Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Aprilie 30, 2015 Cine vrea numarul Andreei, este rugat sa nu mai dispere aici, ci sa-mi dea mie mail pe [email protected]. Femeia este un bun al intregului popor, asa ca ce am futut eu, puteti fute toti, daca ea vrea. imi pare rau, dar nu mai am permisiunea Andreei de a mai da numarul cuiva! "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
marianclaudiu Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat Aprilie 30, 2015 totul e vrajeala cu anne baieti nu mai insistati cu id si nr de tel
anne rieux Reputație: 42 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Aprilie 30, 2015 Pacea se obtine greu! Ignora micile rautati, fiind doar tu, asa cum stii tu sa plutesti mai bine. Fa o selectie, natura te va ajuta. Pace!Multumesc! Pace
goodflow Reputație: 64 Postat Aprilie 30, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Aprilie 30, 2015 Multumesc! PaceFly in paradise
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Aprilie 30, 2015 totul e vrajeala cu anne baieti nu mai insistati cu id si nr de telEsti înscris de doua zile, si ai 10 postari, toate aici, pe topicul asta. Crezi ca prezinți credibilitate? Nici daca aveam acordul ei nu ti l dădeam . "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
marianclaudiu Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat Aprilie 30, 2015 Esti înscris de doua zile, si ai 10 postari, toate aici, pe topicul asta. Crezi ca prezinți credibilitate? Nici daca aveam acordul ei nu ti l dădeam .pai tu ce sa zici acum vrajeala de 2 leiin 5 min nu mai ai acordul ei sau o iei de nevasta cred eu hai ca nu intru in polemici cu tine
goodflow Reputație: 64 Postat Aprilie 30, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Aprilie 30, 2015 marianclaudiu, cu toata stima, sa lasam atmosfera asa, este pacat! Vrajeala, nevrajeala, putin respect. Aici miroase a cer...
s0rin1978 Reputație: 444 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 30, 2015 sincer vrajeala - nevrajeala ... desi si mie mi se par cam trase de par unele chestii ...totusi anne are un anume talent literar ... mie unul chiar mi-au placut recenziile sau povestile ei ... daca ne-a vrajit inseamna ca are o imaginatie bogata, daca ne-a spus adevarul inseamna ca e atat de "sarita" incat sa faca imaginatia sa devina si realitate ... Deci ... PACE! (ca se poarta ...desi parca vad ca "pacifista" asta o sa isi ceara drepturile de autor)
anne rieux Reputație: 42 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Aprilie 30, 2015 sincer vrajeala - nevrajeala ... desi si mie mi se par cam trase de par unele chestii ...totusi anne are un anume talent literar ... mie unul chiar mi-au placut recenziile sau povestile ei ... daca ne-a vrajit inseamna ca are o imaginatie bogata, daca ne-a spus adevarul inseamna ca e atat de "sarita" incat sa faca imaginatia sa devina si realitate ... Deci ... PACE! (ca se poarta ...desi parca vad ca "pacifista" asta o sa isi ceara drepturile de autor)Sorin..drepturi de autor...3 fete..cand mi le aduci? Pace
iguana3 Reputație: -3647 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 30, 2015 sal dami te rog si mie nr lu andreia uite id meu marianclaudiu170 msSalut. Nu pot sa-ti ofer nr de telefon deoarece nu am acordu ei 1 2
iguana3 Reputație: -3647 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 30, 2015 Dai o fata? Daca gasesc iti promit ca te anunt pe email!!! 1 2
anne rieux Reputație: 42 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Aprilie 30, 2015 Fly in paradise iganea, nu iti merge mailu'! Pace
anne rieux Reputație: 42 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Aprilie 30, 2015 Daca gasesc iti promit ca te anunt pe email!!!vezi ca nu uit! Sa inteleg ca te-ai simtit bine cu Andreea Vezi ca am gusturi bune:D Pace
iguana3 Reputație: -3647 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 30, 2015 vezi ca nu uit! Sa inteleg ca te-ai simtit bine cu Andreea Vezi ca am gusturi bune:D PaceDa chiar m-am simtit foarte bine cu Andreea. Ai gusturi foarte buneeee. Dar vreau sa-mi explici si mie....azi`noapte chiar ma gandeam cu Andreea cum e pozitia 69 in 3???? 1 2
iguana3 Reputație: -3647 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 30, 2015 iganea, nu iti merge mailu'! Pace[email protected] 1 2
sky Reputație: 52 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat Aprilie 30, 2015 Pentru cei sceptici, nu e cazul sa faceti tot felul de teorii ale conspiratiei. Din experienta mea pot sa va spun ca ce s-a scris este adevarat. Cel putin in ceea ce o priveste pe Andreea. La fel si despre Anne, mai putin aventura cu fetele de la Lidl( din pacate am lipsit de la ancheta)... Pace!
