skyseven Reputație: 15269 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 30, 2016 Selena a luat o pauza , puteti veni la mineEu doar pe ea o vreau. M-am indragostit inca de cand am vazut-o. 2
sexsymbol Reputație: 237 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Sincity Oras:Sincity Postat Ianuarie 30, 2016 Selena a luat o pauza , puteti veni la mineDupa ce ca esti curva mai esti si penala! Pe toate topicele care intru esti tu ......iwsi in plm la centura.Sau daca chiar vrei sa investesti in tine pe Valea Oltului 4
selenamary Reputație: 392 Postat Februarie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 10, 2016 Heyyy dragalasilor ce mai faceti? pe 15 februarie revin la "birou".va sarut dulce peste tot.o saptamana excelenta sa aveti!!!:*:* 8
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2016 Bine ati revenit draga Selena ! 1
superman_505 Reputație: 87 Postat Februarie 10, 2016 Oras:NY Oras:NY Postat Februarie 10, 2016 Locatie, aceeasi? Colega ceva?
biatlonist Reputație: 929 Postat Februarie 10, 2016 Postat Februarie 10, 2016 Ooooooo,hai odata frumoasa. 1
pustiu80 Reputație: 68 Postat Februarie 10, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 10, 2016 Heyyy dragalasilor ce mai faceti? pe 15 februarie revin la "birou".va sarut dulce peste tot.o saptamana excelenta sa aveti!!! :* :*Bine ai revenit!!!! 1
galmencea2 Reputație: -28 Postat Februarie 10, 2016 Postat Februarie 10, 2016 bine ai revenit, spune drept cine te-a futut cat ai fost plecata? 1
selenamary Reputație: 392 Postat Februarie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 11, 2016 Locatie, aceeasi? Colega ceva?Locatia e aceeasi si o sa am si colega:) 3
borat80 Reputație: -336 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2016 Locatia e aceeasi si o sa am si colega:) Selena si animatoarea? 1 6
selenamary Reputație: 392 Postat Februarie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 15, 2016 Buna baieti!am revenit cu forte noi:)va astept nerabdatoare in micul meu paradis;)va pupacesc dulce dulce peste tot:* 17
selenamary Reputație: 392 Postat Februarie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 15, 2016 Selena si animatoarea? Da dragul meu borat asa este:)pupici:* 1
borat80 Reputație: -336 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2016 Foarte misto pozele 2 6
selenamary Reputație: 392 Postat Februarie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 15, 2016 Foarte misto pozele Multumesc:*
selenamary Reputație: 392 Postat Februarie 17, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 17, 2016 Buna dimineata dragalasilor!!!o zi cat mai placuta sa aveti!va pupacesc dulce:* 19
sepp Reputație: 22 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 Am ajuns ieri la Selena, dupa o programare discreta si eficienta prin sms, ora fixata a fost respectata iar locatia este relativ usor de nimerit.Am fost intimpinat intr o tinuta ce mi a depasit asteptarile, dupa o mica dorinta de a mea exprimata si indeplinita cum nu se putea mai bine.Dra este o aparitie, inalta, draguta, cu un corp superb, calda, zimbitoare, careia ii dai mai putini ani decit in realitate. Toata experienta a fost placuta, in ciuda modului meu racheta de vizita, nu am putut sta prea mult timp. Locatia este curata si discreta, baia asisderea.Serviciile prestate au fost oral np, fk si normal protejat, toate executate cald si placut, iar privelistea in doggy face toti banii.Voi nota toate categoriile cu 9, de la locatie la executie, mai putin chiar fata in persoana pe care o notez cu 10, pt amabilitate si caldura. Sper sa ne mai si revedem, multumesc Selena 10
selenamary Reputație: 392 Postat Februarie 19, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 19, 2016 Am ajuns ieri la Selena, dupa o programare discreta si eficienta prin sms, ora fixata a fost respectata iar locatia este relativ usor de nimerit.Am fost intimpinat intr o tinuta ce mi a depasit asteptarile, dupa o mica dorinta de a mea exprimata si indeplinita cum nu se putea mai bine.Dra este o aparitie, inalta, draguta, cu un corp superb, calda, zimbitoare, careia ii dai mai putini ani decit in realitate. Toata experienta a fost placuta, in ciuda modului meu racheta de vizita, nu am putut sta prea mult timp. Locatia este curata si discreta, baia asisderea.Serviciile prestate au fost oral np, fk si normal protejat, toate executate cald si placut, iar privelistea in doggy face toti banii.Voi nota toate categoriile cu 9, de la locatie la executie, mai putin chiar fata in persoana pe care o notez cu 10, pt amabilitate si caldura. Sper sa ne mai si revedem, multumesc SelenaIti multumesc dragul meu!te pup dulce si astept sa ne revedem;):*
l aury Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 21, 2016 Selena ma primesti si pe mine pe datorie ca am mici pb cu banii si ma stii ca sunt de incredere?
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 21, 2016 Selena ma primesti si pe mine pe datorie ca am mici pb cu banii si ma stii ca sunt de incredere?Antoane ce facusi mah? 4
tevezis Reputație: 1052 Postat Februarie 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 21, 2016 bonuri primesti?
selenamary Reputație: 392 Postat Februarie 22, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 22, 2016 Buna dragii mei!un inceput de saptamana placut va doresc si va astept nerabdatoare;)pupicei dulci:*
selenamary Reputație: 392 Postat Februarie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2016 Va pupacesc dulce peste tot;):* 16
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Februarie 24, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Februarie 24, 2016 Ce-ai facut ?!! Te-ai pozat cu Scoala din Atena? Ai lasat sa se vada in intregime doar doi ganditori. Acum imi sparg capul daca esti muza lui Heraklit sau mai degraba a lui Platon insusi, ce-a scris despre Formele Pure ... ? 2
man@work Reputație: -2094 Postat Februarie 24, 2016 Oras:. Oras:. Postat Februarie 24, 2016 Va pupacesc dulce peste tot;) :*de dragobete https://media.giphy.com/media/ZwUhZeLSZYozS/giphy.gif 1
codered Reputație: 3190 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Februarie 24, 2016 Ce-ai facut ?!! Te-ai pozat cu Scoala din Atena? Ai lasat sa se vada in intregime doar doi ganditori. Acum imi sparg capul daca esti muza lui Heraklit sau mai degraba a lui Platon insusi, ce-a scris despre Formele Pure ... ? Daca nivelul mediu al comentariilor de pe forum (de abia) are o nota de trecere, iar tu inserezi in vidul colectiv si senin un comentariu ce ar primi dublul primei note.. vei avea ca unic rezultat o mare si nobila Nuca in Perete.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum