Sari la conținut

SeleMary 0722920761 Confort City

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Va salut,           M-am hotarat sa mai scriu si eu cate ceva, din vizitele mele.           Am vizitat-o pe selenamary de mai multe ori (nu stiu numarul exact, peste 5 oricum). Este o fata de top clar, foarte frumoasa si finuta. Programare telefonica, locatie cu locuri de parcare f multe, nu mai insist aici.          O sa trec direct la actiunea propriuzisa, face un oral demential neprotejat, daca esti epilat si dusat proaspat primesti si un anilingus de milioane (chiar stie ce face). Sta super si la partea de sex, ii plac toate pozitiile, nu comenteaza niciodata nimic, chiar ii place si pune contre misto. Partea finala e dementiala, accepta si CIM si COF, sau ambele (depinde cat de incarcat esti :) .Eu aproape de fiecare data am terminat in mix, luand la tinta si parul (imi cer scuze) .:)            Locatia: central, curat, apa calda etc           Oral: super 10 cu felicitari :)           Sex: 10, nici nu iti mai vine sa faci sex normal :)           GFE 10 poti vb orice cu ea, si poti sa ii propui orice            Anal : nu cred ca face, dar ar fi interesant :), poate noteaza.            Halatul: 200 sau 250 fin nu mai stiu (la mine cat este atat este)     In rest numai de bine, si ciocane tari :)

Mulțumesc frumos pentru recenzie:)pupici :*:*

Link spre comentariu

domnii meiii

saptamina trecuta am avut marea onoare sa o vizitez pe mary

atiit vreau sa va zic ce am avut atit in fata ochilor cit si in alte parti e ceva de necrezut

mary este purrr si simplu o frumuseteee incredibil de sexy si speciala

sta undeva pe nerva traian intr-un apartament cochet si elegant

am facut programare prin sms si fata a fost promta

la ora stabilita am ajuns la ea la locatie

am facut cunostinta am mers la dus si apoi in camera placerii

mary intretine atmosfera incredibil

am debutat printr-un fk de se senzatie

apoi eu nemaiputind rezista am luat-o in brate am asezat-o usor pe pat

si am trecut domnilor la un cunilingus de nu ma mai saturammmm

penisul s-a sculat derectt era dornic de un oral

mary a simtit asta si a executat un oral neprotejat de senzatie

am cerut prezervativul

mary la pus si aici nene de visss

mary stie treaba pur si simplu ma futea de nu ma vedeam dadea contre

gemea frumos si sexy ca, cu cit gemetele se inteteau pula au pardon domnilor penisul meu se scula si mai mult si mai tare

eu pompam cu viteza cind din lingurita cind caprita cind umeri craci unde privind cum mary trecuse la a-si freca clitorisul si gemiind din ce in ce mai accentuat poc pliosc am termenat gloriosss si mult in prezervativ

mary ceea superba mi-a igienizat penisul cu servetelele umede am discutat citeva minute dar pula mea dadea semne de rescularee

si am trecut la nr doi pur si simplu la fel de intens si pasional

domnii mei si acum notele

locatie 10

mary ohhh mary per toate planurile 10

oral 10

normal 10 la greu

domnii mei e de belea fata asta

multam mary si ne vom revedea cit de curind

cadoul domnisoarei pt o ora de senzatie 300 rhon

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

Fost-am dus de-acasa astazi sa-ntalnesc aceasta fata. 

Ne-am potrivit orarul si ne-am vazut in jurul pranzului. Locatia, in zona Nerva Traian, usor accesibila. Apartamentul este spatios, curat lumina difuza in camera de joaca si multa liniste. 

Domnisoara noastra este o finutza. Inalta, subtirica la mijloc si corecta in tot ceea ce face. De faci click cu ea, s-ar putea sa primesti mai mult.

Am stat o ora , o singura finalizare, 300 lei

Isi doreste sa te simti bine, se implica si nu se lasa pana nu finalizezi.

Dulcica pe toate partile, stie sa te rasfete la randul ei daca igiena corespunde cu oral np, teasing, french kiss si apoi un good fucking.

NU oboseste, schimba pozitiile, deschisa la idei atata timp cat o tratezi cu respect.

fata:      9

igiena: 10

GFE:     9

oral:    9.5

normal: 9

anal: nu stiu dk face, de ar vrea m-as muta la ea. :)

de re-revenit

• Like 8
Link spre comentariu

Salutare,

Am vizitat si eu domnisoara ieri si pot spune ca a fost o experienta foarte placuta.

Facut programare cu 30 min avans, prins liber si ata la la ea. Ma primit intr-o tinua sexi neagra, am fost servit cu un suc si apoi la baie, aici totul ok, revenit in camera fata era deja goala, corpul frumos, putin cam slaba pentru gustul meu dar nu foarte rau, sani micuti darobraznici, fund atragator.

Am inceput cu fk super apoi un oral bun cu lins pe 00, am continuat cu normal in mai multe pozitii, urmat de o finalizare glorioasa.

Note:

aspect : 9

atitudine : 9,5 proclient, lipicioasa dar nu deranjant

oral 8,5  am depunctat pentru ca a trecut prea repede peste acesta

normal 9,5 se misca super

Am platit 200 pentru o fin, cred ca a durat 45-50 min door to door.

M-am simtit bine cu ea si sigur recomand.

Spor.

• Like 7
Link spre comentariu

Fost-am dus de-acasa astazi sa-ntalnesc aceasta fata. Ne-am potrivit orarul si ne-am vazut in jurul pranzului. Locatia, in zona Nerva Traian, usor accesibila. Apartamentul este spatios, curat lumina difuza in camera de joaca si multa liniste. Domnisoara noastra este o finutza. Inalta, subtirica la mijloc si corecta in tot ceea ce face. De faci click cu ea, s-ar putea sa primesti mai mult. Am stat o ora , o singura finalizare, 300 leiIsi doreste sa te simti bine, se implica si nu se lasa pana nu finalizezi. Dulcica pe toate partile, stie sa te rasfete la randul ei daca igiena corespunde cu oral np, teasing, french kiss si apoi un good fucking.NU oboseste, schimba pozitiile, deschisa la idei atata timp cat o tratezi cu respect. fata:      9igiena: 10GFE:     9oral:    9.5normal: 9anal: nu stiu dk face, de ar vrea m-as muta la ea. :) de re-revenit

Mulțumesc frumos;)pupici:*:*

Link spre comentariu

Salutare, Am vizitat si eu domnisoara ieri si pot spune ca a fost o experienta foarte placuta.Facut programare cu 30 min avans, prins liber si ata la la ea. Ma primit intr-o tinua sexi neagra, am fost servit cu un suc si apoi la baie, aici totul ok, revenit in camera fata era deja goala, corpul frumos, putin cam slaba pentru gustul meu dar nu foarte rau, sani micuti darobraznici, fund atragator. Am inceput cu fk super apoi un oral bun cu lins pe 00, am continuat cu normal in mai multe pozitii, urmat de o finalizare glorioasa. Note:Locatie: 9  curat, discretaspect : 9atitudine : 9,5 proclient, lipicioasa dar nu deranjantoral 8,5  am depunctat pentru ca a trecut prea repede peste acestanormal 9,5 se misca super Am platit 200 pentru o fin, cred ca a durat 45-50 min door to door.M-am simtit bine cu ea si sigur recomand.Spor.

Mulțumesc pentru recenzie; )pupici:*:*

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...