ralucu Reputație: 2 Postat Martie 28, 2010 Postat Martie 28, 2010 Sexul intre sani.. mie imi place la nebunie.CE parere aveti despr eel ?
active95 Reputație: 3 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 sexul intre sani?e super parerea mea.mie imi place sami privesc partenera in timpul actului sexual.e excitant sa o vazi cu jucarica ta intre sani.imi place si mai mult sa o vad in timpul sexului oral.atunci unele te fac sa crezi ca ce au in gura e tot ce siau dorit
christine Reputație: 0 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 Eu am incercat asa ceva cu prietenul.Lui i s-a parut super iar chestia asta l-a excitat si mai mult.Eu cred ca si fata se excita o data ce penisul intra in contact cu sanii sau mai ales la atingerea dintre varful penisului cu sfarcurile.Da merita sa fie incercata o astfel de chestie.Cel putin mie mi-a placut.n-am cuvinte....
carmencita Reputație: 2 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 mai ce sa zic, pana acum a fost ok, am o marime generoasa, ca sa zic asa.... :: si nu s-a plans nimeni, nici macar eu... se zice ca excita mai mult.. si e placuta si joaca asta... si face si bine
shteck Reputație: 0 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 este ceva divin daca fata cu care o faci are o marime generoasa
bettina Reputație: 1 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 si eu am incercat cu prietenul meu si a fost f bine.el este inebunit dupa sanii mei,cica sunt perfecti nici prea mari nici prea mici...oricum merita sa incercati si chestia asta,mie mi-a placut
Administrator pisicuts Reputație: 114822 Postat Martie 29, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 29, 2010 obligatoriu cu lubrifiere, daca nu iese naturala din prima, ulei de masline, face minuni!ne place amandurora, dar nu exageram, atat cat sa-si pastreze farmecul
unu85 Reputație: 0 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 Mie unul nu mi se pare ceva super special in aface sex intre sani...Exact cum a spus cineva mai inainte e bine pt a diversifica actul sexual in sine.Si va spun sincer am unde s-o bag.
terminalstudio Reputație: 0 Postat Martie 30, 2010 Postat Martie 30, 2010 Placere foarte mare nu am simtit...eram excitat doar la ideea de a-mi vedea penisul intre sanii ei...si nici ea nu s-a simtit excitata, mai ales ca a izbucnit in ras si-mi zice: -Nu te supara pe mine, dar esti asa de caraghios... Mi-a pierit dorinta de sex si eram rosu la fata . Era virgina...intre sani
gabryna Reputație: 1 Postat Martie 30, 2010 Postat Martie 30, 2010 Am incercat si asta dar acum foarte mult timp.Nici nu imi mai amintesc cum a fost. :)Pe el il excita mult ideea asa ca am incercat...eu nu am simtit cine stie ce dar oricum nici indiferenta nu am fost
proiectul Reputație: 0 Postat Martie 31, 2010 Postat Martie 31, 2010 Placere cum simti in vagin sau la sexul oral ..nu..nici nu se pune problema , insa m-a exctitat ideea + imaginea de a ma vedea acolo. E adevarat ca s-a intamplat f rar , insa merita , dupa parerea mea. Trebuie doar sa nu exagerezi..ca ea oricum nu sinte nimic excitant , si daca nu te dai jos de acolo , ea poate foarte bine sa ia sa citeasca o revista pana te hotarasti tu sa treci la actiune
vulpitza Reputație: 1 Postat Martie 31, 2010 Postat Martie 31, 2010 mie mi se pare super ... mai ales atunci cand atingi si buzele partenerei cu penisul
rav0r Reputație: 2 Postat Noiembrie 28, 2010 Postat Noiembrie 28, 2010 Păcat că de ceva vreme n-am mai găsit fete cu sâni suficient de "generoș"i
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum