zypu Reputație: 179 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:... Oras:... Postat Aprilie 26, 2015 esti stupibila adica combinatia fatala stupida si penibila. cata plm bataie ai luat pana te-ai gandit sa deschizi topicul asta ca sa aflii de ce esti smardoita ?asa proasta esti incat astepti sa-ti raspunda altii la problemele tale existentiale.
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Aprilie 26, 2015 Inainte in epoca de piatra , loveai o femeie cu bata in cap , o bagai in pestera si o futeai . Acum ne-am civilizat . O invitam la o cafea , o cina romantica , si apoi o batem cu pula peste fund si gura , si k sa o impacam apoi ii lingem pizda.De ce isi bat unii romani femeile ??!!...................Cred ca nu li se mai scoala si numai pot sa le futa . Si pentru a demonstra ca inca sunt barbati ....le bat . Makavely The Don : ””””” Prost nu e ala care da . Prost e ala care sta ”””””
tomson Reputație: 5778 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 26, 2015 E o vorba in popor : bate-o si daca nu stii de ce ca stie ea deci sunt batute si "de control " Poporul nostru este inapoiat si primitiv din pacate iar cei ce sunt la inaltime sunt putini.E bun motto ul Oanei Eliza : popoarele civilizate au respectat femeia Si aici se vede ca nu avem treaba cu civilizatia. Eu mai am obiceiul de sarut mana la femei ca asa am fost educat acasa si unii , mai ales cei veniti recent din mediul rural rad de mine ( ca la ei : buna zaua nanaa ! ) dar si mie la randul meu mi-e jena de ei ca eu sa dau mana cu femeia sa o scutur ca la barbati nu imi place simt nevoia sa dau mana cu ea in alt fel
zypu Reputație: 179 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:... Oras:... Postat Aprilie 26, 2015 si tu cat de idiot sa fii sa iti dai cu parerea despre viata mea personala,din aceest moment poti sa zici ce vrei,nu o sa mai raspund comentariilor tele acide si de prost gust!o seara placuta sa ai !hai scitir , ca-mi bag pula in castroanele tale . si ai grija sa nu faci afte`n gura , sa bei laptele fiert BD pazeste castroanele
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2015 Postat Aprilie 26, 2015 E o vorba in popor : bate-o si daca nu stii de ce ca stie ea deci sunt batute si "de control " Poporul nostru este inapoiat si primitiv din pacate iar cei ce sunt la inaltime sunt putini.E bun motto ul Oanei Eliza : popoarele civilizate au respectat femeia Si aici se vede ca nu avem treaba cu civilizatia. Eu mai am obiceiul de sarut mana la femei ca asa am fost educat acasa si unii , mai ales cei veniti recent din mediul rural rad de mine ( ca la ei : buna zaua nanaa ! ) dar si mie la randul meu mi-e jena de ei ca eu sa dau mana cu femeia sa o scutur ca la barbati nu imi place simt nevoia sa dau mana cu ea in alt fel Foarte corect ! Si nu doar asta cu sarutatul mainii unei femei (indiferent ca e mama, sora, prietena, secretara, sefa sau curva), dar si cea referitoare la "jos palaria". In primul rand pentru ca in ziua de astazi mai sunt la moda palariile, numeri pe degete persoanele tinere care inca poarta palarii (nici cei de varsta a 3-a sau a 4-a nu prea mai poarta), iar in al doilea rand pentru ca nici cei care inca mai poarta nu-si mai scot toti palaria in fata unei femei....
indubitabil Reputație: 2178 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Aprilie 26, 2015 pt acelasi motiv pt care forumul ăsta mai e online, să vezi bătăi când o să fie dolarul 5-6 lei s.a.m.d.
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Aprilie 26, 2015 On-topic, mai la misto: De ce isi bat "romani" <sic!> nevestele? Pai, pentru ca s-au saturat sa le vada ca au scapari la numaratul "i"-urilor din coada cuvintelor... (scuzati, nu m-am putut abtine ) On-topic, dar mai serios: Nu-mi place sa fac pe atotstiutorul, dar din pacate cred ca... pentru ca ele se complac, lasa capul jos si suporta. Asta se intampla - asa cum ziceti si unii din voi - pentru ca suntem inca primitivi si oamenii nu sunt informati, adica saraca femeie nu stie ce "arme" legale are la dispozitie, iar neuronul singuratic al pulalaului (scuze) care o bate, nu stie ce risca. Personal, daca as fi femeie si as incasa-o la un moment dat, a doua zi dimineata as fi la medic sa-mi scot certificat medico-legal, apoi la avocat pentru divort, divort urmat sau insotit de un proces pentru o suma frumusica, daune materiale si morale. Si gata. Sunt copii la mijloc si e dureros sa-i treci printr-un divort? Da, e neplacut, dar copiii sunt perspicace si nu le poti ascunde la infinit unele chestii. Si nu stiu, zau, ce-i mai nasol: sa stie ca mama cu tata s-au despartit, sau sa stie ca asta seara tata iar e beat si o bate pe mama? E o situatie de a alege raul mai mic... Nu in ultimul rand, (partial) off-topic: de multe ori, filmulete gen Vax Populi pe mine unul ma enerveaza in loc sa ma distreze. OK, unele cazuri sunt prea de tot si merita ridiculizate, dar in rest nu vad nimic comic in a face misto de niste oameni simpli, de la tara, cu cateva clase de scoala facute cu 50 de ani in urma. Uitati-va in schimb pe youtube / facebuci / pe unde mai are ocazia bizonul mioritic sa posteze comentarii la filmuletele astea, si o sa vedeti ca 90% dintre comentatori, asa educati si cu acces la toata vastitatea informatiei din ziua de azi, ar lua cu indulgenta un 5 la un test de gramatica de clasa a 4-a. Si ASTA, fratilor, mi se pare mult mai "distractiv"... 4
tomson Reputație: 5778 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 26, 2015 Primul motiv l-am zis al 2-lea : pt ca pot.Nu ar trebui sa poata , in US unde situatia lor e prea buna ba chiar isi fac de cap sunt aparate si de lege si de arma pe care o au la indemana . Nu dai asa usor intr-un om inarmat.
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 26, 2015 2
indubitabil Reputație: 2178 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Aprilie 26, 2015 așa ... ... trebuia să arate România, azi, în 2015 grație aurolacilor cu diplomă pe șpagă (care se cred "doctori", stropitori cu "miresme" de la Ierusalim, "înțelepti" împărțitori ai dreptății, etc.) ea arată a țara morților, cum e turcu și pistolul. deaia .... Nici o șansă de schimbare de aici înainte! Aleluia!
marix Reputație: 9360 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2015 Nu-ti prea plac studiile superioare ...Amin.
notnott Reputație: 224 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Aprilie 27, 2015 Nu sunt de acord cu practica asta! Nu esti mai barbat daca-ti bati femeia! Asta nu inteleg unele/unii! 1
notnott Reputație: 224 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Aprilie 27, 2015 De handicapati si de incapabili!!! Femeie... LIP LIP!
andrei" Reputație: 180 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Aprilie 27, 2015 Preventiv...........)))))) baiiiiiiiii esti mare derbedeu ma )))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2015 Postat Aprilie 27, 2015 )))))) baiiiiiiiii esti mare derbedeu ma )))e mai usor sa previi , decat sa tratezi 2
andrei" Reputație: 180 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Aprilie 27, 2015 Mai ei si varianta , de nevoie .
Postări Recomandate