selenamary Reputație: 392 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Bună băieți! Disponibila pana la ora 22:00.va pup dulce:* Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Disponibila dragii mei:)va pupik dulce și va astept într-un cadru intim și discret pentru a va satisface "poftele" pe ziua de azi; ):* Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Va salut, M-am hotarat sa mai scriu si eu cate ceva, din vizitele mele. Am vizitat-o pe selenamary de mai multe ori (nu stiu numarul exact, peste 5 oricum). Este o fata de top clar, foarte frumoasa si finuta. Programare telefonica, locatie cu locuri de parcare f multe, nu mai insist aici. O sa trec direct la actiunea propriuzisa, face un oral demential neprotejat, daca esti epilat si dusat proaspat primesti si un anilingus de milioane (chiar stie ce face). Sta super si la partea de sex, ii plac toate pozitiile, nu comenteaza niciodata nimic, chiar ii place si pune contre misto. Partea finala e dementiala, accepta si CIM si COF, sau ambele (depinde cat de incarcat esti .Eu aproape de fiecare data am terminat in mix, luand la tinta si parul (imi cer scuze) . Locatia: central, curat, apa calda etc Oral: super 10 cu felicitari Sex: 10, nici nu iti mai vine sa faci sex normal GFE 10 poti vb orice cu ea, si poti sa ii propui orice Anal : nu cred ca face, dar ar fi interesant , poate noteaza. Halatul: 200 sau 250 fin nu mai stiu (la mine cat este atat este) In rest numai de bine, si ciocane tari Mulțumesc frumos pentru recenzie:)pupici :* Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Disponibila pana la ora 20:00...pupici dulci:* Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Bună dragii mei! Un început de săptămâna excelent va doresc și...bineînțeles va astept pe la "birou":))va sărut dulce :* Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Disponibila:)va sărut dulce dulce:* Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Bună dimineața dragii mei!!!disponibila;)va astept nerăbdătoare și va pup dulce dulce :* Link spre comentariu
distrugator Reputație: 144 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Octombrie 30, 2015 si eu pi tinii frumoasosi simpatico 1 Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Octombrie 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Weekend plăcut va doresc!pupici :*:* Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Disponibila dragii mei!!!va pup dulce :* Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Disponibila pana la ora 22:00...va sarut:* Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 up Link spre comentariu
codered Reputație: 3190 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 upup )) Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 upup )) up Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 up )) Te credeam om serios... Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 domnii meiiisaptamina trecuta am avut marea onoare sa o vizitez pe maryatiit vreau sa va zic ce am avut atit in fata ochilor cit si in alte parti e ceva de necrezutmary este purrr si simplu o frumuseteee incredibil de sexy si specialasta undeva pe nerva traian intr-un apartament cochet si elegantam facut programare prin sms si fata a fost promtala ora stabilita am ajuns la ea la locatieam facut cunostinta am mers la dus si apoi in camera placeriimary intretine atmosfera incredibilam debutat printr-un fk de se senzatieapoi eu nemaiputind rezista am luat-o in brate am asezat-o usor pe patsi am trecut domnilor la un cunilingus de nu ma mai saturammmmpenisul s-a sculat derectt era dornic de un oralmary a simtit asta si a executat un oral neprotejat de senzatieam cerut prezervativulmary la pus si aici nene de visssmary stie treaba pur si simplu ma futea de nu ma vedeam dadea contregemea frumos si sexy ca, cu cit gemetele se inteteau pula au pardon domnilor penisul meu se scula si mai mult si mai tareeu pompam cu viteza cind din lingurita cind caprita cind umeri craci unde privind cum mary trecuse la a-si freca clitorisul si gemiind din ce in ce mai accentuat poc pliosc am termenat gloriosss si mult in prezervativmary ceea superba mi-a igienizat penisul cu servetelele umede am discutat citeva minute dar pula mea dadea semne de resculareesi am trecut la nr doi pur si simplu la fel de intens si pasionaldomnii mei si acum notelelocatie 10mary ohhh mary per toate planurile 10oral 10normal 10 la greudomnii mei e de belea fata astamultam mary si ne vom revedea