glman Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 25, 2015 salutsunt oaspete aici si zilele acestea am drum la Bucuresti si as vrea sa trec pe la un salon de masaj erotic,aici pe forum am gasit foarte multa informatie dar multe din feedbackurile lasate ma pun pe ginduri,probabil varianta ideala nu exista)problema e ca stiu cam rau orasul si voi sta in regiunea "STR. NICOLAE IORGA, SECTOR 1 " cine poate sami recomende 1-2 saloane in aceasta regiune sau in apropiere voi fi recunascatorDaca am gresit tema sau altceva va rog corectatima )Ms
bastet Reputație: 18 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2015 salutsunt oaspete aici si zilele acestea am drum la Bucuresti si as vrea sa trec pe la un salon de masaj erotic,aici pe forum am gasit foarte multa informatie dar multe din feedbackurile lasate ma pun pe ginduri,probabil varianta ideala nu exista)problema e ca stiu cam rau orasul si voi sta in regiunea "STR. NICOLAE IORGA, SECTOR 1 " cine poate sami recomende 1-2 saloane in aceasta regiune sau in apropiere voi fi recuna******rDaca am gresit tema sau altceva va rog corectatima )MsSalut, Sunt cateva saloane in zona respectiva.Dupa recenzile de aici cea mai buna alegere pare a fi Amazonia Massagehttp://nimfomane.com/forum/topic/7037-07417415290734745200-amazonia-massage (este aproape de Piata Victoriiei, la 10 min de mars pe jos de unde zici ca vei sta)Mai exista doua saloane pe Caderea Bastiliei (tot cam la 10 min de mers pe jos de unde vei sta, dar in zona Piata Romana:Silk Massage http://nimfomane.com/forum/topic/33711-silk-massage-piata-romana-caderea-bastiliei-0763894556-0730998921/?hl=bastilieiMon Amour http://nimfomane.com/forum/topic/329-mon-amour/?hl=bastiliei&do=findComment&comment=74919Aici recenziile sunt mai putin favorabile din cate vad.Distractie placuta.
bemoncheri Reputație: 2 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:Mendeleev, nr 30 Oras:Mendeleev, nr 30 Postat Aprilie 27, 2015 salutsunt oaspete aici si zilele acestea am drum la Bucuresti si as vrea sa trec pe la un salon de masaj erotic,aici pe forum am gasit foarte multa informatie dar multe din feedbackurile lasate ma pun pe ginduri,probabil varianta ideala nu exista)problema e ca stiu cam rau orasul si voi sta in regiunea "STR. NICOLAE IORGA, SECTOR 1 " cine poate sami recomende 1-2 saloane in aceasta regiune sau in apropiere voi fi recuna******rDaca am gresit tema sau altceva va rog corectatima )MsBuna! Salonul nostru este chiar in Piata Romana, pe strada Mendeleev, nr 30. Incepand cu data de 28.04.2015 intre orele 12:00-18:00 avem promotia Happy Hour, timp in care un masaj va costa 190 de lei. Pupici! http://www.moncherimassage.com 0764.377.970 - 0737.693.292
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 Stimata echipa de la Be mon cheri, De cind doream sa aflu tarifele de acolo, judecind dupa calitatea amenajarii acestea nu puteau fi mici.Nu m-am inselat. Nici pe site nu aveti tarife afisate.Deduc ca o ora de masaj - fara reducere - ar fi de cca. 220 - 250 Lei.In conditiile astea nu pot zice decit pas ! Va urez oricum succes !
bemoncheri Reputație: 2 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Mendeleev, nr 30 Oras:Mendeleev, nr 30 Postat Aprilie 28, 2015 Stimata echipa de la Be mon cheri, De cind doream sa aflu tarifele de acolo, judecind dupa calitatea amenajarii acestea nu puteau fi mici.Nu m-am inselat. Nici pe site nu aveti tarife afisate.Deduc ca o ora de masaj - fara reducere - ar fi de cca. 220 - 250 Lei.In conditiile astea nu pot zice decit pas ! Va urez oricum succes !Buna ziua! O ora de masaj incepand de la 12:00 pana la ora 18:00 costa 190 de lei, Dupa ora 18:00, sedinta de 60 de minute costa 300 de lei, reducearea fiind destul de consistenta. Oferind servicii de cea mai buna calitate, este normal ca si preturile sa fie putin mai mari:). In orice caz, daca va razganditi va asteptam cu drag. O zi buna.
cristi7777 Reputație: 48 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2015 Buna ziua! O ora de masaj incepand de la 12:00 pana la ora 18:00 costa 190 de lei, Dupa ora 18:00, sedinta de 60 de minute costa 300 de lei, reducearea fiind destul de consistenta. Oferind servicii de cea mai buna calitate, este normal ca si preturile sa fie putin mai mari:). In orice caz, daca va razganditi va asteptam cu drag. O zi buna.Bună ziua .Cred ca mulți vor zice pas la astfel de preturi
glman Reputație: 0 Postat Mai 8, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Mai 8, 2015 Salut,la toti deci vizita sa incheiat,scopul a fost atins ,mersi mult la toti pentru informatie.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum