martie 29, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Martie 29, 2016 care vreti de acum sa va faceti reclame, la tovarase, apelati la mine, gasim o metoda de mijloc care sa convina ambelor parti. GLUMEAM MORI!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum