Sari la conținut

lesbianca sau bisexuala ?

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

si inca ceva... sambata seara in one nu a fost nimeni imbracata in rochie rosie de piele..

In One de fiecare data este full...oricum putin ma intereseaza despre ce crede oricine! Atata timp cat eu stiu, fiecare crede ce vrea!Suntem o tara libera! Pace

• Like 1
  • Oras:nowhere
Postat

hai sa fim seriosi.... suntem in Craiova... sa spui ca ai agatat 2 tipe in lidl tu fiind tot gagica? sa spui ca le-ai dat 300 euro? si mie imi placeau basmele cand eram mic...

Postat

hai sa fim seriosi.... suntem in Craiova... sa spui ca ai agatat 2 tipe in lidl tu fiind tot gagica? sa spui ca le-ai dat 300 euro? si mie imi placeau basmele cand eram mic...

Zic Pass...nu stau sa explic nimanui ce fac eu! Eu nu dau explicatii nimanui! Pass

• Like 1
Postat

de cand ai aparut pe aici cu fabulatiile astea numai asta faci, dai explicatii... de ce te-ai opri acum? poate ne spui si cum ai fost tu imrbacata sambata in one...

Postat

de cand ai aparut pe aici cu fabulatiile astea numai asta faci, dai explicatii... de ce te-ai opri acum? poate ne spui si cum ai fost tu imrbacata sambata in one...

Rog adminu sa imi inchida topicul! Nu stau sa ma traga nimeni la raspundere! Pace

Postat

nu te trage nimeni la raspundere, dar nici sa ne iei pe toti drept fraieri nu e frumos... daca baietii iti canta in struna asta nu inseamna ca iti si cred toate bazaconiile...

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

:) te chinui s-o convertesti ca apoi sa-ti bagi pula-n ea :)

Iar tehnicile asiatice pe care le stii? Alea ale triadelor, sau ale Yakuza? :) cred ca ii plac doar tehnicile ShaoLing :)

De ce vorbești urât? Nu îmi bag pula în ea. Facem dragoste, ne jucăm de-a animalul cu 2 spinări, ducem pionierul la ecluză, dezmorțim meduza, ducem mielul la căldură, băgăm milogu-n traistă, sufoc peștele, parchez Cadillac-ul roz, etc etc

Știu multe tehnici asiatice, cele mai multe învățate de la mare maestru LingCeApuc.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

De ce vorbești urât? Nu îmi bag pula în ea. Facem dragoste, ne jucăm de-a animalul cu 2 spinări, ducem pionierul la ecluză, dezmorțim meduza, ducem mielul la căldură, băgăm milogu-n traistă, sufoc peștele, parchez Cadillac-ul roz, etc etc

Știu multe tehnici asiatice, cele mai multe învățate de la mare maestru LingCeApuc.

Ai uitat de InKurTzomPing (tot maestru chinez)  ;)

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Pe langa alte chestii care ne diferentiaza Andreea este bi! Pace

eu cred ca andreea = anne

In One de fiecare data este full...oricum putin ma intereseaza despre ce crede oricine! Atata timp cat eu stiu, fiecare crede ce vrea!Suntem o tara libera! Pace

Zic Pass...nu stau sa explic nimanui ce fac eu! Eu nu dau explicatii nimanui! Pass

Rog adminu sa imi inchida topicul! Nu stau sa ma traga nimeni la raspundere! Pace

nu te trage nimeni la raspundere, dar nici sa ne iei pe toti drept fraieri nu e frumos... daca baietii iti canta in struna asta nu inseamna ca iti si cred toate bazaconiile...

@xxxxxxxxxxxx (sa-mi bag pula, ce de x-uri), te rog sa te linistesti si sa lasi fata in pace. E la inceput, la fel ca tine, si, in plus, povestile ei sunt veerificate. Pana acum nu a mintit cu nimic. 

Este o fata care are foarte multi bani, arata  bine, si, in plus e destul de dusa cu capul ca sa faca tot ceea ce a povestit. :)

Linistiti-va astia care vreti sa o futeti, ca e lesbiana convinsa. 

Cine vrea numarul Andreei, este rugat sa nu mai dispere aici, ci sa-mi dea mie mail pe [email protected]. Femeia este un bun al intregului popor, asa ca ce am futut eu, puteti fute toti, daca ea vrea. :) 

Incetati razboiul, fata vrea PACE :)

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

• Membru Premium
Postat

sunt 12, nu sunt asa multe...

asa e, daca stau sa ma gandesc, puteai sa pui 24 :)

TZIPIRIPI'S BLOG

• Membru Premium
Postat

norocul tau ca n-am facut-o...

DA, PAI CRED CA ERAM TERMINAT....EFECTIV NU MAI PLOUA DISEARA...  :slap2

TZIPIRIPI'S BLOG

• Membru Premium
Postat

norocul tau ca n-am facut-o...

nici asa nu pari sa te simti f bine...

ncepi sa sari calu' ? . erau niste smiley-uri pe acolo...dar se pare ca nu ti-au fost suficiente ca sa intelegi ca glumesc. Incercam sa fiu friendly, dar se pare ca nu am cu cine...

in continuare poti sa aberezi cat si ce vrei....cred ca te-am bagat cam mult in seama....

TZIPIRIPI'S BLOG

• Telefon: iganea10
  • Telefon: iganea10
Postat

Pacea se obtine greu! Ignora micile rautati, fiind doar tu, asa cum stii tu sa plutesti mai bine. Fa o selectie, natura te va ajuta. Pace!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...