Sari la conținut

Lucruri interesante...

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde
Postat

Nu ma dau cea mai desteapta, asta ar insemna sa fiu idioata...

Aici, va rog, sa scrieti doar ce stimuleaza creierul, lucruri noi, lucruri vechi, mai mult sau mai putin cunoscute...

Dupa atata sifi si alte aberatii... simt o mare lipsa de intelect in ce citesc pe aici...

Mi-e foame de intelect! :(

Date, fapte, presupuneri, dezbateri, orice tine de maxim 10% din populatia globului...

Nu ma astept la multe raspunsuri, dar o sa le apreciez pe cele postate on-topic...

:hug1

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Felicitări pentru inițiativă! Dacă mai aud  cuvântul sifilis sau numele Oana Zăvoranu, cred că fac o d-aia nefăcută. Pur și simplu nu mai rezist!

Revin și cu ceva ce stimulează creierul dar momentan doar am băgat capul pe ușă să văd ce-i în camera asta. :hihat

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Felicitări pentru inițiativă! Dacă mai aud  cuvântul sifilis sau numele Oana Zăvoranu, cred că fac o d-aia nefăcută. Pur și simplu nu mai rezist!

Revin și cu ceva ce stimulează creierul dar momentan doar am băgat capul pe ușă să văd ce-i în camera asta. :hihat

:)

Parca am mai luat o gura de aer... :)

• Like 1
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

Ia sa vedem....hmmmm...10% din populația planetei?

Sexul...ca se vinde bine, nu?

Sau poate despre ISIS, Ucraina, Nato?

Postat

Pana la urma a fost de dat sau a fost de luat, parca nu e nici alba, da nici rosie, da parca'r fi putin verde. Pana la urma ce vrea "Ilici" cu re-deschiderea subiectului inchisorilor CIA ?

http://www.evz.ro/inchisorile-cia-din-romania-ion-iliescu-face-jocul-rusilor.html

Interesant, dar nu prea mi se leaga ca rusii l-ar influenta sa vorbeasca de inchisorile americanilor...

Mai ai ceva? :D

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pai logic ca nu se leaga, idea este ca "tulburarea apelor" se face in alt scop, nu neaparat in interesul "Ursului Rus", cred ca ideea este sa "scormoneasca rahatu" in relatiile cu (m)UE, ca sa picam de fralea noi, pentru ca initial cand a facut investigatii Serv. Secret European, a reiesit ca totul e "clean". Acum, ori reiese ca picam noi de fleti, ori cade iarasi pisica rusa in picioare, pentru ca vor cadea de prosti cei din UE, eventual NATO, pentru ca e clar ca nu erau tinuti acolo de-al de Gica care fura portofele, in mod cert erau tinuti acolo fie indezirabili politic, fie "speoni" sau tradatori... Ramane de vazut cum va evolua subiectul.

Cautam si altele pentru Amandina ;) :hug1

• Like 1
Postat

Hai sa vorbim puțin de 9% TVA.

Vor scădea preturile?

• Like 1
Postat

Pai logic ca nu se leaga, idea este ca "tulburarea apelor" se face in alt scop, nu neaparat in interesul "Ursului Rus", cred ca ideea este sa "scormoneasca rahatu" in relatiile cu (m)UE, ca sa picam de fralea noi, pentru ca initial cand a facut investigatii Serv. Secret European, a reiesit ca totul e "clean". Acum, ori reiese ca picam noi de fleti, ori cade iarasi pisica rusa in picioare, pentru ca vor cadea de prosti cei din UE, eventual NATO, pentru ca e clar ca nu erau tinuti acolo de-al de Gica care fura portofele, in mod cert erau tinuti acolo fie indezirabili politic, fie "speoni" sau tradatori... Ramane de vazut cum va evolua subiectul.

Cautam si altele pentru Amandina ;) :hug1

Ce mi-e URSS, ce mi-e (M)UE, tot un mod de control este...

Doar ca pe vremuri se facea direct, acum populatia e si mai mult in ceata, aburita de reclame...  :laugh2

Cauta, la fiecare postare creierul meu are cate un orgasm...  :laugh2  :blushing2

Postat

Vor scădea preturile?

La ce te referi? S-a propus asta?

Daca TVA si celelalte taxe ar scadea... am fi un popor mai cinstit, un pic... :D

Postat

La ce te referi? S-a propus asta?

Daca TVA si celelalte taxe ar scadea... am fi un popor mai cinstit, un pic... :D

Pai nu o sa se implementeze de la 1 Iunie la alimente?

Si ca sa fie totul bine....vad ca au început mărirea preturilor sa avem de unde scădea apoi....

• Like 1
Vizitator
Postat

Vor scădea preturile?

Parere personala: NU. Pentru ca mafia alimentelor va sti cum sa "traga itele" incat sa faca "hocus-pocus - scazut pretu", dar de fapt sa fie doar fictiv. Aceasi treaba s-a intamplat si cand a "scazut" TVA-ul la paine, acum 2 ani. E mai mic pretul la paine astazi decat era acum 2 ani !? NU... Deci....

