Sari la conținut

lesbianca sau bisexuala ?

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

asa pare, ca e unul si acelasi, si ca s-a incurcat in conturi :)

daca vrei sa citezi mai multe, apesi la fiecare butonul "citare multipla" si o sa iti apara jos in dreapta un buton negru "raspunde la x citate"

Multumesc :* Pace
  • Like 1
  • Membru Premium
Postat

bravo!

frumoasa povestea. Pt incurajare o sa ma fac ca nu vad greselile gramaticale, si nu o sa iti scot ochii, desi de obicei fac asta   :)

poate imi dai si mie pe mail numarul andreei.

nu mi-ai zis, mi-l dai sau nu?

[email protected]

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

Eu imi cer scuze...eu sunt ultimul venit :( greseala mea...scuze si pt contul asemanator xxxxxxx

Nu ai de ce, cred, aveti conturi asemanatoare, nu este vina nimanui, zic! Pace

• Oras:Mures
  • Oras:Mures
Postat

Eu nu fac in 3, imi pare rau sky, :D

E bine si pe rand...:) Pace!

Postat

App precizez ca are piercing in limba! Am uitat, de atatea detalii....:* Abia astept sa ma intalnesc iara cu ea! :D

• Membru Premium
Postat

Acum trebuue sa imi gasesc o balerina, am o fantezie cu una flexibila :) pace

cat esti de dusa :) ma uit la tine si ma vad pe mine :) 

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

cat esti de dusa :) ma uit la tine si ma vad pe mine :)

He he, stai sa vezi de fantezia pe care o am in cabina de proba de la Zara, din Auchan..da gasesc eu pe una sa o duc si acolo :))) Pace!

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Tzipiripi poti te rog sa imi dai un mail de confirmare? Multumesc anticipat! Pace

daca te-ai fi uitat, ai fi vazut si mailul de confirmare :)

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

daca te-ai fi uitat, ai fi vazut si mailul de confirmare :)

Raspuns la confirmare! Probleme cu sincronizarea;)

Postat

Buna..domnisoara .....

Cam greu cu inceputul dar sa  zicem ca-mi iese....ramane la aprecierea voastra.. Avand in vedere ultimele evenimente marca Anne Rieux.. c'est la vie or la vie en rose cand iesim noaptea in oras dupa 00:00 si diminetile sunt foarte incantantoare inainte sa rasara soarele si shot-urile de tequilla se revarsa cu o viteza extraordinara pe ritmuri de old' music..anyway...tare imi este suprinderea sa sa aud ca si fetele se platesc intre ele cand se agata ( se imprietenesc ) dupa cateva pahare de bautura..Ai putea sa ne spui si noua cum ai reusit performanta asta sa iesi cu 50 euro si 1 mil ....:D...Pana la urma pare ca esti o persoana plina de viata si cam nebunatica in dormitor..(in urma detaliilor picante din dimineata ta cu partenera ta )...Daca tot ai mail de confirmare ia vezi cum dai si tu ceva detalii pe acest mail : [email protected] ... si in mail sa precizezi nr ala personal al tau..si daca tot esti draguta sa faci si niste poze cu tine..am fi si noi mai binedispusi sa te ajutam in aceasta bransa !!!!! :138x  :138x  :138x  :138x  :138x 

Postat

Buna..domnisoara .....

Cam greu cu inceputul dar sa zicem ca-mi iese....ramane la aprecierea voastra.. Avand in vedere ultimele evenimente marca Anne Rieux.. c'est la vie or la vie en rose cand iesim noaptea in oras dupa 00:00 si diminetile sunt foarte incantantoare inainte sa rasara soarele si shot-urile de tequilla se revarsa cu o viteza extraordinara pe ritmuri de old' music..anyway...tare imi este suprinderea sa sa aud ca si fetele se platesc intre ele cand se agata ( se imprietenesc ) dupa cateva pahare de bautura..Ai putea sa ne spui si noua cum ai reusit performanta asta sa iesi cu 50 euro si 1 mil ....:D...Pana la urma pare ca esti o persoana plina de viata si cam nebunatica in dormitor..(in urma detaliilor picante din dimineata ta cu partenera ta )...Daca tot ai mail de confirmare ia vezi cum dai si tu ceva detalii pe acest mail : [email protected] ... si in mail sa precizezi nr ala personal al tau..si daca tot esti draguta sa faci si niste poze cu tine..am fi si noi mai binedispusi sa te ajutam in aceasta bransa !!!!! :138x :138x :138x :138x :138x

Buna! Atat mai imi ramasese schimbat dupa ce am iesit in oras si naa..nu puteam sa ii dau fetii un mil..ma vedea Dumnezeu! Era pacat! Pace

• Like 1
Postat

Buna! Atat mai imi ramasese schimbat dupa ce am iesit in oras si naa..nu puteam sa ii dau fetii un mil..ma vedea Dumnezeu! Era pacat! Pace

Si nu le platesc pe toate, am dat si peste fete care erau ca mine(in cautare), insa Andreea m-a impresionat prin felul ei de a fi..si ea nu mi-a cerutnimic..eu m-am oferit sa o ajut! Pace

• Like 1
  • Telefon: 0744123456
  • Oras:craiova
  • Telefon: 0744123456
  • Oras:craiova
Postat

Si mie, te rog, stepa_id pe yahoo.com

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...