goodflow Reputație: 64 Postat Aprilie 30, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Aprilie 30, 2015 Scuze Anne! [email protected] Pace!
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3053 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Aprilie 30, 2015 Mda, cea asemanatoare cu "com" s-a dus naibii si am "com..fundat"... este "ro"! Mea culpa! Mersi tzipiripi si scuze Anne! Scuze Anne! [email protected] Pace! E PRIMA DATA CAND POTI SA FUTI CU ADRESA DE MAIL, SI TU TE CACI IN POTECA? "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
goodflow Reputație: 64 Postat Aprilie 30, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Aprilie 30, 2015 E PRIMA DATA CAND POTI SA FUTI CU ADRESA DE MAIL, SI TU TE CACI IN POTECA? Cand fut, de obicei nu folosesc mailu`... mai era nevoie de replici cu iz?
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3053 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Aprilie 30, 2015 Cand fut, de obicei nu folosesc mailu`... mai era nevoie de replici cu iz? ERA O GLUMA ASA SUNT EU MAI GLUMET... "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
s0rin1978 Reputație: 441 Postat Mai 1, 2015 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Mai 1, 2015 numai prin mail nu futusem, dar daca tot e la moda (desi la cat de cautata sau mai bine zis "stresata" e Andreea, e posibil o sa isi schimbe curand numarul) hai sa incerc si eu marea cu degetul ... [email protected]
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 1, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 1, 2015 numai prin mail nu futusem, dar daca tot e la moda (desi la cat de cautata sau mai bine zis "stresata" e Andreea, e posibil o sa isi schimbe curand numarul) hai sa incerc si eu marea cu degetul ... [email protected]Adresa de mail invalida!pace
goodflow Reputație: 64 Postat Mai 1, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Mai 1, 2015 Ha, deci, treaba mare aia cu poteca "invalida"! Folositi butonul rosu!
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 1, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 1, 2015 Ha, deci, treaba mare aia cu poteca "invalida"! Folositi butonul rosu!Tu ai primit? Pace
goodflow Reputație: 64 Postat Mai 1, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Mai 1, 2015 Tu ai primit? PaceYep, sa ai o zi suculenta! Pace!
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 1, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 1, 2015 Yep, sa ai o zi suculenta! Pace!Multumesc, pace!
s0rin1978 Reputație: 441 Postat Mai 1, 2015 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Mai 1, 2015 Adresa de mail invalida!pace asta e, ghinionul meu sau al ei ... pace!
someone19 Reputație: 8 Postat Mai 3, 2015 Postat Mai 3, 2015 [email protected] vreau si eu nr Andreei. Mersi. si pace, ca aparent asa se zice pe aici
speedy23 Reputație: -1 Postat Mai 6, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat Mai 6, 2015 [email protected] vreau si eu nr Andreei. Mersi.
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3053 Postat Mai 6, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 6, 2015 Cine vrea numarul Andreei, este rugat sa nu mai dispere aici, ci sa-mi dea mie mail pe [email protected]. Femeia este un bun al intregului popor, asa ca ce am futut eu, puteti fute toti, daca ea vrea. in ultima perioada am fost asaltat de mailuri in care mi se solicita numarul Andreei. Si vreau sa lamurim un lucru. Membrii care nu au adus un minim aport la forum, care nu au dat o cat de mica plus valoare pentru ceilalti nu vor primi niciodata numarul ei. Capusele sunt rugate sa se abtina.Si nu mai incercati sa ma mituiti. Sunt incoruptibil 3 "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 7, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 7, 2015 Asa rau te-au suparat:) Pacein ultima perioada am fost asaltat de mailuri in care mi se solicita numarul Andreei. Si vreau sa lamurim un lucru. Membrii care nu au adus un minim aport la forum, care nu au dat o cat de mica plus valoare pentru ceilalti nu vor primi niciodata numarul ei. Capusele sunt rugate sa se abtina.Si nu mai incercati sa ma mituiti. Sunt incoruptibil
dönitz Reputație: 606 Postat Mai 7, 2015 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Mai 7, 2015 Asa rau te-au suparat:) PaceAiurea, se bucura de atentie! Razbel
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 7, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 7, 2015 Aiurea, se bucura de atentie! RazbelSe pare ca nu e de bine pentru el atata atentie ) Pace
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3053 Postat Mai 7, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 7, 2015 Aiurea, se bucura de atentie! Razbel Se pare ca nu e de bine pentru el atata atentie ) Pace nu va mai straduiti sa ma provocati, ca nu pic in capcane din astea...nu mai duc demult lupte fara miza.... sunt destui pe aici care isi infig cutite in spate gratuit... are motanu' o vorbA....HATERS GONNA HATE "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
sky Reputație: 52 Postat Mai 7, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat Mai 7, 2015 Va dau eu numarul dar va costa 1 leu....
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 7, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 7, 2015 Va dau eu numarul dar va costa 1 leu....Sky..daca il ai tu, nu inseamna ca trebuie sa il dai mai departe! Multumesc pentru intelegere! Pace
mihailou Reputație: 0 Postat Mai 7, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat Mai 7, 2015 buna anne rieux, as aprecia mult daca mi ai trimite si mie nr andreei pe adresa [email protected] , raman dator !!! pace si ms anticipat!
s0rin1978 Reputație: 441 Postat Mai 7, 2015 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Mai 7, 2015 Anne .. nu pot decat sa te felicit pentru idee ...uite asa vedem si noi cat de mare e comunitatea craioveana de profitori 1
sky Reputație: 52 Postat Mai 7, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat Mai 7, 2015 Stai linistita.la fel de bine puteam sa cer si un tigru... Sky..daca il ai tu, nu inseamna ca trebuie sa il dai mai departe! Multumesc pentru intelegere! Pace
florinc20 Reputație: 149 Postat Mai 8, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 8, 2015 Ceau Maine am si eu drum in capitala olteniei .Ma poate ajuta cineva, va rog, cu nr Andreei? [email protected] Merci anticipat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum