Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2015 Postat Aprilie 26, 2015 Sexy si foarte pasionala in ceea ce fac, te astept pentru a petrece momente unice alaturi de mine si a-ti satisface toate fanteziile erotice. Ofer sex oral, normal si anal discutabil. . . pupici si va astept cu drag. ofer dar si rog seriozitate pozele sunt reale 100% nu raspund la numar ascuns 0723730949 ---------------Pozele sunt sigur reale deorece cunosc locatia. Chiar interesanta domnisoara (o sa o incerc ) 2
alsahia Reputație: 2731 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Aprilie 27, 2015 Cica e la Navodari150h
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2015 Postat Aprilie 27, 2015 Cica e la Navodari150hDa, o cheama Ioana si e colega cu Alexandra si e mai draguta decat ea.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 3, 2015 cuibul navodari...ioana perla, alexia and company~!!!
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 3, 2015 Postat Mai 3, 2015 cuibul navodari...ioana perla, alexia and company~!!! s-au mutat in Cta - beware!!!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 3, 2015 god help those weak at heart~!!!
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Mai 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 3, 2015 Detective, e treaba cu astea sau nu? Ioana parca sa zic ca am auzit de la cineva ca isi face treaba, dar nu am ajuns niciodata pe la ea. Fata din poze pare cat de cat ok, tsatsele alea sunt frumusele
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2015 mda...fetele sunt in tomis nord acum. ele au mai avut o locatie cu cativa ani in urma langa barca lu' mazare la intrare in oras.
ioneldur Reputație: 267 Postat Mai 4, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 4, 2015 150 nr sau ora?
perla cu suflet Reputație: 1 Postat August 16, 2015 Telefon: ioana.ioana2016 Oras:constanta Telefon: ioana.ioana2016 Oras:constanta Postat August 16, 2015 vedeti sa nu ma comfundati cu perla cu suflet .. eu nam stat niciodata la intrare in ct la vapor acolo unde ziceti voi eu anul trecut in octombrie am venit la ct .. eu ofer sex oral normal si anal este 150 ron 1h la mine 250 la tine iar pentru anal se discuta la fata locului si la anal se plateste extra mai bine ma suni ca e cel mai bine ioana 0723730949
perla cu suflet Reputație: 1 Postat August 16, 2015 Telefon: ioana.ioana2016 Oras:constanta Telefon: ioana.ioana2016 Oras:constanta Postat August 16, 2015 si azi o sa fac poze noi .. si o sa pun aici poze va poop si va iubesc va astept la mine kisssssssssssss:*
victor24ct Reputație: -359 Postat August 16, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 16, 2015 sa iti dai musai mustata jos !!!!!!!! p.s. - nu glumesc, strange si tu din greu banii facuti intr-o zi, si mergi la o epilare definitiva la mustata
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 16, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 16, 2015 sa iti dai musai mustata jos !!!!!!!! p.s. - nu glumesc, strange si tu din greu banii facuti intr-o zi, si mergi la o epilare definitiva la mustatadaca ai mustata , n-o da jos, mie imi plac mustacioasele , cele mai excitante femei.
perla cu suflet Reputație: 1 Postat August 16, 2015 Telefon: ioana.ioana2016 Oras:constanta Telefon: ioana.ioana2016 Oras:constanta Postat August 16, 2015 gata pt tine ce nu fac eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
fut_bine Reputație: 220 Postat August 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2015 daca ai mustata , n-o da jos, mie imi plac mustacioasele , cele mai excitante femei.si mai ales la cur...grija mare ca ii place hodorogului mustacioara cu ciocolata ..fa un sacrificiu ca e dornic...deja ii tremura limba...ca il chinuie Altzheimerul si nu mai stie cand a papat ciocolata calda si de unde
victor24ct Reputație: -359 Postat August 17, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 17, 2015 ba io nu glumesc. fata are mustacioara.