cit de curindcadoul domnisoarei pt o ora de senzatie 300 rhon 4 2 Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Mulțumesc pentru recenzie biatlonist:)te pupik și te aștept din nou:* Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 cu sigurantasuperba fata 2 Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Weekend plăcut va doresc dragii mei!!!va pupacesc dulce dulce:* 1 Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Heiii:)va aștept pe la birou băieți ;)pupici dulci :* Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Heiii:)va aștept pe la birou băieți ;)pupici dulci :*si eu pe tineunde imi place mie cel mai mult 1 2 Link spre comentariu
superone Reputație: 157 Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Fost-am dus de-acasa astazi sa-ntalnesc aceasta fata. Ne-am potrivit orarul si ne-am vazut in jurul pranzului. Locatia, in zona Nerva Traian, usor accesibila. Apartamentul este spatios, curat lumina difuza in camera de joaca si multa liniste. Domnisoara noastra este o finutza. Inalta, subtirica la mijloc si corecta in tot ceea ce face. De faci click cu ea, s-ar putea sa primesti mai mult. Am stat o ora , o singura finalizare, 300 leiIsi doreste sa te simti bine, se implica si nu se lasa pana nu finalizezi. Dulcica pe toate partile, stie sa te rasfete la randul ei daca igiena corespunde cu oral np, teasing, french kiss si apoi un good fucking.NU oboseste, schimba pozitiile, deschisa la idei atata timp cat o tratezi cu respect. fata: 9igiena: 10GFE: 9oral: 9.5normal: 9anal: nu stiu dk face, de ar vrea m-as muta la ea. de re-revenit 8 Link spre comentariu
nila81 Reputație: 955 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Salutare, Am vizitat si eu domnisoara ieri si pot spune ca a fost o experienta foarte placuta.Facut programare cu 30 min avans, prins liber si ata la la ea. Ma primit intr-o tinua sexi neagra, am fost servit cu un suc si apoi la baie, aici totul ok, revenit in camera fata era deja goala, corpul frumos, putin cam slaba pentru gustul meu dar nu foarte rau, sani micuti darobraznici, fund atragator. Am inceput cu fk super apoi un oral bun cu lins pe 00, am continuat cu normal in mai multe pozitii, urmat de o finalizare glorioasa. Note:Locatie: 9 curat, discretaspect : 9atitudine : 9,5 proclient, lipicioasa dar nu deranjantoral 8,5 am depunctat pentru ca a trecut prea repede peste acestanormal 9,5 se misca super Am platit 200 pentru o fin, cred ca a durat 45-50 min door to door.M-am simtit bine cu ea si sigur recomand.Spor. 7 Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Fost-am dus de-acasa astazi sa-ntalnesc aceasta fata. Ne-am potrivit orarul si ne-am vazut in jurul pranzului. Locatia, in zona Nerva Traian, usor accesibila. Apartamentul este spatios, curat lumina difuza in camera de joaca si multa liniste. Domnisoara noastra este o finutza. Inalta, subtirica la mijloc si corecta in tot ceea ce face. De faci click cu ea, s-ar putea sa primesti mai mult. Am stat o ora , o singura finalizare, 300 leiIsi doreste sa te simti bine, se implica si nu se lasa pana nu finalizezi. Dulcica pe toate partile, stie sa te rasfete la randul ei daca igiena corespunde cu oral np, teasing, french kiss si apoi un good fucking.NU oboseste, schimba pozitiile, deschisa la idei atata timp cat o tratezi cu respect. fata: 9igiena: 10GFE: 9oral: 9.5normal: 9anal: nu stiu dk face, de ar vrea m-as muta la ea. de re-revenitMulțumesc frumos;)pupici:* Link spre comentariu
selenamary Reputație: 392 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Salutare, Am vizitat si eu domnisoara ieri si pot spune ca a fost o experienta foarte placuta.Facut programare cu 30 min avans, prins liber si ata la la ea. Ma primit intr-o tinua sexi neagra, am fost servit cu un suc si apoi la baie, aici totul ok, revenit in camera fata era deja goala, corpul frumos, putin cam slaba pentru gustul meu dar nu foarte rau, sani micuti darobraznici, fund atragator. Am inceput cu fk super apoi un oral bun cu lins pe 00, am continuat cu normal in mai multe pozitii, urmat de o finalizare glorioasa. Note:Locatie: 9 curat, discretaspect : 9atitudine : 9,5 proclient, lipicioasa dar nu deranjantoral 8,5 am depunctat pentru ca a trecut prea repede peste acestanormal 9,5 se misca super Am platit 200 pentru o fin, cred ca a durat 45-50 min door to door.M-am simtit bine cu ea si sigur recomand.Spor.Mulțumesc pentru recenzie; )pupici:* Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum