Sari la conținut

SeleMary 0722920761 Confort City

Postări Recomandate

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Selena a luat o pauza , puteti veni la mine

Eu doar pe ea o vreau. M-am indragostit inca de cand am vazut-o.  :laugh2 :)

• Like 2
  • Oras:Sincity
  • Oras:Sincity
Postat

Selena a luat o pauza , puteti veni la mine

Dupa ce ca esti curva mai esti si penala! Pe toate topicele care intru esti tu ......iwsi in plm la centura.

Sau daca chiar vrei sa investesti in tine pe Valea Oltului

• Like 4
  • Oras:bucuresti
Postat

Heyyy dragalasilor ce mai faceti?:) pe 15 februarie revin la "birou".va sarut dulce peste tot.o saptamana excelenta sa aveti!!!:*:*:*:*

• Like 8
Postat

Heyyy dragalasilor ce mai faceti? :) pe 15 februarie revin la "birou".va sarut dulce peste tot.o saptamana excelenta sa aveti!!! :*:* :*:*

Bine ai revenit!!!! :*

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Locatia e aceeasi si o sa am si colega:)

Selena si animatoarea? :)

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Buna baieti!am revenit cu forte noi:)va astept nerabdatoare in micul meu paradis;)va pupacesc dulce dulce peste tot:*:*

post-164102-0-11756200-1455536454_thumb.jpg

post-164102-0-40733100-1455536633_thumb.jpg

post-164102-0-86689200-1455536683_thumb.jpg

• Like 17
Postat

Am ajuns ieri la Selena, dupa o programare discreta si eficienta prin sms, ora fixata a fost respectata iar locatia este relativ usor de nimerit.

Am fost intimpinat intr o tinuta ce mi a depasit asteptarile, dupa o mica dorinta de a mea exprimata si indeplinita cum nu se putea mai bine.

Dra este o aparitie, inalta, draguta, cu un corp superb, calda, zimbitoare, careia ii dai mai putini ani decit in realitate. Toata experienta a fost placuta, in ciuda modului meu racheta de vizita, nu am putut sta prea mult timp. Locatia este curata si discreta, baia asisderea.

Serviciile prestate au fost oral np, fk si normal protejat, toate executate cald si placut, iar privelistea in doggy face toti banii.

Voi nota toate categoriile cu 9, de la locatie la executie, mai putin chiar fata in persoana pe care o notez cu 10, pt amabilitate si caldura.

Sper sa ne mai si revedem, multumesc Selena

• Like 10
Postat

Am ajuns ieri la Selena, dupa o programare discreta si eficienta prin sms, ora fixata a fost respectata iar locatia este relativ usor de nimerit.

Am fost intimpinat intr o tinuta ce mi a depasit asteptarile, dupa o mica dorinta de a mea exprimata si indeplinita cum nu se putea mai bine.

Dra este o aparitie, inalta, draguta, cu un corp superb, calda, zimbitoare, careia ii dai mai putini ani decit in realitate. Toata experienta a fost placuta, in ciuda modului meu racheta de vizita, nu am putut sta prea mult timp. Locatia este curata si discreta, baia asisderea.

Serviciile prestate au fost oral np, fk si normal protejat, toate executate cald si placut, iar privelistea in doggy face toti banii.

Voi nota toate categoriile cu 9, de la locatie la executie, mai putin chiar fata in persoana pe care o notez cu 10, pt amabilitate si caldura.

Sper sa ne mai si revedem, multumesc Selena

Iti multumesc dragul meu!te pup dulce si astept sa ne revedem;):*:*
Postat

Selena ma primesti si pe mine pe datorie ca am mici pb cu banii si ma stii ca sunt de incredere?

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Selena ma primesti si pe mine pe datorie ca am mici pb cu banii si ma stii ca sunt de incredere?

Antoane ce facusi mah?
  • Like 4
Postat

Buna dragii mei!un inceput de saptamana placut va doresc si va astept nerabdatoare;)pupicei dulci:*:*

• Oras:altundeva
  • Oras:altundeva
Postat

Ce-ai facut ?!! Te-ai pozat cu Scoala din Atena? Ai lasat sa se vada in intregime doar doi ganditori. Acum imi sparg capul daca esti muza lui Heraklit sau mai degraba a lui Platon insusi, ce-a scris despre Formele Pure ... ? 

• Minus 2

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Ce-ai facut ?!! Te-ai pozat cu Scoala din Atena? Ai lasat sa se vada in intregime doar doi ganditori. Acum imi sparg capul daca esti muza lui Heraklit sau mai degraba a lui Platon insusi, ce-a scris despre Formele Pure ... ? 

Daca nivelul mediu al comentariilor de pe forum (de abia) are o nota de trecere, iar tu inserezi in vidul colectiv si senin un comentariu ce ar primi dublul primei note.. vei avea ca unic rezultat o mare si nobila Nuca in Perete.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...