Sari la conținut

Anunturile "Nume. Telefon" sunt pe bune?

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Ma refer la acele anunturi simple gen:"Ioana. Tel. 0000.111.222"De fiecare data cand am sunat la un astfel de numar am for strimis la casuat vocala, sau a zis ca telefonul e inchis, etc. Nici macar o data nu a raspuns cineva.Asa ca ma intreb: anunturile alea sunt pe bune sau sunt vreo tapa? I-a raspuns cuiva cineva la un astfel de numar?Le vad ca se repeta in fiecare zi in ziar, dar...

Postat

Din experienta mea toate numerele postate pe editia tiparita a GDS sunt bune. Anunturile gratuite online din gazeta nu le-am testat dar unele pot fi tepe pentru simplu fapt ca oricine poate posta un numar de telefon fara a li se cere buletin sau bani. Eu personal am fost la cateva anunturi de genul asta din GDS-ul tiparit si au fost ok. Ultima la care am fost a fost  care initial a avut anuntul gen "Lili 0785842637". Nu am recenzat-o pentru ca deja mi-o luasera altii inainte si mi s-a parut ca inca o recenzie din partea mea ar fi redundanta.Fetele care au astfel de anunturi de obicei au si tarife ok. Adica nu sar calul cum fac altele care pentru normal sau normal cer 50 lei iar pentru combinat cer 100lei. Pai decat sa iau combinat la 100 lei in care tipa mi-o suge 2 min si gata tzop la normal mai bine iau 1 normal - 50 lei si 1 oral 50 lei si ies mai bine http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/smile.png. Poate din cauza ca au tarire ok sunt si foarte ocupate.De ex. Lili - 40 lei normal, 50 combinatAm reusit sa o prind mi-a spus unde sa vin iar cand am ajuns nu a raspuns la telefon. Am banuit ca este cu vreun animal ca mine asa ca am asteptat politicos 15 min sa-mi vina randul si am sunat din nou. Mi-a raspuns si asa am cunoscut-o (in sensul Biblic ) pe Lili - care ca tot a venit vorba este ok pentru 50 lei ca spect fizic - are potential foarte mare de GFE dar pentru asta trebuie sa si o vizitezi mai des.Deci ca sa-ti raspund scurt si la obiect (am divagat putin pentru ca eram putin nevorbit http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/smile.png ) SUNT OK ACESTE NUMERE.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.