Sari la conținut

mai postam si noi ceva????

Postări Recomandate

Postat

nu ati obosit sa tot comentati despre corina si mariana? ma plictisec comentariile fara sens. cred ca toti cei care viziteaza acest site sunt interesati de nou, asa ca ar fi bine sa fim cit mai pragmatici si sa lasam love story-urile pentru relatiile de acasa. citeva experiente recente:0740355188. locatie cuza voda ( vis a vis de maternitate), curat destul de ok.tipa satena, ochi albastri, par lung, sani potriviti, fundulet frumos.... ok.oral neprotejet, normal protejat. 100 ron nr.e o zeita la oral, face cam tot ce-i ceri. normal e destul de larga dar compenseaza prin miscari si cooperare. nu a refuzat nimic din ce i-am cerut. concluzie: merita sa incerci!0748771339 . locatie brd billa, sau stefan la magic pizza.o tipa nu cazuta din cer dar draguta prin comportament. 70 ron numarul oral neprotejat. cei carora le plac sanii imensii aranjati pe o pustoaica de 19 ani....go for it! face un oral superb, finalizare orala, fara mofturi si foarte ascultatoare.concluzie: daca nu ai pretentii prea mari si vrei un oral frumos cu ceva sani mari pe tine incearca.0746692809locatie stefan in spate la bancpost. am gasit 2 fete una tigancusa, sani mari, par cretz care face sex total protejat, si una bruneta ten alb, slabuta care nu prea ma interesat. am ales tiganga pt sex total si am regretat. oral de 3 mai bine faceam o laba, normal nu prea am mai apucat ca in timp ce futeam la ea imi tot spunea ca 5 minute poate sta, curgeau transpiratiile de pe mine iar ea imi tot spunea ca nu mai poate sta. de anal nici nu poate fi vorba, am terminat cu oral si nu vroiam decit sa plec mai repede de acolo. concluzie: fugiti cit puteti de tare!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...