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Aprilie 30, 2015 pai tu ce sa zici acum vrajeala de 2 leiin 5 min nu mai ai acordul ei sau o iei de nevasta cred eu hai ca nu intru in polemici cu tine te incalzeste cu ceva daca iti spun si aici pe forum adevaratul motiv pentru care nu ti-am dat numarul ei? nu e suficient ca ti l-am spus pe mail? felul in care scrii m-a facut sa-mi pun mari semne de intrebare in ceea ce te priveste.... ESTI MAI FERICIT ACUM? "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
iguana3 Reputație: -3647 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 30, 2015 @tzipiripi i-ai dat nr de tel lu @marianclaudiu????? 1 2
anne rieux Reputație: 42 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Aprilie 30, 2015 [email protected]era pentru goodflow, are mailu asemanator.Pace
garibalditoktok Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 30, 2015 POȚI sa îmi trimiți și mie nr.ul te rog frumos? [email protected]
goodflow Reputație: 64 Postat Aprilie 30, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Aprilie 30, 2015 era pentru goodflow, are mailu asemanator.PaceCum sa nu mearga mailu` pasarea noptii? [email protected] N-am primit nimic!
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Aprilie 30, 2015 te incalzeste cu ceva daca iti spun si aici pe forum adevaratul motiv pentru care nu ti-am dat numarul ei? nu e suficient ca ti l-am spus pe mail? felul in care scrii m-a facut sa-mi pun mari semne de intrebare in ceea ce te priveste.... ESTI MAI FERICIT ACUM? @tzipiripi i-ai dat nr de tel lu @marianclaudiu????? nu frate, m-ati innebunit....nu i l-am trimis ....tu asta ai inteles din ce i-am scris lui? ma refeream la fericirea de a fi aflat adevaratul motiv pt care nu ii dau numarul.... :wallbash nu i l-am trimis pt ca, la modul la care scrie, cred ca are doua clase... .si e pacat de fata aia...daca vrea sa si-o faca, sa si-o faca cu mana ei.... PULA MEA, CHIAR TREBUIE SA VA DESENEZ CA SA PRICEPETI? "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Aprilie 30, 2015 Cum sa nu mearga mailu` pasarea noptii? [email protected] N-am primit nimic! prietene, adresa asta nici nu exista...esti sigur ca e ".com"? "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Aprilie 30, 2015 Da chiar m-am simtit foarte bine cu Andreea. Ai gusturi foarte buneeee. Dar vreau sa-mi explici si mie....azi`noapte chiar ma gandeam cu Andreea cum e pozitia 69 in 3???? e fix asa 69 6...ai grija ultimul 6 sa nu fii tu "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
goodflow Reputație: 64 Postat Aprilie 30, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Aprilie 30, 2015 prietene, adresa asta nici nu exista...esti sigur ca e ".com"? Mda, cea asemanatoare cu "com" s-a dus naibii si am "com..fundat"... este "ro"! Mea culpa! Mersi tzipiripi si scuze Anne!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum