Sari la conținut

SeleMary 0722920761 Confort City

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

pupa-ti-as pasarica ceea dulce

cit de curind tre sa revin pe la tine frumoaso

:laugh2  :blushing2 te astept cand doresti tu!!! :kiss3

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Sal națiunei,ieri am vizitat o și eu pe dra Selemary,totul de nota 10,o sa fac o recenzie completa când am timp.va pot spune acum doar ca primirea a fost triumfala,goala și pe tocuri .pup draga mea

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sal națiunei,ieri am vizitat o și eu pe dra Selemary,totul de nota 10,o sa fac o recenzie completa când am timp.va pot spune acum doar ca primirea a fost triumfala,goala și pe tocuri .pup draga mea

Bine , pa !

Postat

Heiii!!!pup si eu  :kiss3

Postat

Hellohttp://1.1.1.4/bmi/nimfomane.com/forum/public/style_emoticons/default/tongue.png disponibila si astazi...va pup si va astept :kiss3  :kiss3  :kiss3

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Si pentru ca am fost cateva zile in Bucuresti am bifat si Selemary si bine am facut!

Fata - 9,5 este foarte sexy, obraznic de sexy

Oral - 10 - nu am atata experienta sa notez tehnica, dar, atitudinea este  de milioane

Normal - 9 - foarte bine din punctul meu de vedere

FK- 10- fain fain !

Masaj -9- Ceva mai bun decat alte fete care traiesc din masaj

GFE- 10 - pur si simplu mi s-a parut compatibila cu mine pentru scopul vizitei

Halat- am fost multumiti amandoi !

De vizitat - dupa umila mea parere da, la ce raport calitate pret aveti aici, chiar n-ar trebui sa existe comentarii !

Mentionez ca tot ce am declarat, sunt pareri personale, formulate in deplinatatea facultatilor mintale si ca nu ma consider vre-un sexguru ci doar un trecator care s-a bucurat pentru o scurta perioada de tineretea si frumusetea lui Selemary.

• Like 2
Postat

Si pentru ca am fost cateva zile in Bucuresti am bifat si Selemary si bine am facut!

Fata - 9,5 este foarte sexy, obraznic de sexy

Oral - 10 - nu am atata experienta sa notez tehnica, dar, atitudinea este  de milioane

Normal - 9 - foarte bine din punctul meu de vedere

FK- 10- fain fain !

Masaj -9- Ceva mai bun decat alte fete care traiesc din masaj

GFE- 10 - pur si simplu mi s-a parut compatibila cu mine pentru scopul vizitei

Halat- am fost multumiti amandoi !

De vizitat - dupa umila mea parere da, la ce raport calitate pret aveti aici, chiar n-ar trebui sa existe comentarii !

Mentionez ca tot ce am declarat, sunt pareri personale, formulate in deplinatatea facultatilor mintale si ca nu ma consider vre-un sexguru ci doar un trecator care s-a bucurat pentru o scurta perioada de tineretea si frumusetea lui Selemary.

Iti multumesc pentru cuvintele frumoase!pupici :kiss3  :kiss3  :kiss3

• Like 1
  • Oras:Berlin
  • Oras:Berlin
Postat

I met this young lady a couple of weeks ago and will definitely return. Selena is tall and slim with a pretty face and provides a very welcoming GFE type experience. Speaks English well enough to ensure you have fun while in her company.

Lady: 8 - Tall, slender, small but perfect breasts, very cute pussy.

Oral: 8 - Good technique, very enjoyable.

CIM: x - Available but I did not try on this visit.

Normal: 10 - Often this comes down to compatibility and this was a good match for me. She really seems to enjoy sex.

Anal: x - Not available.

GFE: 10 - Very friendly, great FK.

Price: 300 - 1 hour.

• Like 7
Postat

I met this young lady a couple of weeks ago and will definitely return. Selena is tall and slim with a pretty face and provides a very welcoming GFE type experience. Speaks English well enough to ensure you have fun while in her company.

Lady: 8 - Tall, slender, small but perfect breasts, very cute pussy.

Oral: 8 - Good technique, very enjoyable.

CIM: x - Available but I did not try on this visit.

Normal: 10 - Often this comes down to compatibility and this was a good match for me. She really seems to enjoy sex.

Anal: x - Not available.

GFE: 10 - Very friendly, great FK.

Price: 300 - 1 hour.

Thank you,and i wait you again!kisses :kiss3  :kiss3

Postat

Buna baieti!un inceput de saptamana excelent va doresc si va astept...si astazi in dormitorul meu,pentru a va indeplinii dorintele :P  ;)  :kiss3

Postat

Hello dragii mei!gata vacanta...de astazi ma gasiti la birou.va pupacesc dulce si va astept! :kiss3  :kiss3  :kiss3

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

S a terminat vacanta ..... am ramas fara bani si chiorlaie matele

• Like 1
  • Minus 1
Postat

50 lei in plus parca, dar cand am fost eu la ea m-a pacalit , a zis ca se poate cim si cof daca igiena si chimia corespund , dar la locatie, in timpul actiunii, cand era mai incitanta treaba a zis ca mai trebuie sa adaug la plata daca doresc cim si cof , mi- a taiat tot cheful, pacat de ea. Poate mai invata sa isi mai schimbe comportamentul, are potential, dar nu este inca de top

Aspect 8,5 este slim, 1,78m solduri late, sani micuti, draguti, alunita la gura, dar comportamentul ei nu este adecvat pentru a fi in top

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

S a terminat vacanta ..... am ramas fara bani si chiorlaie matele

Eu zic ca iti chiorlaie matele tie... latri pe aici mai rau ca o javra rupta de foame ... 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...