• Like 3
Postat

Parere personala: NU. Pentru ca mafia alimentelor va sti cum sa "traga itele" incat sa faca "hocus-pocus - scazut pretu", dar de fapt sa fie doar fictiv. Aceasi treaba s-a intamplat si cand a "scazut" TVA-ul la paine, acum 2 ani. E mai mic pretul la paine astazi decat era acum 2 ani !? NU... Deci....

Corect ai zis frate Lopix.

Welcome to real capitalism!

• Like 1
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Off topic pe un topic off...

Ma intreb...

- De ce nu avem inca un paperless office?

- De ce recunoasterea vocala inca nu e valida?

- De ce testul Turing a fost picat de masculii internauti (si nu de AI)?

- De ce avem device-uri mai inteligente cu care facem doar stupizenii?

(pauza de vin fiert...)

- De ce "salvam planeta" aruncand orice item dupa un an-doi?

- De ce nu _acceptam_ sexul asa cum orice animal social o face?

(Ex: in loc sa-i poarte sambetele colegei de munca sexoase, seful de birou o miroase, o ia putin la cotaiala, vede ca nu-i de nasul lui, si productivitatea creste...)

• Like 2
Postat

Pai nu o sa se implementeze de la 1 Iunie la alimente?

Si ca sa fie totul bine....vad ca au început mărirea preturilor sa avem de unde scădea apoi....

Mda, din ce am vazut eu in comert... daca nimeni nu pune mana sa verifice... o sa vanda la aproape acelasi pret, cel putin o perioada... 

Ma intreb...

(pauza de vin fiert...)

(Ex: in loc sa-i poarte sambetele colegei de munca sexoase, seful de birou o miroase, o ia putin la cotaiala, vede ca nu-i de nasul lui, si productivitatea creste...)

M-ai spart! :laugh2  Birou fara hartie? Cand o sa elimine stampilele si semnaturile, atunci poate...

Restul savurez si raspund maine... :)

Postat

Mda, din ce am vazut eu in comert... daca nimeni nu pune mana sa verifice... o sa vanda la aproape acelasi pret, cel putin o perioada... 

M-ai spart! :laugh2  Birou fara hartie? Cand o sa elimine stampilele si semnaturile, atunci poate...

Restul savurez si raspund maine... :)

Nu rîde ca exista birouri fără hîrtie.

Asa cum exista e-mail in loc de mail.

• Like 2
Vizitator
Postat

Omu' exista, asa este, dar intra muuulltt prea greu in normalul si obisnuitul de zi cu zi ! De ce sa nu avem nevoie de 7000 de ghisee si 10 000 de semnaturi si stampile pentru un simplu PFA ? Pai nuu mai iese spaga groasa la un singur birou cu o semnatura... Daca mai este si paper-less, murim de foame, pai ce ne facem doar cu "salaru" de bugetar ?.... Atata timp cat nu se reformeaza clasa politica, "cucu" si vax birouri fara hartie si altele asemenea...

• Like 2
Postat

Ma intreb...

(pauza de vin fiert...)

- Sa eliminam si banii din hartie? :)

- Ce faci daca esti racit? :)

- Pentru ca si AI mai dadea raspunsuri idioate? :)

- Pentru ca asta stim sa facem cel mai bine? :)

- Pentru ca daca nu cumparam altul nu mai avem bani pentru salvarea ei?  :laugh2

In ce priveste ultima fraza...  :laugh2 Asa daca vine o colega in calduri, nu mai lucreaza nimeni.  :laugh2 :laugh2  :laugh2

Postat

Amanda de ce esti tu suparata pe viata

Simplu...nu admite ideea de a ramane o samanta...

Doua seminte nu pot intra intr-o relatie una cu cealalta-ele sunt inchise.Doua flori pot intra in relatie,caci ele sunt deschise,pot dansa purtate de vant,in lumina aceluiasi soare......

Omul se naste ca o samanta;el poate deveni o floare,dar poate si sa nu devina...

Amanda iubeste viata, :kiss3

Vizitator
Postat

Simplu...nu admite ideea de a ramane o samanta...

Doua seminte nu pot intra intr-o relatie una cu cealalta-ele sunt inchise.Doua flori pot intra in relatie,caci ele sunt deschise,pot dansa purtate de vant,in lumina aceluiasi soare......

Omul se naste ca o samanta;el poate deveni o floare,dar poate si sa nu devina...

Amanda iubeste viata, :kiss3

Sau cand fie samanta intalneste floarea, si atunci va deveni floare, fie cand floarea intalneste samanta, si o va ajuta sa devina floare... :kiss3

• Like 1

Postat

Amanda de ce esti tu suparata pe viata

:laugh2

Nu sunt, din contra, ma bucur de ea, dar in felul meu, mai greu de inteles pentru ceilalti... :D

Ma plictisesc prea repede, un barbat greu imi mentine interesul mai mult timp... :) 

Mai ales ca in majoritate ei behaie si fac Muuuuu!  :laugh2

Am gasit niste chestii interesante:  :gifs_ojos

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.