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 17, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 17, 2015 ba io nu glumesc. fata are mustacioara.ba da io chiar nu glumesc , imi place la maxim . cum imi fac putin timp liber merg la ea.
perla cu suflet Reputație: 1 Postat August 17, 2015 Telefon: ioana.ioana2016 Oras:constanta Telefon: ioana.ioana2016 Oras:constanta Postat August 17, 2015 poze cu mine noiiiva iubesc si va astept la mine sau vin eu la voi pozele sunt reale 100% facute azi. 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 17, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 17, 2015 bravo tati , frumoase poze, eu ma pregateam sa vin cu aparatul de fotografiat la tine, vad ca mi-a luat-o altcineva inainte. sper sa te vad la noapte daca lucrezi pina mai tirziu.
perla cu suflet Reputație: 1 Postat August 17, 2015 Telefon: ioana.ioana2016 Oras:constanta Telefon: ioana.ioana2016 Oras:constanta Postat August 17, 2015 poze cu mine noiiiva iubesc si va astept la mine sau vin eu la voi pozele sunt reale 100% facute azi.
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 18, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 18, 2015 am facut constatarea, pozele sint reale , domnisoara se intituleaza cu numele de scena, IOANA, are locatie la ciresica si mai are inca o colega draguta si jucausa, tarifele sint 100 fin si 150 h.locatia este ok , patul nu , scirtiie tare .fetele sint tinerele si par a fi inceptoare.le-am dovedit pe amindoua ,cu greutate , foarte cald, door to door 45 de minute 2 bucati , fara finalizare.amindoua, sint dragute si binevoitoare , cu toate ca mai au multe de invatat. am fost tratat respectuos, , sper sa am timp sa mai trec sa le pot evalua la adevarata valoare, in noaptea asta am fost cam presat de timp si am ales varianta scurta. pentru ioana, prima impresie , nota 7 , ar fi putut primi mai mult pentru ca e draguta dar am gasit-o imbracata lejer, nemachiata si putin cam obosita. in poze arata mult mai bine, corpul este asa cum se vede in poze, pe gustul meu. nu saruta si nu face cim sau cof, de anal nici nu am indraznit sa intreb. curatica, s-a spalat inainte, oralul nu m-a impresionat , a reusit totusi relativ repede sa il trezeasca pe nemernic , participa la sex , nu accepta degete in pasarica si nu reactioneaza la cunnilingus, fapt pentru care 69 a fost redus a minim.pozitia cea mai convenabila , doggy , are o pasarica frumoasa dar e mult prea sensibila.nu am abuzat -o , dar din cite am simtit nu agreeaza sexul mai dur.regret enorm lipsa mustacioarei , nu am reusit sa o depistez. 2
juniorjunior Reputație: 106 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 29, 2015 stimati futaciosi, precum zicea un coleg, gusturile nu se discuta, dar ma simt nevoit sa atrag atentia tuturor futaciosilor care citesc, sa nu isi ia teapa pe care eu am luat-o! am sunat fata din topic, mi-a spus locatia, ajung, urc, intru in apartament, SOC! pozele nu o avantajeaza deloc! tipa este de etnie clar, vergeturi pe picioare , sanii intradevar frumosi. de cum am intrat mi sa cerut sa fac plata , nici salut nici fututen cur! am decartat pt un nr(ma mancat in cur) trecem la actiune, il ia pe ala mic si il beleste si incepe sa il frece cu palma pe uscat de am zis ca mor.incepe sa o suga imi zice ca pune prezervativul ca trece timpul,se suie pe mine, o baga da ,de doua ori din fund si imi zice ia-ma capra! terminat in balon, pleaca efectiv cu prezervativul infipt in ea(nu stiu cum a reusit sa iasa asa usor )) ) si imi zice ca are treaba si ca trebuie sa plece! door to door 11-12 min maxim note:locatie 5fata 4corp 7 pt sanigfe 0per total nu mai trec pe acolo nici platit! 3
victor24ct Reputație: -359 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 29, 2015 inca o dovada ca obi recomanda toate nashpetele, cum spunea un coforumist..... 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum