selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 9, 2015 Disponibila va pupacesc dulce
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 Buna dimi:)ma gasiti astazi la birou pana la ora 22:00!!!pupicei dulci dulci:*
distrugator Reputație: 144 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 10, 2015 pupa-ti-as pasarica ceea dulcecit de curind tre sa revin pe la tine frumoaso 1
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 10, 2015 pupa-ti-as pasarica ceea dulcecit de curind tre sa revin pe la tine frumoaso te astept cand doresti tu!!!
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 10, 2015 Sal națiunei,ieri am vizitat o și eu pe dra Selemary,totul de nota 10,o sa fac o recenzie completa când am timp.va pot spune acum doar ca primirea a fost triumfala,goala și pe tocuri .pup draga mea 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2015 Postat Septembrie 10, 2015 Sal națiunei,ieri am vizitat o și eu pe dra Selemary,totul de nota 10,o sa fac o recenzie completa când am timp.va pot spune acum doar ca primirea a fost triumfala,goala și pe tocuri .pup draga meaBine , pa !
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 11, 2015 Sal națiunei,ieri am vizitat o și eu pe dra Selemary,totul de nota 10,o sa fac o recenzie completa când am timp.va pot spune acum doar ca primirea a fost triumfala,goala și pe tocuri .pup draga meaHeiii!!!pup si eu
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 11, 2015 Hellohttp://1.1.1.4/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/tongue.png disponibila si astazi...va pup si va astept
killbill13 Reputație: 8009 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Septembrie 11, 2015 Si pentru ca am fost cateva zile in Bucuresti am bifat si Selemary si bine am facut!Fata - 9,5 este foarte sexy, obraznic de sexyOral - 10 - nu am atata experienta sa notez tehnica, dar, atitudinea este de milioaneNormal - 9 - foarte bine din punctul meu de vedereFK- 10- fain fain !Masaj -9- Ceva mai bun decat alte fete care traiesc din masajGFE- 10 - pur si simplu mi s-a parut compatibila cu mine pentru scopul viziteiHalat- am fost multumiti amandoi !De vizitat - dupa umila mea parere da, la ce raport calitate pret aveti aici, chiar n-ar trebui sa existe comentarii !Mentionez ca tot ce am declarat, sunt pareri personale, formulate in deplinatatea facultatilor mintale si ca nu ma consider vre-un sexguru ci doar un trecator care s-a bucurat pentru o scurta perioada de tineretea si frumusetea lui Selemary. 2
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2015 Si pentru ca am fost cateva zile in Bucuresti am bifat si Selemary si bine am facut!Fata - 9,5 este foarte sexy, obraznic de sexyOral - 10 - nu am atata experienta sa notez tehnica, dar, atitudinea este de milioaneNormal - 9 - foarte bine din punctul meu de vedereFK- 10- fain fain !Masaj -9- Ceva mai bun decat alte fete care traiesc din masajGFE- 10 - pur si simplu mi s-a parut compatibila cu mine pentru scopul viziteiHalat- am fost multumiti amandoi !De vizitat - dupa umila mea parere da, la ce raport calitate pret aveti aici, chiar n-ar trebui sa existe comentarii !Mentionez ca tot ce am declarat, sunt pareri personale, formulate in deplinatatea facultatilor mintale si ca nu ma consider vre-un sexguru ci doar un trecator care s-a bucurat pentru o scurta perioada de tineretea si frumusetea lui Selemary.Iti multumesc pentru cuvintele frumoase!pupici 1
onyamarks Reputație: 34 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Septembrie 12, 2015 I met this young lady a couple of weeks ago and will definitely return. Selena is tall and slim with a pretty face and provides a very welcoming GFE type experience. Speaks English well enough to ensure you have fun while in her company. Location: 8 - Nerva Train, large block, clean apartment. Lady: 8 - Tall, slender, small but perfect breasts, very cute pussy.Oral: 8 - Good technique, very enjoyable.CIM: x - Available but I did not try on this visit.Normal: 10 - Often this comes down to compatibility and this was a good match for me. She really seems to enjoy sex.Anal: x - Not available.GFE: 10 - Very friendly, great FK.Price: 300 - 1 hour. 7
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2015 I met this young lady a couple of weeks ago and will definitely return. Selena is tall and slim with a pretty face and provides a very welcoming GFE type experience. Speaks English well enough to ensure you have fun while in her company. Location: 8 - Nerva Train, large block, clean apartment. Lady: 8 - Tall, slender, small but perfect breasts, very cute pussy.Oral: 8 - Good technique, very enjoyable.CIM: x - Available but I did not try on this visit.Normal: 10 - Often this comes down to compatibility and this was a good match for me. She really seems to enjoy sex.Anal: x - Not available.GFE: 10 - Very friendly, great FK.Price: 300 - 1 hour.Thank you,and i wait you again!kisses
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2015 Week_end placut sa aveti dragii mei!!!pupici dulci
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 14, 2015 Buna baieti!un inceput de saptamana excelent va doresc si va astept...si astazi in dormitorul meu,pentru a va indeplinii dorintele
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 15, 2015 Buna dragalasilor ne vedem saptamana viitoare...cateva zile de vacanta va pup dulceeeee
killbill13 Reputație: 8009 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Septembrie 15, 2015 Vacanta placuta !
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 22, 2015 Vacanta placuta!Multumesc!!!
selenamary Reputație: 392 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 22, 2015 Hello dragii mei!gata vacanta...de astazi ma gasiti la birou.va pupacesc dulce si va astept!
distrugator Reputație: 144 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 22, 2015 ahhh cit te-am cautat ieridar te prind eu frumoasote pusi ne auzim 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2015 Postat Septembrie 22, 2015 S a terminat vacanta ..... am ramas fara bani si chiorlaie matele 1 1
om rau om bun Reputație: 41 Postat Septembrie 22, 2015 Postat Septembrie 22, 2015 50 lei in plus parca, dar cand am fost eu la ea m-a pacalit , a zis ca se poate cim si cof daca igiena si chimia corespund , dar la locatie, in timpul actiunii, cand era mai incitanta treaba a zis ca mai trebuie sa adaug la plata daca doresc cim si cof , mi- a taiat tot cheful, pacat de ea. Poate mai invata sa isi mai schimbe comportamentul, are potential, dar nu este inca de topAspect 8,5 este slim, 1,78m solduri late, sani micuti, draguti, alunita la gura, dar comportamentul ei nu este adecvat pentru a fi in top 2
yonix Reputație: 349 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2015 S a terminat vacanta ..... am ramas fara bani si chiorlaie matele Eu zic ca iti chiorlaie matele tie... latri pe aici mai rau ca o javra rupta de foame ... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum