Sari la conținut

lesbianca sau bisexuala ?

Postări Recomandate

• Oras:slatina
  • Oras:slatina
Postat

de ce nu crede nimeni ca nu exist? pentru ca nu m-am intalnit cu niciun baiat? v-ati gandit vreodata ca poate nu ma intereseaza? oricum viata mea continua si fara parerea cuiva! daca va asteptati ca toata chestia asta sa ma faca sa postez o poza cu mine, sau sa ma intalnesc cu cineva? nu multumesc! atata timp cat mie imi este bine, nu ma intereseaza ce cred ceilalti! Pace

De ce nu va intalniti si rezolvati problema?
  • Oras:Craiova
Postat

De ce nu va intalniti si rezolvati problema?

Pentru ca el asta vrea! Din cauza asta nu o sa ii joc jocul, o sa il las macar daca nu are ocupatie, sa isi faca! Asta eate ultimul mesaj care il mai scriu la adresa D-lui Tzipiripi, pentru ca nu merita timpul meu! Pace

• Membru Premium
Postat

Pentru ca el asta vrea! Din cauza asta nu o sa ii joc jocul, o sa il las macar daca nu are ocupatie, sa isi faca! Asta eate ultimul mesaj care il mai scriu la adresa D-lui Tzipiripi, pentru ca nu merita timpul meu! Pace

Eu nu vreau nimic. Atitudinea ta deja mi-a confirmat faptul ca ești o holograma. Creadă cine-o vrea ca tu ești lesbiana divă. Dacă asta îi face fericiți, fie fericiți. Tu ești aici sa promovezi serviciile sexuale ale Andreei. Și o faci cu destula dibăcie încât sa Îți meriți liniștea. Cel puțin din partea mea vei avea ignore total. Așa ca, liber la prostit proștii. WHATEVER YOYR JOURNEY IS, KEEP WALKING

• Like 2

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

• Oras:Stone Garden
  • Oras:Stone Garden
Postat

Ia lăsați voi hologramele și spuneți-mi două lucruri: cine este Andreea? unde o pot întâlni?

Postat

Buna Anne, noi suntem un cuplu tanar din Craiova si ne-ar face placere sa te cunostem . Pupici Sorin & Mihaela. Vorbim pe E-mail sau Mess :[email protected]

• Telefon: 0744123456
  • Oras:craiova
Postat

Buna Maria, mai precis te intereseaza doar fetele sau?

• Telefon: iganea10
  • Telefon: iganea10
Postat

Fatuca asta, sau ce-o fi ... s-a cam dus, mai baieti :)

Postat

Nu chear

Pai zii domnisoara esti dispusa te vezi si cu baieti sau ..nu ??  Vrei sa incerci cu o fata cum este...???

Postat

Pai zii domnisoara esti dispusa te vezi si cu baieti sau ..nu ?? Vrei sa incerci cu o fata cum este...???

Da vreau sa vad cum este cu fete bby 😋😘

Postat

Da vreau sa vad cum este cu fete bby

Daca vrei  lasa-mi ceva date de contact sa discutam mai multe.. 

Postat

Da vreau sa vad cum este cu fete bby

si cum am putea da de tine?

Postat

Da vreau sa vad cum este cu fete bby 😋😘

Vrei sa o faci cu mine si prietena mea, are o fantezie in trei cu inca o fata? Lasa-mi un mesaj aici

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...