Sari la conținut

maia..fara sifilis...

Postări Recomandate

• Oras:pitesti
Postat

Am fost anuntata de catre cineva de o incurcatura...maia colega mea nu are nici o problema de sanatate...este noua in domeniu si este ca si mine din valcea..nu are nici o legatura cu acea ""maia""care se spune ca ar avea ceva...

• Like 1
Postat

Am fost anuntata de catre cineva de o incurcatura...maia colega mea nu are nici o problema de sanatate...este noua in domeniu si este ca si mine din valcea..nu are nici o legatura cu acea ""maia""care se spune ca ar avea ceva...

Se vorbea despre maya.. Cu y. In nici un caz despre maia colega ta. Care apropo am sunat o de zeci de ori si nu reusesc sa o prind deloc.

Postat

Se vorbea despre maya.. Cu y. In nici un caz despre maia colega ta. Care apropo am sunat o de zeci de ori si nu reusesc sa o prind deloc.

nu toti stiu ...cine mi-a zis a auzit ca de ea ar fi vorba
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Confirm si eu,,pentru a nu se intelege gresit...era vorba de Maya, fata aia mica de statura si putin tigancusa, care este prietena cu "Alexandra Brunetika" si cu Nicoleta, fata aceea blonda,,care prestau toate la Metropol.

Deci,,colega ta, Elena, poate sta linistita, in nici un caz, nu este vb de ea.

Postat

Confirm si eu,,pentru a nu se intelege gresit...era vorba de Maya, fata aia mica de statura si putin tigancusa, care este prietena cu "Alexandra Brunetika" si cu Nicoleta, fata aceea blonda,,care prestau toate la Metropol.

Deci,,colega ta, Elena, poate sta linistita, in nici un caz, nu este vb de ea.

eu stiu ca nu de ea e vorba dar ati spun sigur ca acasta comfuzie sa produs

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare