costinicu Reputație: 65 Postat Iunie 4, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Postat Iunie 4, 2015 de ce nu crede nimeni ca nu exist? pentru ca nu m-am intalnit cu niciun baiat? v-ati gandit vreodata ca poate nu ma intereseaza? oricum viata mea continua si fara parerea cuiva! daca va asteptati ca toata chestia asta sa ma faca sa postez o poza cu mine, sau sa ma intalnesc cu cineva? nu multumesc! atata timp cat mie imi este bine, nu ma intereseaza ce cred ceilalti! PaceDe ce nu va intalniti si rezolvati problema?
anne rieux Reputație: 42 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iunie 4, 2015 De ce nu va intalniti si rezolvati problema?Pentru ca el asta vrea! Din cauza asta nu o sa ii joc jocul, o sa il las macar daca nu are ocupatie, sa isi faca! Asta eate ultimul mesaj care il mai scriu la adresa D-lui Tzipiripi, pentru ca nu merita timpul meu! Pace
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iunie 4, 2015 Pentru ca el asta vrea! Din cauza asta nu o sa ii joc jocul, o sa il las macar daca nu are ocupatie, sa isi faca! Asta eate ultimul mesaj care il mai scriu la adresa D-lui Tzipiripi, pentru ca nu merita timpul meu! PaceEu nu vreau nimic. Atitudinea ta deja mi-a confirmat faptul ca ești o holograma. Creadă cine-o vrea ca tu ești lesbiana divă. Dacă asta îi face fericiți, fie fericiți. Tu ești aici sa promovezi serviciile sexuale ale Andreei. Și o faci cu destula dibăcie încât sa Îți meriți liniștea. Cel puțin din partea mea vei avea ignore total. Așa ca, liber la prostit proștii. WHATEVER YOYR JOURNEY IS, KEEP WALKING 2 "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
mrjuice Reputație: 20 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Stone Garden Oras:Stone Garden Postat Iunie 8, 2015 Ia lăsați voi hologramele și spuneți-mi două lucruri: cine este Andreea? unde o pot întâlni?
sorintu Reputație: -1 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 11, 2015 Buna Anne, noi suntem un cuplu tanar din Craiova si ne-ar face placere sa te cunostem . Pupici Sorin & Mihaela. Vorbim pe E-mail sau Mess :[email protected]
anne rieux Reputație: 42 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iunie 11, 2015 Buna Anne, noi suntem un cuplu tanar din Craiova si ne-ar face placere sa te cunostem . Pupici Sorin & Mihaela. Vorbim pe E-mail sau Mess :[email protected][email protected] , vreau trasaturile prietenei tale, nu ma intereseaza baietii! Multumesc!
mariakiss Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2015 Postat Noiembrie 8, 2015 Heii! Prezenta ca balerina,majoreta,fac spagatu sau ce vrei tu. Astept sa ma cauti 😘😘😘
senus Reputație: 73 Postat Noiembrie 9, 2015 Telefon: 0744123456 Oras:craiova Telefon: 0744123456 Oras:craiova Postat Noiembrie 9, 2015 Buna Maria, mai precis te intereseaza doar fetele sau?
goodflow Reputație: 64 Postat Noiembrie 10, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Noiembrie 10, 2015 Fatuca asta, sau ce-o fi ... s-a cam dus, mai baieti
mariakiss Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2015 Postat Noiembrie 10, 2015 Buna Maria, mai precis te intereseaza doar fetele sau? Nu chear 😘
jokervs Reputație: 460 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 10, 2015 Nu chear Pai zii domnisoara esti dispusa te vezi si cu baieti sau ..nu ?? Vrei sa incerci cu o fata cum este...???
mariakiss Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2015 Postat Noiembrie 10, 2015 Pai zii domnisoara esti dispusa te vezi si cu baieti sau ..nu ?? Vrei sa incerci cu o fata cum este...???Da vreau sa vad cum este cu fete bby 😋😘
jokervs Reputație: 460 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 11, 2015 Da vreau sa vad cum este cu fete bby Daca vrei lasa-mi ceva date de contact sa discutam mai multe..
senus Reputație: 73 Postat Noiembrie 14, 2015 Telefon: 0744123456 Oras:craiova Telefon: 0744123456 Oras:craiova Postat Noiembrie 14, 2015 Da vreau sa vad cum este cu fete bby si cum am putea da de tine?
jamiees Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2015 Postat Decembrie 25, 2015 Da vreau sa vad cum este cu fete bby 😋😘 Vrei sa o faci cu mine si prietena mea, are o fantezie in trei cu inca o fata? Lasa-mi un mesaj aici
erotyke Reputație: 139 Postat Ianuarie 20, 2016 Telefon: erotyke Oras:Cluj Telefon: erotyke Oras:Cluj Postat Ianuarie 20, 2016 Bunaimi lasa si mie cineva numarul lui Andreea, ID messenger [email protected]Merci
bogdan4youu Reputație: 0 Postat Martie 5, 2018 Postat Martie 5, 2018 Îmi dai și mie nr ei te rog suntem un cuplu și caut pt iubita mea mulțumesc
iguana3 Reputație: -3647 Postat Martie 6, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 6, 2018 Nu mai activeaza fata 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum