Sari la conținut

bruneta senzuala 0727135431

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Fata m-a vizitat in seara asta. Mi-a placut ca a fost punctuala si nu m-a lasat sa astept.

Este vesela, frumoasa si comunicativa. Are un zambet superb!

M-a avertizat ca nu face anumite chestii insa nu m-a deranjat. Mi-a placut ca are foarte mult bun simt si o anume timiditate.

La sfarsit, am stat putin de vorba si am fumat cateva tigari. Mi-a lasat pachetul ei (le terminasem pe ale mele) :)

Am insistat sa-i dau mai multi bani decat a cerut si a acceptat destul de greu.

N-am apelat de foarte mult timp la seviciile unei femei platite si consider ca am fost norocos ca am dat de ea.

Cred ca daca te porti corect cu o femeie, de cele mai multe ori, vei primi ceea ce doresti. 

• Minus 1
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Fata m-a vizitat in seara asta. Mi-a placut ca a fost punctuala si nu m-a lasat sa astept.

Este vesela, frumoasa si comunicativa. Are un zambet superb!

M-a avertizat ca nu face anumite chestii insa nu m-a deranjat. Mi-a placut ca are foarte mult bun simt si o anume timiditate.

La sfarsit, am stat putin de vorba si am fumat cateva tigari. Mi-a lasat pachetul ei (le terminasem pe ale mele) :)

Am insistat sa-i dau mai multi bani decat a cerut si a acceptat destul de greu.

N-am apelat de foarte mult timp la seviciile unei femei platite si consider ca am fost norocos ca am dat de ea.

Cred ca daca te porti corect cu o femeie, de cele mai multe ori, vei primi ceea ce doresti. 

Care-i treaba domnule "iuby" nu mai merge treaba? Iti garantez eu ca ti-ai facut un deserviciu prin faptul ca ai incercat sa-ti faci reclama aici.

Bai cat de tembel sa fi ca dupa 16 minute de cand te-ai inscris pe forum sa te apuci sa scri in mod elogios intr-un stil caracteristic de pimp?

Postat

Te grabesti cu caracterizarea mea, stimabile. Acum cativa ani eram unul din "scriitorii" de top pe damect.ro Parca asa se numea site-ul ala. 

Mi-am facut cont dupa vizita fetei. Ma intrebase daca i-am vizitat profilul pe site-ul asta. Am fost curios sa vad ce mai scrie lumea.

Chiar mi-a placut de ea. In comparatie cu multe altele pe care le-am cunoscut, pot spune ca m-am simtit bine. Probabil e cea mai tanara fata cu care m-am vazut. Eu am 45 de ani si, de obicei, nu ma incurc cu copile. Am facut-o de data asta din curiozitate. 

Cand aleg o femeie, nu ma intereseaza performantele si tehnicile de care e capabila. Am eu grija sa-mi iau ce am nevoie. Oricum, futem cu creierul apoi cu pula. 

Mi-a placut de fata cum a executat sexul oral, foarte fin si tandru. Apoi am trecut eu deasupra si am dat din cur vreo 5 minute. S-a lipit de pieptul meu si a gemut placut. A fost fain sa o tin in brate asa micuta si cu sanii aia frumosi. Eu am aproape 2 m si cred ca o puteam tine intr-o mana. :)

Tot ce am scis mai sus este strict experienta mea personala. Nu ma intereseaza sa fac un serviciu sau un deserviciu cuiva.

Daca protejezi pe cineva anume, probabil o voi vizita si voi reveni cu parerea. :)

Bineinteles, parea mea este subiectiva. Fiecare sa-si caute ce are nevoie.

O zi cu soare, intre picioare!

• Like 2

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

care vreti de acum sa va faceti reclame, la tovarase, apelati la mine, gasim o metoda de mijloc care sa convina ambelor parti.

GLUMEAM MORI!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...