Sari la conținut

Sexul intre sani

Postări Recomandate

Postat

sexul intre sani?e super parerea mea.mie imi place sami privesc partenera in timpul actului sexual.e excitant sa o vazi cu jucarica ta intre sani.imi place si mai mult sa o vad in timpul sexului oral.atunci unele te fac sa crezi ca ce au in gura e tot ce siau dorit

Postat

Eu am incercat asa ceva cu prietenul.Lui i s-a parut super iar chestia asta l-a excitat si mai mult.Eu cred ca si fata se excita o data ce penisul intra in contact cu sanii sau mai ales la atingerea dintre varful penisului cu sfarcurile.Da merita sa fie incercata o astfel de chestie.Cel putin mie mi-a placut.n-am cuvinte....

Postat

mai ce sa zic, pana acum a fost ok, am o marime generoasa, ca sa zic asa.... ::huh: si nu s-a plans nimeni, nici macar eu... se zice ca excita mai mult.. si e placuta si joaca asta... si face si bine

Postat

si eu am incercat cu prietenul meu si a fost f bine.el este inebunit dupa sanii mei,cica sunt perfecti nici prea mari nici prea mici...oricum merita sa incercati si chestia asta,mie mi-a placut

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

obligatoriu cu lubrifiere, daca nu iese naturala din prima, ulei de masline, face minuni!ne place amandurora, dar nu exageram, atat cat sa-si pastreze farmecul

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Mie unul nu mi se pare ceva super special in aface sex intre sani...Exact cum a spus cineva mai inainte e bine pt a diversifica actul sexual in sine.Si va spun sincer am unde s-o bag.

Postat

Placere foarte mare nu am simtit...eram excitat doar la ideea de a-mi vedea penisul intre sanii ei...si nici ea nu s-a simtit excitata, mai ales ca a izbucnit in ras si-mi zice: -Nu te supara pe mine, dar esti asa de caraghios... Mi-a pierit dorinta de sex si eram rosu la fata :) . Era virgina...intre sani

Postat

Am incercat si asta dar acum foarte mult timp.Nici nu imi mai amintesc cum a fost. :)Pe el il excita mult ideea asa ca am incercat...eu nu am simtit cine stie ce dar oricum nici indiferenta nu am fost

Postat

Placere cum simti in vagin sau la sexul oral ..nu..nici nu se pune problema , insa m-a exctitat ideea + imaginea de a ma vedea acolo. E adevarat ca s-a intamplat f rar , insa merita , dupa parerea mea. Trebuie doar sa nu exagerezi..ca ea oricum nu sinte nimic excitant , si daca nu te dai jos de acolo , ea poate foarte bine sa ia sa citeasca o revista pana te hotarasti tu sa treci la actiune

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...